Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 886
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета! Laughing
Берина, много се радвам, че сте приети! Grinning
Франческа, за какво съжеляваш, бе мила? Не мога да разбера.
Данинка, сигурно е било много приятно! Ако случайно си правила снимки, пусни някоя и ние да видим. Grinning
LusiB , не се тревожи, важното е детето да не е гладно, като не стига, не стига, какво да правим сега. А пък относно влизането в гащите и козунаците-  Няма да говориш такива неща бе маце! smile3512 Ще ни секнеш апетита, че после майка ми има да се сърди що не и ям от козунаците. А-аааааа! Naughty По празници такива неща не се казват! То не, че има нещо, което може да ми спре апетита, ама-.... Joy hahaha
begbie , моята се казва Илиева, работи в Курортна поликлиника и не е против хомеопатията. Симпатяга е може да се каже! Радвам се, че вече Ема е добре! Да я пазиш тази красавица! Laughing
Мацки, отивам на кафето- после сме на консултация от 13:30. След два пак ще съм в Морската! Hug

# 121
Тони6а, айде стягай Коко, дето яде к.... Laughing и бързо на кафемашината!
Деси, браво на вас!

# 122
ти пикник ли ще правиш или на кръ4ма ще ходиш Laughing  на барите е страхотно там ходих преди 2 години на сватба ммм много яко беше а сега е станало още по красиво Wink

а за кой 4ифлик става на въпрос? 4укурово? и там съм ходила ех къде ли не съм ходила аз Joy и тааааааааам е много хубаво Peace

МИИ Rolling Eyes Саши ами липсвах те ми Heart Eyes

Калима мисля беше при Костова както и азззззззз Whistling

# 123
Саши, чакам Коко да се събуди и бегом навън. Ще чакаме новини за малкото Саше - колко е пораснал  Mr. Green

# 124
  • Варна
Добро утро и от нас:)

[color=blue]От къде да купя  сенници за стъклата на кола, които се залепят обиколих  няколко места ама няма..дайте идей  newsm78
[/color][/b]
В Кауфланд има. Peace

# 125
  • Откъм Варната
...хм да не е Бакалова Thinking....

Не, Костова е моята, Бакалова е в другата смяна, инак делят един кабинет

# 126
...хм да не е Бакалова Thinking....

Не, Костова е моята, Бакалова е в другата смяна, инак делят един кабинет

И ние сме при Донка Костова, но ...нямам добри впечатления от нея, позлвам я, защото ми е близо (само за ваксини и бележки) и си имам мама педиатър макар и в чужбина, ианче да я бях сменила  Naughty

Хм, Чукурово, ние сме там на 3ти и 4ти май  Mr. Green bowuu

# 127
  • Варна
ай ся ко са скарахте за някъв лекар.... newsm78
не можем всички да сме на едно мнение, то иначе няма да е интересно Joy
пък това за над 30 е относително, може и преди тая възраст да има проблем
е зълвата и зета са на 28 и не могат да го направят това бебе и това е  Sad а да не говорим от колко години се опитват! казаха й че матката й била обърната... правиха всякакви изследвания,нищо им няма и на двамата
и последно казаха ако не стане до 1 година - ин витро  Confused

# 128
Вержи спокойствие му е майката  Peace
Я им кажи да спрат да изчисляват и засичат и тн ooooh!

# 129
  • Варна
Virginity, ходили ли са при др. Александров? За мен той е най-внимателния и некомерсиален лекар, специалист в областта.
Много е важно да се намери подходящия лекар. Аз загубих година, ходейки при гинеколог, "специалист по семейно планиране", които се оказа в последствие, че ме е хиперстимулирал. Както и да е - да не навлизам в подробности. Яд ме хваща - ами като не си специалист - кажи си - да се насочиш към такъв, а не да си губиш времето.
Може да попрочетат във форума към zachatie.org. Там има много полезна информация.

# 130
  • Варна
ами те от доста време се опитват, едно 4 години поне аз за толкоз знам Rolling Eyes лекуваха се от бактерии, и какво ли още не...в момента са по-чисти от стерилизирани хирургически инструменти  Mr. Green
ходиха на много места, не са се отказали или депресирали, просто им писна всичкото това мотане и неясни причини... тяхна си работа, не им се меся, тя не обича да говори за това, разбираемо Confused дано да успеят скоро, че туй ин витро много рисковано - я хване я не, толкоз пари хвърляш, а не е сигурно... и накрая съвсем хумваш кат изпраскаш едни близнаци  Crazy Joy но пак е по-добре отколкото да нямаш хич  Sad

# 131
Ех, KaliMa, айде вече запиши мъ..
писах ти, че съм до Електрон
очаквам на 17.05.  син биберон
ама ти , не та не, не ме записваш..еее! Crossing Arms

За срещичката,мила Саши,
ще има и друга и с повече шкембаци  Joy
ний бяхме само 3 тогаз
обаче супер си изкарах аз..

от мамите - те бяха много
се запознахме само с pets, ani-bani и веси ( ника и как беше не знам ?? )
съзрях и daninka на другата маса
ама по снимката познах я..
тя мене не, кой знае чие е тва шкембе  hahaha

Та аз в Окръжна ша са пъна,
с дежурните дано да случа
а бебо вече бил 3 кила и 1/2  #Crazy
до термина ще се ошиша..  Joy

За педи аз се колебая между ТУНЧЕВА и БАКАЛОВА
кажете има ли някоя при тях, хомеоПАТКИ ли са или да  hahaha
че аз на ул. Силистра / Баучер ми е .. бая наблизо /  hahaha

# 132
  • Варна
Стискам им най-искрено палци чудото да стане! По Великден стават чудеса  Heart Eyes!

# 133

От къде да купя  сенници за стъклата на кола, които се залепят обиколих  няколко места ама няма..дайте идей  newsm78

Деси, миналата година купих от единия гараж за памперси на Чаталджа  Peace

# 134
Здравейте, сега се връщаме от разходка. Бяхме и на консултация и сме наддали 1300гр. и сме 61 см. Голям мъж е вече!  Grinning
Insatiable , значи съм те видяла, ама аз не знаех, че чакаш бебче! Embarassed
До нас на пейката имаше три бременни мами, така че едва ли е било съвпадение- едната си била ти. Ама явно и аз не приличам на снимката си.
Айде, отивам да гладя, че имам цяла планина от бебешки дрешки. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт