Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 837
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • тъгата в мен
Ай,едно "здрасте" и от мен bowuu
Яйцата са ми боядисани по възможно най-традиционния начин!След базара ми се изчерпи вдъхновението...
Райничке,лентичките ми будят не само твоето недоумение!Не казвам  hahahaNaughty

# 241
свраче, аз си тълкувам лентичкат ти така : имаш син,който ходи на училище и докато дойде ваканцията и го запратиш на село,остават 1месец и 24 дни!  Flutter

# 242
  • Бургас
МОЛЯ ВИ кажете ми къде сега мога да лея коршум на малкия, че много се уплаши и не спира да плаче

# 243
  Лелеее, за един ден сте изписали 6 страници!
 И аз днес ходих да гледам обувки, за съжаление ми ги няма моите Мис Сиксти дето съм си ги харесала в сайта им. CryИ наистина нищо интересно. Crossing Arms

# 244
МОЛЯ ВИ кажете ми къде сега мога да лея коршум на малкия, че много се уплаши и не спира да плаче

Ох, аз бях ходила при една баба в 56-ти блок в Славейков, но точният адрес ми се губи Confused Във втория или третия вход от дясно на ляво, на първия ли втория етаж в дясно...Но хората я знаят, ако питаш ще ти кажат. Успех, дано се оправи малкият Hug

# 245
           Уишчееее кажи душа с какво си изчисти боята от ноктите  newsm78 И глада се отлага за след празниците, метнах тавите с курабии  Joy

В Изгрев знам една жена, ама мога само адрес да ти кажа долу-горе. Блока е 41А пада се до църквата, има само два входа като застанеш с/у блока левия вход. На 4-ти етаж, мисля че Стефка се казва  Peace От какво се уплаши милото, дано бързо се успокои

# 246
С нищо!
Мисля, че зелено под ноктите ми отива ... Crazy

Ама след малко отивам да мия чиниите и се надявам да се махне...

# 247
Crazy къде,с кого,как,колко часа,красива ли беше  Flutter  Joy Joy

hahaha   Joy естествено че е била  thumbsup 

Взе ми го от устата
С дълга черна коса и правеща впечатление  newsm10 . До Кирил и Методи, ама кога точнооо newsm78
За куршум наскоро ходихме при една баба в Айтос. ама тя лее само сутрин и след обяд до 14ч. Не че видях някакъв ефект. Дано детенцето се успокои бързо.
Свраче, като знам какви красоти беше сътворила за базара, представям си тези колко са "традиционни easter"

# 248
Ееее,правеща добро или лошо впечатление?  Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се.Не знам,може и аз да съм била,то аз постоянно бръмча из магазините.

Хора,много ми е скучно.  Confused

# 249
           Искаш ли да дойдеш да месиш курабии с мен, забавно е  Wink
           Моите ръце са целите, ама цееелите в боя, едни памуци мятах и цапах, че майка ми домъкне от някъде и патешко яйце  Confused та с него се доомазах

# 250
Аааа,не ми е Великденско. Чудя се на къде да изфуча аз.... майка отатък боядисва яйца,на мен не ми се занимава .

# 251
  • На морето!
Ей тва е, майка да боядисва яйцата пък аз да се чудя какво да правя- на твое място щях да почета някоя книжка и да спя, спя, спя, много щях да спя  Mr. Green
Свраче, сега още повече ме разчовърка любопитството  Twisted Evil

# 252
  • тъгата в мен
детенце,много рано те налегна скуката..мен питаш ли ме.. Joy
Сори,но нямам рода от и на село Peace
п.п.
Курабийките са утре на дневен ред
п.п.п
райне,пораствам,бе ,кака и ще ми е трудно да си осъзная годинките натрупани Joy JoyВ момента свиквам с цифрата

# 253
  • Бургас
Naomi ,  iveto_  много ви благодаря  Hug  Hug  Hug
iveto_   отидох при бабата, която ти ми каза, че беше най-близо и въпреки късния час ни покани и ни ля на двамата коршуми  Hug

# 254
Аааа,такам...... ихвърчам аз. Вие да слушате!  Laughing  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт