При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 535
  • 978
  •   1
Отговори
# 840
Добро утро сладурани!
Днес правя 1 месец с режима Дюкан и по този повод искам да ви почерпя с резимни бисквитки http://nojivilichka.files.wordpress.com/2007/11/cookies-2.jpg За протокола: свалени 6,500 килца. Като гледам другита колко са свалили за същото време, мойто ми се струва малко  newsm78 Но търпение, и аз ще се вталя  Mr. Green

Сега отивам да чета.
Цунки и гушки на на всички и хубав ден  Hug Hug

# 841
Добро утро,момичета!   food010
Наирянка-Привет wavey Мноооооого отдавна не си писала и честно казано мислех,че си се отказала.Поздрави за постигнатото newsm51
Цоци-Супер си с новата прическа newsm03
Ели-Добре дошла отново smile3525Как върви 4-та фаза?
Бубето-Хайде идвай на пейката на 6-те  Heart EyesВесели празници в Троян!
Baci-Благодаря ти Hug
Приятен ден на всички Two Hearts

# 842
Добро утро сладурани!
Днес правя 1 месец с режима Дюкан и по този повод искам да ви почерпя с резимни бисквитки http://nojivilichka.files.wordpress.com/2007/11/cookies-2.jpg За протокола: свалени 6,500 килца. Като гледам другита колко са свалили за същото време, мойто ми се струва малко  newsm78 Но търпение, и аз ще се вталя  Mr. Green

Сега отивам да чета.
Цунки и гушки на на всички и хубав ден  Hug Hug

Как ще са ти малко, аз свалих 7 килограма за месец, а като съдя по линийката ти, ти си къде по-слаба от мен. Мисля, че слаляме нормално, но по старшите да се включат и да кажат.
Забравих - честита ти месечинка!

# 843
Кате, ранобудничке, благодаря за кафето!
Вещи, благодаря, че си ми нанесла и последното минусче. Много полезна информация си дала за триците, че с киселото мляко ферментират. Сега разбрах от къде ми е проблемът. Благодаря ти!  bouquet
Monnnn, не се притеснявай за бюста, когато минеш в 3-та фаза и започнеш повече зеленчуци и по 1 плодче на ден, нещата ще си дойдат на мястото, ще имаш нужда само от по-малка гръдна обиколка, а чашките ще ти останат същите.
Играчка-плачка, честито 1 месец упоритост. Никак не са малко, това са почти 7 кг. Дори чудесен резултат.
Бубе, нали знаеш, че имам слабост към теб, съименница на дъщеря ми си. Минавай по-често.
Честито навсички с минусчета!
Прияте и отслабващ ден на всички!

# 844
Добро утро, момичета!
Приятна закуска на тези, които тепърва ще почват, аз току що си хапнах триците Simple Smile
Да ви кажа, съжалявам че не ви открих по-рано...

Приятен ден на всички.
Честито на тези, които са с намаления   bouquet , а другите не се отчайвайте- рано или късно и ние ще го преборим тези килограми.

# 845

Ели-Добре дошла отново smile3525Как върви 4-та фаза?
от 8-март съм в чентвърта фаза и си позволявам доста забранени неща и не съм мръднала нито грам, кипя от енергия, никога не съм се чуствала така добре Hug

# 846
Добро утро момичета!
МРЪДНА....кантарчето ми показа -1  newsm62 От 11.04.08 съм Дюкянка, но нямах резултат. Въпреки че като обиколки май съм свалила тук-там защото панталоните са ми широки и сутиена....също  smile3515 За съжаление не си взех размерите, когато започнах да дюкянствам. Вчера видях една позната, която не бях срещала изминалите 2 седмици и тя каза че ужасно много съм отслабнала  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Мисля че задържах доста заради МЦ. Днес обаче ми е последен ден и съм сигурна че вече се отприщвам.... Или поне се надявам да е така. Успех на всички

# 847
Забравих да поздравя Ели за прекрасните резултати - ти си моят стимул....  bouquet  bouquet  bouquet

# 848
Здравейте, момичета!
Не съм прочела последните странички, но мернах Ели Карагьозова Laughing
Влизам само да ви пожелая приятна почивка, весели празници, умната с храната и много усмивки.Ние утре живот и здраве ще пътуваме и съм тук на 6-7-май..От сега ми липсвате Hug!

# 849
Добро утро на всички!  Heart Eyes

Цоци, той моя, че умен, умен, а аз си се правя, че вярвам, но ми се иска да му надувам главата с моите си неща. За жалост той ни мачове гледа, ни от коли се интересува, поне за това можеше да си говорим. Ще кажа само, че е програмист. Мисля, че няма нужда от повече обяснения.  Joy Joy Joy Но пък толкова години ме търпи да съм "най-хубавата, но най-дебелата" на всяка сбирка с приятели, че сега няма да му търся допълнителни кусури. Аз си го държа и по друга причина. От 9 години все ми повтаря, че ставам все по-хубава. Радвам се като го чуя, но неминуемо се питам на 19 г. тогава на какво ли съм приличала кат са зехме  smile3532 smile3532

Slave, радвам се, че те забавлчваме с Цоци. Аз каквото и да правя все някой ще разсмея. Сбъркала съм си професията. Трябваше в цирка да работя, че 2 заплати щяха да ми дават. Веднъж като клоун, втори път като жената-кюфте  smile3532 smile3532 smile3532 smile3533

Днес ми е пак много весело, защото освен всичко друго съм -900 гр. Мисля си, че е от рибата, която ям тези дни. Така се случва, че 3 дена все риба нагъвам+много по-малко млечни от предните седмици и тази седмица все имам по някое минусче. В тази връзка да ви кажа какво ми се случи:
Историята е кратка и разказва как се изложих пред една куриерка заради диетата ни. Хапвам си аз скумрийка и се звъни на вратата. Отварям аз и ми носят писмо. До тук добре, но все пак, за да разбера кой звъни и какво иска трябваше да си отворя устата. Казах й на жената няколко думи, пък тя "абе във вашия вход на мърша ли мирише, някой готви ли". Хем ми стана супер смешно, хем ме хвана срам, щот както се сещате мършата бях аз. Та даже чао не посмях да кажа повече. Само се радвам, че не беше някой по-важен човек, че тогаз вече зле. hahaha

Хайде аз ще си поденсам малко за добрите резултати, пък по-късно пак ще пиша  newsm68 dance  261uu

# 850
Добро утро мацки Дюканки.Включвам се за да се отчета,че продължавам да съм с вас,въпреки,че не пиша,ви чета често и не спирам да ви се радвам.Вече съм близко до желаното тегло ,което ме прави щастлива.И аз като Ели съм по-енергична,което отдавам на режима.На всички ви желая много  усмивки,свежо пролетно настроение и постигнати мечти!!! newsm51

# 851
  • Варна
Здравейте  wavey

Играчка-плачка, честито ти 1 - во месече с Дюкан. Резултатите ти хич не са лоши. Още повече не почваш от някакви много големи килограми.  Продължавай смело  Peace

Кате*, КатеДжин, Бермудез, Наирянка,Ели , Мими Г .  bye
Бамбитоо , не съм мелила досега, защото около нас няма месарски магазини ,пък с малката ми е трудно да обикалям и търся другаде. Дано някой друг се включи. Браво за резултата  Peace
Не съм и аз ям много, макар че Дюкан пише, че след първоначалния глад, апетита намалявал с времето, но вече 3 месеца, моя хич не е  newsm78
Свидничка, все някой ден  box, ще го нокаутираш и последното  Peace

Да се оплача, напоследък имам все по-голяма нужда от плодове. Водя все по-голяма борба да не си хапна някой плод. Заради малката непрекъснато има нещо много вкусно в къщи и имам чувството, че вече не издържам. Не знам какво да правя. Сега ще почнат да излизат и пролетните плодове и изкушенита ще стават още по-големи. Направих 3 месеца на режима и като ,че ли това ме поумори , а той и Дюки си пише, че около 3- месец настъпва някаква криза. Вие как се справяте ?

А, и днес е единият ден в който се боядисват яйцата . На мен мама ще ми боядиса  Wink, ще чакам утре да ми донесе на готово. Цоци, моя мъж нищо не праЙ, дай твоя замалко на заем  Grinning

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

Отивам да попрочета пак.

# 852

Добро утро,дюканки ! Аз идвам да се похваля ,че вече съм минус още два килограма . Laughing

Тая сутрин ми е щастлива ,че ги мъча от доста време .Вече си закопчавам колана на дънките с една дупчица навътре  Grinning

Дано до лятото да успея още ,че така ми се ходи на плаж и не искам да се притеснявам от вида си,както досега.  Sunglasses

Бачи,ще ми изпратиш ли списанието на  мейла ,който ти изпратих на лична?! Благодаря ти предварително.

На всички останали лек и отслабващ ден с много протеин Laughing Hug Hug Hug

# 853
Как ще са ти малко, аз свалих 7 килограма за месец, а като съдя по линийката ти, ти си къде по-слаба от мен. Мисля, че слаляме нормално, но по старшите да се включат и да кажат.
Забравих - честита ти месечинка![/quote]

Аз съм с едър кокал и той тежи . Но дрехите ми показват, че съм свалила сякаш повече, ако скоча-ще ми паднат панталоните  Joy, полите ми се въртят  hahaha Абе, смешна съм с тези парашутни гащи сега  hahaha Утре отивам на лов за дънки, да пременя вталеното ми дупе  Joy

# 854
  • Варна
mamoma, ти май от предишната Варненска среща се изгуби newsm78
Браво, почти не ти останало за сваляне  Peace
Milena Mihailova, браво, да продължава все така да те радва кантарчето  Peace

Hrisula, харесвам хора с чувство за хумор и още повече, ако могат да се шегуват със себе си  smile3525
Боби1973, лек път и приятни и весели празници   car003
totorony, браво thumbsup. При теб става по-бавно ,защото първоначалните ти кг. са малко. При нас от по-горните категории първоначалното сваляне естествено е по-голямо.  Peace

vani_nik,  labello, djamba, Piglet__ и на всички останали Дюкеси  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт