Алтернативна козметика

• 129 982
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 020
д-р хаушка сьм купувала от тук. доволна сьм!
Сайта не се отваря.

Ако някой и намери в Бг да пише сайта моля Praynig
Мег! официялният сайт на Хаушка не знам дали доставя до Бг,ще се разровя довечера и ще пиша пак.Хубав ден.  bouquet

# 1 021
Мег! официялният сайт на Хаушка не знам дали доставя до Бг,ще се разровя довечера и ще пиша пак.Хубав ден.  bouquet[/color]
Еее, много ще съм ти благодарна, тъй като в Ягодка нямат декоративната козметика на Хаушка, а само бялата. Иначе цените са много добри там, и пише, че доставката е безплатна...

# 1 022
хъм, изобщо не знаех за тази тема. И попаднах по доста странен начин.  Simple Smile

Meg! , пробвай продуктите на Lavera. Имат декоративна и са сертифицирани от BDIH

# 1 023
Мег , каква е тази Ягидка!!Дай линк! Praynig

# 1 024
# 1 025
Сега едни познати ми казаха, че се организира да се внасят продуктите на тези New Ways. Имат и декоративна козметика, но  на сайта не пише съставките.

# 1 026

Да, съществува такава безопасна декоративна козметика. Всички продукти на тази компания са одобрени от Международната организация за предпазване от ракови заболявания като абсолютно нетоксични. Това е линк към тези продукти:
http://www.neways.com.au/products/personal_care/truetouch/index.php

Тези New Ways има ли ги в бг?
[/quote]

За съжаление все още не са открили център в България и продуктите ги поръчваме от Белгия или Австралия, но се предвижда да открият представителство и в нашата страна. Разпространяват се чрез МЛМ, чрез дистрибутори. На всеки, който прояви интерес към продуктите, с удоволствие ще му съдействам да може да се снабди с тях.

# 1 027
Мерси, разгледах...ама май няма много органични марки в тази Ягодка....освен д-р Хаушка и Аведа?!Хубавото е че доставката е безплатна.Някой от бг поръчвал ли е  и от кой сайт-Английски или от останалите?

# 1 028
хъм, изобщо не знаех за тази тема. И попаднах по доста странен начин.  Simple Smile

Meg! , пробвай продуктите на Lavera. Имат декоративна и са сертифицирани от BDIH

Да на  Lavera са също много добри продуктите.Къде могат да се намерят в БГ?

Мег!Ето два сайта които доставят в чужбина продукти на Хаушка

www.breuninger.com
и www.kosmetikfuchs.de

# 1 029
  • Пловдив
Благодаря ти ОП!  Hug  А не беше ли писал някой за лавандулово масло (или друго беше  Rolling Eyes)  против комари? И аз се интересувам! Мисля си, че би трябвало да действа и при бълхи и др. подобни гадини, но кой знае.  newsm78
Извинявам се за "нахълтването" в темата  Embarassed Против комари една моя позната се мажеше разтвор от ванилия - ванилия с водичка, но...миризмата е много силна  ooooh! Или може би тя е прекалявала  Thinking Има и хомеопатични против комари  Peace Ако е обсъждана ванилията, моля да ме извините  Embarassed
Поздравления за темата, интересно ми е и чета, когато имам възможност   bouquet

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 09:49 от *Бубето*

# 1 030
Bergkristall, все още няма в Бг.
(Но пък до зимата най-вероятно ще се промени това положение  Wink)

Бубето, не знаех за ванилията( но пък това което се продава масово тук е ванлин), по принцип знам и съм пробвала с лавандулов спирт-действа. Сега се чдя за бебока ккаво да използвам на морето- може би лавандулова вода- ще видя...

# 1 031
Като стана дума за комари.... имате ли идея с какво да се мажем против бълхи? Дъщеря ми е с такава кръвна група, че направо й се лепят и цялата става на червени самуни, силно сърбящи... Не смея никъде да я пусна сред животни лятото. Cry

# 1 032
Като стана дума за комари.... имате ли идея с какво да се мажем против бълхи? Дъщеря ми е с такава кръвна група, че направо й се лепят и цялата става на червени самуни, силно сърбящи... Не смея никъде да я пусна сред животни лятото. Cry

0+ ли? И аз съм така...колкото и да се мажа, пак ме хапят. Close

# 1 033
0+ ли? И аз съм така...колкото и да се мажа, пак ме хапят. Close

Не, АВ+. Мъжът ми е В+ и него го ядат много, аз съм А- и майка ми е А, но не ни ядат.

# 1 034
Аз да кажа - Б+ съм. Комари не ме ядат, освен ако аз съм единствената жива плът наоколо.  Mr. Green  За бълхи, обаче, не мога да преценя. Имала съм някоя и друга ливадка дребни червени точици, все пак родителите ми имат котки, които ходят и навън. Но чак сърбежи или по-сериозни пъпки - не.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт