Алтернативна козметика

• 129 997
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 165
Как да го проверя обаче  Rolling Eyes Дадоха ми го, не съм се сетила,че има видове алое , които може да не са подходящи.

# 166
Знаете ли дали хумата има срок на годност?

# 167
Знаете ли дали хумата има срок на годност?
Ами моята има ама се чудя защо  newsm78 Какво може да и се развали? Сигурно се окисляват или нещо подобно полезните вещества в нея.

# 168
Някой има ли впечатления от продуктите ма МИРРА? Малко информация тук: http://www.mirrabg.com/plugins/content/show/za_nas/

# 169
Как да го проверя обаче  Rolling Eyes Дадоха ми го, не съм се сетила,че има видове алое , които може да не са подходящи.

Предполагам, че това може да бъде направено само от ботаник. Освен ако не е купено от място, където може да се разчита на достоверността на произхода му - да речем бот. градина.

# 170
За съжаление не е купено - дадоха ми го. Сега се чудя какво да го правя защото може не само да не е полезно ами и вредно. А по принцип знам,че има много видове алое, но бях останала с впечатлението ,че всички са полезни.

# 171
 *Nessa*, поне една снимка дай. Някой може да знае.

А иначе отваряш гугъл и сравняваш.

# 172
oblacheto hey, благодаря за линка. Има доста стряскаща информация за какво ли не. И като всяка информация трябва да се изтълкува, за да значи нещо.

В сайта пише, че доста съставки са канцерогенни. По материали от интернет.
Да речем, че е истина. Това означава, че ако си тръгнал да се шокираш от нещо (визирам ГНМ,) външните съставки от посочения списък, които приемаш чрез кожата си, може да спомогнат за развитието на рака. Ако обаче не си тръгнал да развиваш рак, "лошите" съставки са просто поредните отрови в организма ти. Същите като тези, които приемаме с ваксините, храната, въздуха.

Дали да продължавам да ползвам талк? За мен талкът е на една везна с редовната употреба на шампоан. Не искам да позлвам шампоан изобщо, камо ли редовно. Затова продължавам да ползвам талк.

# 173
  • София
Убива не веществото, а дозата. Помислете над това...

# 174
Убива не веществото, а дозата. Помислете над това...
От както ми е ясна историята около флуорираното мляко и флуоридите, съвсем не вярвам на принципа: дозата прави отровата!
Иначе по темата, ползвам малко алтернативи: децата мажа със слънцезащитен на Lavera и то ако сме баш на обяд на плажа, иначе не ме е страх от слънцето. За пране ползвам Фрош, не ползвам омекотител много отдавна. Не ползвам интимен гел, душ гел. Малкия съм мазала със Есенциални мастни киселини, а не лосиони.

# 175
  • София
Е да, ама ако се замислиш повечето хомеопатични лекарства са направени от отрова Simple Smile

# 176
Е да, ама ако се замислиш повечето хомеопатични лекарства са направени от отрова Simple Smile
Е, ок, ама не мога да сравня отровата флуорид с отровата беладона.

# 177
  • София
Арсеник?

# 178
Май не се разбираме и мисля, че не е нужно да продължаваме, но исках да кажа, че флуоридите са отпадъчен продукт, човешкия организъм успява да изхвърли по-малко от 50%, арсена се изхвърля повече от 70%.
Пък и не знаем в хомеопатичните в какво съединение е арсена, нали, за да спорим колко е токсичен?

# 179
Май не се разбираме и мисля, че не е нужно да продължаваме, но исках да кажа, че флуоридите са отпадъчен продукт, човешкия организъм успява да изхвърли по-малко от 50%, арсена се изхвърля повече от 70%.
Пък и не знаем в хомеопатичните в какво съединение е арсена, нали, за да спорим колко е токсичен?

Останалите 30% обаче се складират по костите и т.н.
Ако все пак арсена е от минералите,то живака в хомеопатията няма как да дойде от природата.
Което навява на едни други мисли...,които ще спестя.Да разкараме темата за гранулките оттук,а?

Общи условия

Активация на акаунт