При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 540
  • 978
  •   1
Отговори
# 825
  • Universe
Я и аз да вкарам една мисъл, която много харесвам Grinning  
Валидна е за всички мъже Peace

"Жена с минало намира мъж с бъдеще!"
                        Станислав Йежи Лец

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 00:42 от lenny_pld

# 826
Добро утро,
сервирам по едно кафе

Кате, бързо да оздравяваш Hug
Зазу, да ти е жив и здрав рожденика! newsm38
Наирянка, къде се губиш? Видима промяна има вече в теб, браво! Hug

Hug на всички
Пожелавам ви слънчев ден с много минуси!

# 827
Добро утро, милички! Hug
Кате, мерси за кафенцето! newsm51
Заета съм страшно много до 03.05. ... а така ми липсвате всички.... Hug Hug Hug
Много имам да чета, почвам!

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 07:14 от Mimi_Georgieva

# 828
Добро утро! Hug
Кате, супер ми идва кафенцето! Grinning
Докладвам, че внесох капарото. Подробности- довечера, че сега бързам за работа.

Хубав ден и да се похвалите с много минусчета!  bouquet

# 829
 Wink Добро утро!
Привет и от мен по никое време  Crazy Включвам се да не ме отпише Вещи  Flutter
..........П.П. Не яжте гадни козунаци, ей  Naughty Да нИ рИветИ послИ  Mr. Green
Бубето се явило Simple Smile)

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 07:51 от baci

# 830
Добро утро!
Днес се захващам с козунаците  Grinning

# 831
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами!  bouquet
 Кате мерси за кафенцето, пийвам си го с удоволствие!  Hug

Абе, аз като чета някои момичета колко малко хапват и започвам да се чудя дали не прекалявам с яденето?  newsm78  Ето и вчера какво съм яла - сутринта тричаво кексче с 2 яйца и 2 лъжици извара (за да създава илюзията за сирене), на обяд 1 консерва риба тон и 2 яйца бъркани с малко извара, следобед почти 1 кофичка кисело мляко на кремче, вечерта 400 гр. пилешки филенца със сос с 1/2 лъж. нишесте, а някъде преди обяд хапнах и няколко пилешки дробчета. Само между другото от време на време хапвам и по някое рачешко ролце като нямам какво да дъвча.
 Така като си гледам менюто започвам да се чудя къде го побирам всичкото това? И като си представя че съм пред МЦ май изобщо няма да се меря тези дни.  Crazy

# 832
И аз ям предимно вечер, през деня все не ми остава време да се сетя за хапване. Най-много да изям едно пилешко филенце ИЛИ 1 обезмаслено кисело мляко със степче, но вечр си готвя и се радвам на хапването Simple Smile

Това, което правиш, не е никак добре. Трябва да се яде равномерно през деня, задължително да се закусва. С неяденето през деня всъщност забавяш метаболизма, тялото ти не разгражда, а трупа. Може би затова сваляш бавно.
Не помня кога точно се появи, но при твоите килограми и стриктно спазване на режима, 10 кг. би трябвало да си заминат за месец само.

# 833
  • Пловдив
Добро утро, дружина! Усмихнат ден и приятно боядисване на яйчица!

Благодаря на тези, които ми помагат и на онези, които са намерили нещо полезно в моите постинги. Не влизам често тук, но в началото ви четях много старателно и разказвах за чудесата, които сте сторили за себе си на близки и приятелки. Рецептите ви са разпечатани вече в няколко брошурки, които четем с леля ми(също фенка на Дюкан) като любим роман.Още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet

Не помня кога точно се появи, но при твоите килограми и стриктно спазване на режима, 10 кг. би трябвало да си заминат за месец само.

Аз понеже обичам да чета и не обичам да обобщавам та затова си спомням ясно, че никъде в Библията на Дюкан не пише кой по колко трябва да свали за месец и че тези, които тежат повече ще свалят килограми като за състезание.
През целия си живот съм била "Голяма и Красива"  Laughing и от абитуриентка се въртя в гранците между 115 и 125 килограма като непрекъснато преминавам от диета в диета, докато последните 2 години капитулирах и стигнах до незавидната висота на 135-те килограма.

Доста трудно ще се преборя с границата на 115-те килограма понеже съм ги поддържала около 10-12 години и изобщо не гоня някакви показатели за някакви срокове. Може би там е причината, че слабея по-бавно, а може би и в това, че не се тегля. Аз нямам да свалям 800 грама като повечето момичета, чиито постове чета тук. Нека те пишат и се радват. При мен Дюкан става начин на живот може би за идните 2 години затова се радвам на това, което се случва с тялото ми и го следя сериозно при специалисти. Притеснява ме МЦ, който се побърка и идва произволно. Притеснява ме малко еластичността на кожата, но и за това се грижа с природни чисти масла. Иначе всичко е чудесно.

# 834
  • UK
  Добро утро на всички Дюканки!
  Днес сутринта загубих 0.5кг от този +1кг от вчера. Сигурно скоро няма да видя 57, ама не ми пука особено. Фокусът на вниманието ми е изместен на предстоящите изпити и ми е все тая кога ще си стигна целта, важното е, че съм СИГУРНА, че ще стигна. Grinning А имаше моменти преди Дюкан, когато си мислех, че просто ще си остана дебела след бременността.
Освен това последното ми дълго задържане беше повече от 2 седм и сега съм подготвена Whistling
  Много ми е оптимистично днес настроението Mr. Green Надявам се да ви заразя с него, въпреки облаците навън.
  А, забравих! Наирянке, ще си изгубиш гащите, бе
 Hug на всички

# 835
Дабро утро на всички! Знам, че повечето сте готвачки и ще ви помоля да ми кажете от къде да си купя прясно смляна телешка кайма. Не мога да си меля вкъщо щото.Вчера ми се доядоха кюфтенца, а в магазините, в които отидох видях, че има соев протеин. А това май не може newsm78
Въпросът ми е към варненки, ще ви бъда благодарна! Hug
Да се отчета за 7 ударни дни: от 86 сега съм 84. Но обиколките намаляха. Не съм се мерила, но панталоните ми имат нужда от колан newsm44

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 08:37 от bambitooo

# 836
Добро утро!!!!
Благодаря на всички за милите думи Hug Hug Hug

# 837
Добро утро и от мен. Катя, мерси за кафенцето. Наирянка, изглеждаш прекрасно.  smile3508 Ели, добре дошла отново. Ти наистина си огромен стимул за всички. Много си хубава и действително може някой да се заблуди, че е в друг форум, ако попадне направо на твоите снимки. Само така.  Hug newsm51
Лек ден на всички прекрасни дюкеси.  Hug
Атракция, ако съм те разбрала правилно - днес ще правиш козунаци, само не разбрах режимни ли ще бъдат. Ако са такива - пускай рецептата.  Praynig

# 838
Добро утро красиви дюканки. Честито на всички минусчета, аз качих 1 кг #Cussing out преди 2 дни и не знам какво става кантара не помръдва надолу, а съм супер режимна по схема 4/3 замислям се да премина на 5/5 ли какво ли newsm78 дайте съвет.

Усмихнат ден ви желая и приятно боядисване на яйчицата easter

# 839
Добро утро на всички .
Наирянка , дънките май ти оширочели newsm10.Голяма симпатяга си , мисля че ти си от дамите които с -10 или +10 кг си остават чаровни чаровници. newsm51
Аз също съм на мнение , че тялото ни помни и се инати на най-дълго потдържаните от нас килограми през годините.
Ели , #Crazy  bouquet
Бамбито ,  поздравления  bouquet
Свидничка ,  браво Hug
Катя* , мерси за кафенцето  bouquet
Мими Г. , липсваше ни newsm51
Скорпи ,  пробвай не се чуди , така само може да спечелиш   bouquet
 easter

Общи условия

Активация на акаунт