Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 835
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Брей, спирка нямате!

Аз днес смятах да се похваля, че най- накрая се състоя рожденият ден на малката, обаче като се замисля май повече ще се оплаквам.
Тортата беше много грозна, съвсем различна от снимката в каталога. Поръчах я от Роза, винаги от там поръчвам детските и съм била много доволна, та сега съм втрещена. Мечо Пух го бяха докарали с физиономията на Силвия Кацарова, цветовете други...абе... ooooh!  Не се шегувам, ще пусна снимка ако не вярвате.
Днес трябваше да боядисам 24 яйца, но 9 не понесоха напрежението Mr. Green Дреме ми! И без това вече не харесвам Великден.
Да не говорим ,че тъкмо се успокоих, че детето оздравя и ето, че от тази вечер сме с отит Tired
На АхНе- то и били скучно...да се сменим ,а Wink

# 256
Naomi ,  iveto_  много ви благодаря  Hug  Hug  Hug
iveto_   отидох при бабата, която ти ми каза, че беше най-близо и въпреки късния час ни покани и ни ля на двамата коршуми  Hug

Радвам се че съм била полезна, дано се е успокоило детето. Аз от 2 баби които леят коршум знам че при уплаха не трябва да се приспива, а се ходи веднага и аз посред нощите я бях притеснила жената  Hug

Катка честито ви отпразнуване  Hug чакаме снимки  Mr. Green От Розата и аз се разочаровах по този начин, дори скандал направих  Embarassed, защото беше пълна излагация, че и на вкус беше отвратителна  Sick
           Бързо да се оправя малката госпожица  Peace

# 257
  • На морето!
Мечо Пух го бяха докарали с физиономията на Силвия Кацарова
Joy е това направо ме разби  Joy

# 258
  • Бургас
ДОбро утро мами,

кажете моля от снощти се мъ4а да си махна вел. боя от ноктите...някакви идеи  newsm78

Ина4е се удим къде да ходим за велик ден на село или да си обикаляме кирила?

Вси4ки в Бургас ли ще сте?

# 259
  • Бургас
И аз съм прилично лакирана с 4 червени и 2 зелени нокътя.Нямам пукнато яйце  Rolling Eyes,обаче как се оправяте с тия яйца да не остава белег ,където се допират  newsm78 - на всички ми остана по едно петно ?

Днес трябва да стягам багажа,а като гледам отиде до обяд пак кафе и форум  Sunglasses

# 260
      Мойта украса по ръцете се изми като се захванах с миене на тави, тенджери и т.н., а ноктите ги лакирах порядъчно с тъмен лак  Mr. Green

Гале завидях ти. Ама МНОООГО  Twisted Evil Аз се мъча да изкопча няколко дена в средата на май  Crazy

# 261
  • Бургас
Ми ,Иве аз откога съм те поканила ама като не ти дават отпуска .Щяхме да изкупим магазините заедно  Wink Ама нищо ще гледам да оставя нещо и за теб  Mr. Green

# 262
Мийте си чиниите, ако има и някоя тава, както каза Ивето....
Боята изчезна още снощи! Simple Smile
Ай не се правете на кокони ми марш ма мивката ... Wink

Чаоооооооо!  bye travel

# 263
Гале, за къде заминавате.
Аз съм работна жена и яйца в събота ще боядисвам. Пък да не казвам, че още са в магазина.

# 264
# 265
  • Бургас
аХ`Не!,ти сега ли се излюпваш  Simple Smile

Аз вече стегнах на малкия куфара и козметиката ми ,сега остава най-трудната задача моите дрехи и обувки  Sad  и седнах да пуша ,че да ги измисля,ама пак се разсейвам тука .

Във В.Търново отиваме  Heart Eyes

# 266
Да и почвам да чистя.  Simple Smile

На вас приятна почивка Simple Smile

# 267
Оффф Гале блазе ти. Моя мъж не ще даме води никъде. Я времето не му харесва, я имал работа, сега пък детето малко било за пътуване. Абе накрая ще му го оставя и сама ще хвана пътя за някой курортец. Mr. Green
ААААААА аХ'Не! днес се почива само, нищо не се прави. Даже не се и ядяло че и вода не се пие (сега го чух по новините)  Shocked

# 268
 Галенце, кога тръгвате?Мога да ви пожелая единствено весело изкаване!Като се върнеш се обади. Laughing
 Яйца не съм боясисвала, чакам мама да донесе сварени и само да ги боядисат утре с децата. LaughingПосле комплект с дядо заминават в Ямбол при другите баба и дядо за Великден.Ние с моето слънце ще празнуваме сами.

# 269
Хораааааааааааааа,обадиха ми се от Германия .Тоест татко се е обадил на майка да и каже,че ми е взел вече колааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт