Алтернативна козметика

• 129 959
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 005
Дами, обсъждали ли сте декоративната козметика?
Намирих тук-там по българските сайтове за био-козметика и декоративна такава, но специално пудра не открих. Класическата такава е бъкана от талк и други гадости, затова си търся алтернатива.
(е, може да ме питате и за какъв дявол ми е тая декоративня козметика, ама аз съм си конте, с доста неща се разделих, но пудрата, руж и молив за очи все още са ми ежедневен арсенал  Mr. Green)

# 1 006
Цитат
за кремовете на Raw Gaia .Много добре звучи всичко написано за тях
какъв е този крем newsm78
Аз от декоративната козметика си търся коректор за да скрия едни червени точици по лицето, които така и не разбрах от какво са Confused

# 1 007
http://www.ekomama.net/

има много интересни неща, но не съм разгледала всичко и не знам дали има декоративна козметика.

# 1 008
Здравейте на всички. Много интересна темичка Simple Smile Моят въпрос е относно декоративната козметика. Има ли безопасни спирали за очи? Опитвам се да открия такива с по-малко химикали, но засега без успех. Също и гланцове за устни. Моят опит с алтернативната козметика е минимален - ползвам био измиваща пяна на Plante system и крем за лице на Eucerin, който избрах, защото има много малко съставки и няма парабени. Дали съществуват и такива спирали  newsm78

Да, съществува такава безопасна декоративна козметика. Всички продукти на тази компания са одобрени от Международната организация за предпазване от ракови заболявания като абсолютно нетоксични. Това е линк към тези продукти:
http://www.neways.com.au/products/personal_care/truetouch/index.php

# 1 009
 Спирали, червила и сенки има и в ZOYA, ама пусто пудра и моливи за очи няма  Confused

# 1 010
# 1 011
Спирали, червила и сенки има и в ZOYA, ама пусто пудра и моливи за очи няма  Confused
Аз вече мнооого рядко ползвам декоративна козметика. Хулда Кларк предлага пудрата за лице да се замени с царевично нишесте, но не съм пробвала. Малко ми е странно, дали няма да стои като набрашнено лицето  Thinking

# 1 012
М-да, царевичното нишесте е доста светло, леко жълтеникаво, нищо общо с естествения тен на кожата Confused

# 1 013
Meg! на д-р Хаушка продуктите са много добри,не знам обаче дали в България ги има пусках гугъла само руски форуми ми излизат Confused продуктите са много добри и с естествени съставки.Ето пудра например Доктор Хаушкаимат всякаква декоративна козметика Peace

# 1 014
д-р хаушка сьм купувала от тук. доволна сьм!

# 1 015
Bergkristall, silvi@    bouquet
А този сайт доставя ли до БГ Thinking

# 1 016
# 1 017

Да, съществува такава безопасна декоративна козметика. Всички продукти на тази компания са одобрени от Международната организация за предпазване от ракови заболявания като абсолютно нетоксични. Това е линк към тези продукти:
http://www.neways.com.au/products/personal_care/truetouch/index.php
[/quote]

Тези New Ways има ли ги в бг?

# 1 018
  • София
Деси ,
Чистене на петна от череши с кисело мляко:
намазва се обилно, стои до засъхване, когато много лесно се отделя сухия слой мляко от плата. Изпира се с препарат остатъка от млякото, а петната са избеляли около 95-99% , което при сушене на слънце също  изчезва.

Моля за съвет откъде да купя нещо за мазане против бълхи и подобни. В Биомаг смехотворно ми отговориха, че се е изчерпал артикула, а то... било "заредено" само с една бройка....
Спешно!

# 1 019
Благодаря ти ОП!  Hug  А не беше ли писал някой за лавандулово масло (или друго беше  Rolling Eyes)  против комари? И аз се интересувам! Мисля си, че би трябвало да действа и при бълхи и др. подобни гадини, но кой знае.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт