Отговори
# 195
Теа е много порастнала!
Ники също е зле с буквите,още не сме стигнали до там.
Ние постоянно сме навън ,само по едно яке,мразя да се навличам,Ники също.

# 196
Деси, старата си е паролата. От този линк, дето го е дала Мерка явно нещо не става. Пробвай през началната страница на "снимката", от там през "вход" и т.н..

Наско може да си пише само първата буква - Н. На дядо Атанас е "А"  Laughing Опитва се да пише моята, но прави едно колелце, а чертичката я настафърчва нагоре - като антенка. Много е смешно  Laughing

# 197
Добрютру.

Набързо преди работа да ви кажа бисерите на моя син от снощи - четем за Златокоска и трите мечки, той посочва едната картинка и казва "ох опарих се"... аз като възрастен не правя такава бърза асоцияция и питам какво станало? а той - "опарих се на кашата на татко Мецан". После вече в неговото си легло си казват лека нощ с тати и Калоян дава нареждане - "тати не отваряй на никого вратата, особено на страшния вълк"  Laughing .

Хубав ден!   bouquet

По празниците който е тук - да направим някое навън, може в клубче. Ние сме с плаващи планове за мръдване от София.

# 198
добро утро !

да спретна едно кафенце:

Tia страхотни са си децата големи и сладки изненадки ни правят.
На нас най голямото ни постижение в писане/рисуване е един кръг с две точки за очи и запетайка за уста които се намират несъразмерно в кръгчето Laughing Wink

Мерка страхотни са снимките на Теа клекнала до лалетата  Hug

Ава, Ема също много са сладки и пораснали, а за клипчето на Дени Сиска браво на сестричката ти!
лек ден от нас

# 199
Дoбрутру!
Тиа, утре  - в клуба, нали ? Няма мърдане  Mr. Green Че след това имаме план за пътуване за два дни. и едва ли ще се видим
Мартеа, Теичка е голяма сладурана  Heart Eyes Толкова е пораснала! Да ти е жива и здрава! Снимката в лалетата е невероятна, като картичка  Heart Eyes
Аз съм на работа и чакам вече да свърши работния ден.. в предстартова треска съм за утрешното парти..
Хайде, весел и слънчев ден!

# 200
Мерси за кафенцето..
Ние май няма да сме в София!

# 201
Добро утро!

Ренка, Буба, Нина, благодаря за думите за Теа. Пораснаха децата, да...

Като писах пораснаха - вчера щях да пиша, но забравих.

Онзи ден се гушкаме с Теа, тя ме гледа отблизо и пита - "Защо имаш черта на челото?". Аз отговарям - "ами имам бръчки, мамо, остарявам. Децата растат, майките остаряват...".... Леле ooooh! като ревна това дете, прегръща ме с цяла сила, реве със сълзи и повтаря - не искам да остаряваш, мамо, не искам да остарявааааш!" Едвам се успкоихме. После, часове по-късно, преди да заспи, пак се вкопчи в мен и пак повтаряше същото. Направо не можах да повярвам как успях да си травмирам детето с една съвсем обикновена реплика. Явно вече са във възраст, в която осъзнават разни неща и искат майките им да са хубави и млади, както каза моята майка.

Тиа, страшен образ е Калоян. И на нас за Златокоска ни е любима.
По повод непознатите - започнах да й обяснявам как с непознати не трябва да се разговаря, не трябва да се приема нищо (лакомства или подаръци) и с непознати никъде не трябва да се ходи. Теа е толкова впечатлена, че само натам й отиват игрите с куклите. И току ме пита (явно размишлявайки по въпроса) - леля Лидка ( леля ми) позната ли ни е? Мога ли да взимам шоколад от нея?

На мен ми се иска поне някой от почивните дни да идем до Зоото и до Ариана. Много хубаво са го направили, а аз имам хубави детски спомени оттам.
Младостките майки - много хубаво са ремонтирали градинката в парка при Патиланци, да ви е честита Grinning Е, пак е същата лудница, но пък време беше за тоя ремонт Laughing

# 202
Мерка, Теа явно е много чувствително дете. Темата за остаряването не сме я дискутирали още. Може би защото нямам бръчки, де  Grinning  Шегувам се. При нас понякога се чува едно сърбане от лъжицата, когато се яде супа. Като питам "защо сърбаш, мамо?", Наско ми отговаря "дядо сърба така", казвам "той, защото е стар и вече го болят зъбките, без да иска сърба така". Общо взето това е единствената ситуация, в която споменаваме старостта.
Иначе това за хубавите и млади майки е точно така. Спомням си като бях малка как се възхищавах на хубавата ми майка! Как винаги беше с направена прическа, тип "сасон", с красиви дрехи и задължително! на токчета. Наистина вярвах, че имам най-красивата майка на света.  Heart Eyes  Докато не дойде демокрацията  Confused

Тиа, по повод приказките, нали нашата любима е "Вълкът и седемте козлета", та като взема да правя нещо с брашно, Наско задължително отива "при воденичаря, да му намаже лапата с тесто и после при хлебаря, т.е. при мен, да му я наръси с брашно" и после ходи да плаши татко му  Laughing

# 203
Атанас  Звездев  готви   Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219217

# 204
Ренка, голям сладур е твоят готвач, личи си, че освен, че е талантлив, действа със скоростта на светлината Laughing

# 205
Браво на Насе  chef
Ники е при баба и,утре я взимам и ще отпрашваме за вилата на моята приятелка!

# 206

Тиа, по повод приказките, нали нашата любима е "Вълкът и седемте козлета", та като взема да правя нещо с брашно, Наско задължително отива "при воденичаря, да му намаже лапата с тесто и после при хлебаря, т.е. при мен, да му я наръси с брашно" и после ходи да плаши татко му  Laughing

Joy . Тая я знаем - за мама Козана е приказката!

Мартеа това с непознатите, загубването и от рода са ми трудни теми - все се чудя как хем да е реалистична ситуацията, хем да не получа отсреща "ами да се загубя". Последния път след едно търчане след енго се опитах да обясня, но като ме е страх да опиша ситуация без мама, тати, баба..... т.н. познати, че ад не вземе пък после да го интерпретира странно и да се наплаши. Отделно нали е теленце от коли го е страх, като бръмне около него подскача и е под полата ми едва ли не, но иначе ербап - "да ходя сам по улицата" ... в средата ако може - но вали в младост тротоари бол  ooooh! .

# 207
Ехо, здравейте и от нас. С малко закъснение
На всички малки и големи сладури, на които сме пропуснали да честитим рожденните дни - да сте много здрави и усмихнати. Да сте много обичани и много да обичате!
Ние бяхме на разкошно и тихо местенце, но кухнята и обслужването бяха меко казано отврат. Децата поне се надивяха на воля. Прибрахме се и какво да видим.....обрали ни апартамента. Трети ден псувам, ама.... С извинение така ми се сговни, че нямам думи. Гадовете са ни прибрали всички бижута. За моите майната им, но за тези на малката много страдам. Имаше разкошни неща още от раждането и всичките имат някаква сантиментална стойност за мен-раждане, кръщене, 1-годинка, прощапулник и т.н. Няма да се оплаквам повече, че ми иде да ревна.
Ей страшни са ви дечицата. Колко много неща знаят и правят, направо съм смаяна. Моето диване толкова трудно и задържам вниманието с нещо. Страшен инат е и ме кара всичко аз да правя. В скачането, дивеенето и фръцкането обаче е царица.
Много поздрави   bouquet

# 208
  • София
Adry, съчувствам ти - нас ни ограбиха януари месец...жалко наистина за нещата на малката.

# 209
Честит ден на труда, уважаеми трудолюбки!  Grinning

Честит рожден ден на Момчил! Да расте здрав, усмихнат и доволно палав момък!  Hug

Адри, много кофти случка  Confused Дано не се случва на никого!

Общи условия

Активация на акаунт