При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 525
  • 978
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Здравейте,  дами  Hug !

Ели  Hug !
Като гледам снимките ти, ми идва да си променя линийката с желаните килограми с 10 кг. надолу.Изглеждаш чудесно и вече не забелязвам умора в погледа ти.(Допълвам,че попълних гардероба с доста дрехи на Форнарина - S,насочвам се  към XS Simple Smile )

Момичета, някой да си е  купил от стевията на хапчета която  рекламират в момента.Аз имам от руската на хапчета,но ми е гадна и остава утайка в чашата.Новите ми приличат на хапчетата захарин- бели.

# 871
  • Варна
Асса, мерси  Hug, изказала си на глас моите тайни мисли , относно преминаване временно в 3-та фаза. Много ценя мнението ти, защото всички твои постове , които съм чела са ме научили на нещо полезно  smile3525. Страхувам се наистина , че после ще съжалявам и ще си казвам - ето вече можеше да си свалила още 5 кг / примерно / . Ще се пробвам да устискам още има -няма 2-3  месеца Sad.

Монн, след като се върна пак  на режима с какви темпове продължи да сваляш. Забавя ли се отслабването ? И аз зимата почнах и се надявах да не ми е толкова трудно , но ей ме на на кръстопът  Peace

Елена82, браво smile3501 , изобщо не съм мислила , че този килограм може да ти се опре  box

Бермудез, Мамомма, ако се реши нещо - пуснете едно ЛС на лични, но ще мога след 5-ти май  Peace

Milenski76,

По празниците ще е доста трудно.Ако си хапна малко агнешко, после отначало ли почвам? Embarassed

Не, продължаваш пак 2-ра фаза. За ударния етап - след 5- ти  7 -ми ден практически се спира да се сваля, така че 10 дни не са необходими  Peace.

Монн, обърках ника , но заповядай и ти , като си направим срещичка  Peace
Ла  Форнарина   wavey

# 872
  • Варна
Как се радвам!

Видях Деата, Мамома, Ели Карагьозова, Наирянка, Бубето,
съответно  Hug Hug Hug Hug Hug

Днес ми е едно такова хубаво, защото приключи петият месец от третата ми фаза и остава още само един! Настройвам се психически след работа да боядисам яйчицата, дано имам сили (напоследък ми е по-уморено - хем е пролет, хем имаме повече бач с Креми).

За варненска среща съм супер навита. Пишете, моля тук, да не е в чата.  Heart Eyes

# 873
Здравейте,  дами  Hug !

Ели  Hug !
Като гледам снимките ти, ми идва да си променя линийката с желаните килограми с 10 кг. надолу.Изглеждаш чудесно и вече не забелязвам умора в погледа ти.(Допълвам,че попълних гардероба с доста дрехи на Форнарина - S,насочвам се и към XS Simple Smile )

Момичета, някой да си е  купил от стевията на хапчета която  рекламират в момента.Аз имам от руската на хапчета,но ми е гадна и остава утайка в чашата.Новите ми приличат на хапчетата захарин- бели.
Купих си я. Върши ралбота , но трудно се разтваря. Ползвамя основно в млякото , но става трудно. Все пак е вариант като не искам изкуствен подсладител. Вчера я натроших и така я сложих , но пак се усещаше

# 874
При мен мили мои днес съм близо 800гр+.
ама и много вода пих снощи. Ядох и солено и ето резултата:(

# 875
Как се подготвяте за празника? Психически имам предвид.
Менюто за Великден има своите плюсове - яйца (по режима са), зелена залата (по режима е). Сега за агнешкото - лично мое мнение - няма страшно, ако се хапне малко, стига да е в рамките на режима (т.е. без оризища и подобни гадости). Също е възможно и малко агнешки дреболии.
Козунак - не, това е ясно.
След Великден няколко дни на протеини и - воала! - всичко е оправено.

# 876
Здравей момичета.Аз изглеждам така http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=222515. Нямам време да ви пиша.Искам и много въпроси да ви задавам, но след празниците.
Успех на всички познати и непознати и да внимате по празниците Simple Smile

# 877
Здравейте момичета, от време навреме надничам в темата ви и имам следното питане при втория етап на редуциране на теглото дните на ПЗ към П пише, че трябва да са 2/8 или 3/7.
Простете въпроса ми, който сигурно ще ви се види лаишки смешен, но кои са повечето дни на чисти протеини или тези със смесеното хранене?
Тоест 2-та или 3-те дни на ПЗ ли са или на П?
Много благодаря за отговорите ви!   bouquet

# 878
Здравейте на всички финни мадами тук.
Много усмивки и ползотворен ден.
Относно стевияна на хапчета аз си я взех като почнах режима и е страхотна. С нея си правя кафенцето и други топли неща които пия и  поне за мен ми е като вкус на захар.
За кекса дето си правя с триците си ползвам суитли /българското и е наред.
Искам да питам нещо досега не съм яла трици сутрин с кисело мляко, а само под вид на кекс . Има ли проблем с това. А тоалетната ми е пръв приятел/ Вчера тъкмо 3 пъти бях на съвещание с нея Laughing. Та това е от мен за сега

# 879
присила първият път свалих 5 кг за 5 дена.а сега 5 кг за 1 месец.и задържам яко. #Cussing out

# 880
Здравей момичета.Аз изглеждам така http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=222515. Нямам време да ви пиша.Искам и много въпроси да ви задавам, но след празниците.
Успех на всички познати и непознати и да внимате по празниците Simple Smile
Къде като се отвори линка да те намерим,никога не мога да се справя с така изпратени снимки,кажи по подробно,за което се извинявам за невежеството си.

# 881
  • Варна
Здравейте,  дами  Hug !

(Допълвам,че попълних гардероба с доста дрехи на Форнарина - S,насочвам се  към XS Simple Smile )

Не си сменяй целта, че ще трябва да си купуваш дрехи от детската номерация Wink

Аз още съм на L , и в М да вляза ще съм доволна  newsm78. Ама какво да правиш, трябвало да порасна още 10-тина см.

Дори, малко ти останало до 4-та  newsm10

Монн, мерси , голяма  Hug
Като прочетох това и направо ме отказа от всякакви идеи за временна 3-та фаза
присила първият път свалих 5 кг за 5 дена.а сега 5 кг за 1 месец.и задържам яко. #Cussing out

# 882
Извинявайте ,може и да е коментирано , но не помня..
Може ли лененото семе да претърпи топлинна обработка. Не губи ли част от свойствата си след това.
Благодаря предварително.

# 883
Привет, сладурки  Hug
Играчке- плачке, честита ти месечинка   bouquet
Моят мъж има работа на компа, та само ще се оплача леееееееееко, снощи хапнах пушена скумрия ( не беше много солена), но днес съм наказана с плюс. Нещо ми е дъждовно - ревливо и на всичко отгоре, снощи моя ми каза, че съм отслабнала, ама корема ми е големичък  #Cussing out Едва се здържах, да не му кажа нещо.  Ще ми мине, лошото настроение, но ми стана тъпо  Sad Че и МЦ си чакам, надявам се русенки да ми подействат добре, за оправяне на настроението  Hug
Бай за сега, ще метна риба във фурната, може да разкарам +  #2gunfire
 Hug

# 884
да ви питам още нещо за сиренето. Аз си купувам обезмаслено или такова без холестерол, тая тъпа извара не мога да я ям /направо ще повърна/ . Четох вашите коментари че не може да се яде/освен в 3 фаза / . Ма мисля че не е така . Открих в книгата следното
"Осма категория - обезмаслени млечни продукти (кисело мляко, извара и сирене)

Тези храни са истински млечни продукти, във всяко отношение подобни на традиционните извари, сирена и кисели млека, но без мазнините им. Тъй като при трансформацията на млякото в сирене се отстранява лактозата, която е единствената захар, съдържаща се в млякото, тези обезмаслени млечни продукти практически са съставени само от белтъчини. "
На кой да вярвам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт