При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 526
  • 978
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!!!
Нали съм болничка и съм вкъщи, та си поспах повечко днес!!!
Адашче, чудно кафенце... днес повече ми се услажда, та си и доливах!!! Mr. Green
Днес съм по-добре от вчера и надявам се по-зле от утре  Mr. Green
mamoma, къде се загуби и ти....Радвам се да те "видя", радвам се, че не си се отказала и си много близко до целта!!!! Hug Ти с  тръгнала от кг на сестра ми и гониш същата цел!!!Айде не останало!!!!
Бамбитоо, до зимно Тракия има едно магазинче, на Неофит Бозвели, където винаги има чисто месо, прясно и мелят кайма там!!! Пиши на лични ако те интересува, ще ти обясня!

Отивам да си похапна палачинка на тостера.. Пристрастих се!!! Crazy

# 856
Добро утро на всички.
Днес сутринта след като се претеглих си направих една сметка колко килограма съм свалила. До тук са 7 кг. за 5 седмици. Започнах диетат на 19.03.08. Все чета тук и в книгата също го видях че е долу горе по килограм на седмица. Мислите ли че  прекалено бързо и дали ще престана да свалям сега или може би се дължи на нещо друго. Това което ме успокоява за сега е че в книгата прочетох че свалянето е птиблизително по кило на седмица, но все нито бавно ното бързото сваляне сякаш не е много добро, но  и аз не знам сега да не взема да задържам едни килограми прекалено дълго. Някакви преположения  Simple Smile

# 857
Киарас, никакви прогнози за темпа на сваляне не могат да се правят. Има случаи и случаи. Все пак не сме "ясновидки" Simple Smile
Твоите са добри, особено, щом се доближаваш до края. Дали е твърде бързо? Ако се чувстваш добре и не си провиснала, значи всичко е наред. Макар аз лично съм фен на не много бързото сваляне - все си мисля (а може и да си внушавам), че с по - бавно и плавно сваляне, организмът се "бетонира" на по-ниско тегло и после се предотвратява йо-йо ефекта.

# 858
Здравейте, дружина!

При мен нищо ново! Но поне вчерашния плюс го няма, та значи остават твърдо 2кг.
Цоци  Joy Joy Joy
Бамбито-о-о , аз меля месо в магазина на Червения площад. Най-близо ми е и винаги има телешко.
Ели, изглеждаш супер. Както неведнъж съм казвала ти си една от причините да започна уверено точно с режима на Дюкан.
Благодаря на всички момичета! Hug Hug Hug

# 859
Добро утро сладурани!
Днес правя 1 месец с режима Дюкан и по този повод искам да ви почерпя с резимни бисквитки http://nojivilichka.files.wordpress.com/2007/11/cookies-2.jpg За протокола: свалени 6,500 килца. Като гледам другита колко са свалили за същото време, мойто ми се струва малко  newsm78 Но търпение, и аз ще се вталя  Mr. Green

Сега отивам да чета.
Цунки и гушки на на всички и хубав ден  Hug Hug
я ме виж аз колко съм свалила за 2 месеца и половина и се успокой!

# 860
Добро утро и хубав, режимен ден   bouquet !

# 861
Присила, имаш две възможности - с воля да си наложиш и да продължиш, като отложиш плодовете за следващата година, или да минеш в трета и после, по някое време, пак да се върнеш на втора. Обаче, второто е по-трудно - "някое-то" време ще дойде чак късна есен - дотогава все ще има плодове. Умора настъпва понякога, да. Много дюкеси избираха второто, но много малко успяваха да се върнат към 2 фаза (само най-печените успяваха). Прецени си. Моето решение би било в полза на първото решение. Изкарах едно лято без плодове (също ги обичам), после станаха две. Първото, защото бях на Дюкан, а второто - защото вече бях свикнала. Ще има достатъчно зеленчуци, които също са вкусни.

# 862
хрисула със глас съм са смЕла да знайш! hahaha
вани ник тя чашката не е мръднала само подгръдната-което естествено е идеално.нищооо  сега вместо да ги слагам  ще ги тъпча.добре че има още материал в тях.
 bombsприсила аз точно заради пустите му плодове прекъснах диетата миналата година.не се поддавай -- знайш ли кви са гадни.аз винаги съм казвала че това е идеалната диета за зимата.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 10:57 от monnnn

# 863
Да наистина се поизгубих/с доста ангажименти се бях натрупала/и колкото повече време минава ми беше някак си глупаво да се включа само ей така...въпреки ,че се опитвам да ви поизчитам-ама и вие с каква Дюканска енергия пишете .....Благодаря на Присила и Катеджийн/мило е че все пак ме помните/ Момичета няма ли да има някоя срещичка скоро,ще се радвам да ви видя и да побъбрим по Дюкански. Laughing

# 864
  • Варна
Момичета няма ли да има някоя срещичка скоро,ще се радвам да ви видя и да побъбрим по Дюкански. Laughing

И аз си мислех за срещичка, но след празниците,че и мен няма да ме има 10-тина дни  Peace

# 865
  Hug Добро утро и от мен лек и успешен ден за всички Hug

# 866
Добро утро,

Признавам нищо не съм чела но бързам да се похваля и да си сменя лентичката,най-сетне падна това кило.............. Mr. Green ей голяма борба беше.Вече съм 67кг.
После ще чета ,а и мернах Мамома,радвам се да те видя,скоро си мислех,че се изгуби някъде...... Hug

# 867
Играчка- Плачка ,  никак не са малко свалените ти килограми.Дерзай смело напред newsm51
Присила , Катеджин lovekiss
Бомбитоо , в "Жар" до ЖП гара Grinning
Момичета няма ли да има някоя срещичка скоро,ще се радвам да ви видя и да побъбрим по Дюкански. Laughing

Дааааааааа хайдеееееее
 easter

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 11:07 от bermudez

# 868

И аз си мислех за срещичка, но след празниците,че и мен няма да ме има 10-тина дни  Peace
Ами помислете,за дата времето е хубаво и можем да се съберем в Морската градина,за по кафе.             

# 869
  • София
Здравейте, Дюкеси!   55

Аз вече 6 ден съм на І фаза.Резултата е -2 кг!!!   newsm44   Не е много, но преди това бях на други диети и свалих за около 3 месеца 8 кг.Това, че с Дюкан продължавам все още да свалям, може само да ме радва!Чудя се колко дена да направя І фаза, защото имам много за сваляне, а ме е страх какво може да стане, ако без лекарски надзор направя 10 дена?

По празниците ще е доста трудно.Ако си хапна малко агнешко, после отначало ли почвам? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт