Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?

За съжаление, за момента не мога да го преодолея, единствено на моменти се успокоявам някак си ей така от нищото.
Дори снощи такава депресия ме бе обзела (
Аз по принцип имам 
(
Момиченце си е все още (

(хм, лелка съм била - на ви човечета сега) ...
От три годишна ходя по басейни и никога не съм се заразявала с каквото и да било. Не казвам обаче, че не е възможно
. Аз вече реших хич да не се влача по доктори и това е, всеки луд с номера си, само и само да те ошашкат.
,явно бебока е застанал в такава поза както казва
За пореден път ми дожаля за страната, в която живеем! То няма нищо случайно на този свят, но както съветват мамите от Ла Лече Лига - като отидете да разглеждате някоя болница на Отворени врати, питайте защо нямат това, защо нямат онова - така поне ще се замислят, ако не от хуманна гледна точка, то поне от регистриране на потребителски интерес, и току-виж въведат някоя "новост"!