Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 838
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Burgas, Bulgaria
въъъъъъъ Красиииии 6та гръмнааааа и кво стра6на ли съм браво бе =това е сестра ми руси4ка нали Mr. Green
аз по принцип може да гледам ло6о ама съм добра ду6а с голяма уста
ти от Изгрев ли си беееее аз съм в 62блок

# 226
Уиш, аз се чудя как са оцелели и останалите яйца newsm78. Ми то с една ръка на клавиатурата как се боядисват яйца easter

smile3534

# 227
мацки установих,4е съм достигнала рекордните 57 кг...ако продължавам така в 9 месец ще съм 120  Crazy

Да ми е жива и здрава бебка пък после край на манджората Simple Smile
Абе и аз така си виках като бях бременна, ама ела ме гледай сега. С 4 кила съм повече отколкото смъкнах при раждането или общо 8 от преди забременявката.
А свеки одеве донесе едни козунаци дето ги меси от сутринта. Как се спрях на третото парченце , не знам, ама все натам ме тегли Rolling Eyes
Мама21, тя сестра ти сигурно се зачуди таз защо го заглежда така детето (Ники), ама не бях напълно сигурна. Пък и с баткото бяхме и той само ме врънкаше от стринта за щяло и нещяло и ми вадеше нервичкитеАаааа, като са ръцете заети и езика влиза в действие Grinning

# 228

Това високия зелен до парка ли е? Аз там се напих оня ден  Mr. Green
       Краси вярно от Изгрев ли си. Свиркайте за разходки из парка събота  и неделя де

# 229
Аз съм в центъра Flutter

# 230
  • Burgas, Bulgaria
ти с 4ерна коса ли си и сама ли бе6е с баткото
ама я да се разберем-от4ет кой е от изгрев 4е 6те се караме само се криете  Crossing Arms

# 231
Ааа, дребното спеше отвън в количката. С кафява коса съм. А баткото ме заврънка за една пастичка от Темата, която отвън докато я отвори и я изтърва на земята. И това му беше втората паста за деня, която изтърва  smile3511

# 232
      Мамче аз съм в Зорница ама ако скоча от терасата ще падна в Изгрев  Laughing имам приятелка във вашия блок и мързеливите разходки си ги правим в парка с дребния  Peace

# 233
  • Burgas, Bulgaria
aaaaaaa pasti4kata se6tam se  Joy
уф тоя лап
Краси ние пък обувки купихме и изгубихме едната та днес пак  Embarassed
Иве азз съм на 9-тия етаж ажде свиркайте не хапя

# 234
Здравейте бе мамчета! Аз пак съм тука! Спряха ми нета и докато ги чакам да го пуснат си сменихме доставчика и айде юруш пак по форумите!  Mr. Green
Да се отчета и аз съм от Изгрев бе хора. Аз бях питала веднъж (още като почнах да пиша тук) за някоя комшийка дали няма ама тц. Пък то гледай какво става. Ами аз съм всеки ден из парка бе хора. Свиркайте ако ме разпознаете.   Wink

# 235
Много сте ми забавни като кажете "ако ме разпознаете се обадете" или нещо такова. Толкова много ли ви е срам една от друга,че не се уговорите даден ден ?  Joy

# 236
Много сте ми забавни като кажете "ако ме разпознаете се обадете" или нещо такова. Толкова много ли ви е срам една от друга,че не се уговорите даден ден ?  Joy
Ох, тъй е като с това бебе не мога да ходя по запивки и познавам само някой от снимките.
аХ'Не онзи ден едно момиче ми заприлича на теб ама като не съм сигурна.
А наскоро попитах една мама на Тройката дали не е  от Форума, ама тя не беше Embarassed

# 237
Mr. Green Абе аз ако разпозная някой се обаждам ама хич не съм физиономист и наистина обикновено с уговорка е най - малко вероятно да объркаш човека. Въпреки че и аз като krasi72 питах една майка тя ли е едикоя си от форума ама не беше.  Embarassed Абе по скоро мисълта ми беше наистина че може да уговорим нещо някой ден.

# 238

аХ'Не онзи ден едно момиче ми заприлича на теб ама като не съм сигурна.

Crazy къде,с кого,как,колко часа,красива ли беше  Flutter  Joy Joy

# 239
Crazy къде,с кого,как,колко часа,красива ли беше  Flutter  Joy Joy

hahaha   Joy естествено че е била  thumbsup 

ОК изгревките  Mr. Green в събота среща в парка, нямам вестник работническо дело под мишница, но ми се намира под ръка дивак със зелен велосипед, т.е. ще ме познаете или по виковете след него или по бутаното от мен колело и отново викове  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт