Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?
Иначе от какво позеленяват ако не е преносено бебето - незнам, може би зависи от това дали майката е боледувала и приемала лекарства.. Братовчедка ми роди миналата година почти месец по-рано, точно заради зелени води и "остаряла" плацента, като по време на бременността си боледува 3 пъти и пи антибиотици.. Пък може и да има и други причини, природа.. 
Сигурна съм, че като почне ще разбера, надявам се да не се паникьосам само, че тогаз незнам

Подкрепям Трънчето 
Дори понякога си мисля, че мойте притеснения съм ги изживяла преди да забременея и затова някак си съм спокойна за раждането - щом бебето е стигнало до тук, все някак си ще се намери начин да се появи и на бял свят!

Просто няма да коментирам какъв ад преживях.... Сега съм на гинепрела, магнерат и но -шпа и лежа. Пак имам контракции ,но по-леки и не са така болезнени.

И синът ми вчера от градината си дойде с ожулена брадичка и носле... Бил плакал за мама /много ми става мъчно, когато му се случи нещо подобно, а аз не съм до него, защото обича да се гушка силно в мен и така се успокоява
/
И това с хламидите дето Meg_H писа, и на mu6oron случая със скарлатината, една моя приятелка в 7-ми месец лепна заушка... Това не са хора ами изроди просто
Много ме хвана яд
И не заради парите, ами за това, че сега ще има сума ти разправии и тичане насам-натам, докато си извади нови документи. Искрено се надявам този, който е взел портфейла, да вземе парите и да ни върне останалото. Че сега, ако мъж ми тръгне да си вади нова книжка, ще трябва да си плати всичките актове
водите не изтичат наведнъж - няма как да ви изтекат докато си пикаете, дори да шурнат изведнъш, после си отичат и подмокрят дълго време, защото при местенето на бебето оттук оттам, се поизтласкват и други слоеве, дето не са имали възможност да изтекат с началните води.