Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 885
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
..... А що се отнася до зачеването - аз лично смятам че това е въпрос на късмет и много зависи от нагласата на двойката ако те на всяка цена се стремят да си направят бебе от първия път и в продължение на няколко години не става  не трябва веднага да се хуква по доктори, а да се успокоят и да имат търпение. Брат ми и снаха ми също се опитваха да правят бебе около година и половина и нищо не ставаше, ходиха по доктори и в крайна сметка разбраха че всичко им е наред успокоиха се и след 3-4 месеца ми съобщиха че ще ставам леля. Не мога да отрека че има и хора които наистина се нуждаят от съдействието и помощта на доктор.
Какво говориш?! Зависи и от възрастта на партньорите. Ако са над трийсе и няколко  (вече не помня точно колко) ако бебето не става 6 месеца, трябва да се потърси лекарско мнение - започват се изследвания (вече започва да се говори за стерилитет). При по-млади партньори периода е около 2г. Не бъди толкова категорична за неща, за които не си компетентна и не са ти били на главата  Naughty. Аз съм минала през това и мога да кажа, че не трябва да се "ляга" на ухото - ами като се успокоиш, ще стане.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 09:08 от Viki_76

# 106
здравей те

Пети лек път Hug и нали знаеш БАВНО И СЛАВНО Peace

Отивам да си копувам разни треви4ки,кошни4ки ,4е  нали трябва да си украся масата Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 09:31 от ФранЧеска

# 107
  • Варна
Добро утро,

Ди, честит рожден ден на патерица   bouquet

Петс, лек път и весело изкарване Simple Smile

Благодаря за всички, които споделиха за ябълковия сок. Нали знаете, че Коко е с АД и много ще трябва да внимавам с храните.

И ние вчера пропуснахме боядисването. Но в събота непременно ще го направим  easter

Всичко болни дечица бързо да оздравяват и да са готови за борба с яйцата  Laughing

Днес съм нещо в тягостно настроение и бързо се измитам от тук.

Слънчев ден на всички

# 108
Добро утро мили момичета....на мен пък мама ми боядиса едни прекрасни яйчица...аз покрай хойкане и концерти нямах време за това...та да е жива и здрава маман ,та ще ми направи Великденската трапеза весела и празнична.   Party  bouquet

....Споделям мнението на КалиМа/и други мами/ за този "д-р"Сариев...същата прогноза за моя позната ,че няма да има НИКОГА бебе....ОБАЧЕ жената има вече две прекрасни деца/можеше и три да са ...ама  единият път нещо се обърка...обаче бременнност имаше/.

И още нещо

Цитат на: jenshen73
- а на секциото е голям майстор - белега ми почти не си личи - от всичките 10 момичета със секцио, с които се засякохме в майчин дом за периода 14-17.12.2006 докато [b
бях там - единствено аз бях без дренаж . [/b]
[/color][/color]

браво ,че е майстор на секциота...ОБАЧЕ  това ,че си била без дренаж,означава просто че операцията ти е минала нормално -просто нормално /,както трябва да стане при този вид операции  /,а не че доктора/който и да е/ е супер ,върховен  специалист. Shocked ,че на секцио се допуска  да се стигне до дренаж , означава ДРУГО -че останалите пациентки са били оперирани от  hahahaстрашно "компетентни" лекари.Ами това е....дренаж и секцио.. Mr. Green.върха на  добрия доктор  ooooh!

Айде до по късно...сега отивам да изпия едно кафе .Оставам с най-добри и топли чувства към всички Вас  bouquet Hug Hug :hug

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 10:11 от daninka

# 109
  • Варна
Данинка, какво стана с конкурса вчера? Победихте ли ?  Grinning

# 110
  • Откъм Варната
Калима не искам да ти променям мнението за сариев, както и на другите момичето които се изказаха отрицателно за него - само споделям как се е отнесъл към мен. А що се отнася до зачеването - аз лично смятам че това е въпрос на късмет и много зависи от нагласата на двойката ако те на всяка цена се стремят да си направят бебе от първия път и в продължение на няколко години не става  не трябва веднага да се хуква по доктори, а да се успокоят и да имат търпение. Брат ми и снаха ми също се опитваха да правят бебе около година и половина и нищо не ставаше, ходиха по доктори и в крайна сметка разбраха че всичко им е наред успокоиха се и след 3-4 месеца ми съобщиха че ще ставам леля. Не мога да отрека че има и хора които наистина се нуждаят от съдействието и помощта на доктор.

Няма какво да ти се обяснявам, обаче не може да се каже на едно 20 г момиче че не може да има НИКОГА деца, и не ми давай за пример брат ти и снаха му (нека им е живо и здраво детето), моята история е друга, не е за безброй опити и неуспехи

# 111
Опалянка как е хавата Hug
ТрЕбе да се видим скоро да пийнем по едно, че като гледам сте яхнали метлите  Joy

Айде след празниците, някъде на капанче  Wink

Не ми се чудете на настроението, ама като се разминахме вчера с мускулно Урбазон ми иде да разцелувам всичките, даже и тоз доктор / как му беше името newsm78/

Аз нал съм много умна и "веща" в захранването избухах на детето вчера 3 нови неща - пиле, домат , елда , а .....и магданоз  Embarassed....обрина се милото и сега естествено не знам от какво е?
Ся Кали   bouquet ко да прая   hahahaфром нау он  . По принцип знам: чакам един месец да ги въведа пак тез проблемните храни, а м/увременно мога ли да давам други, че сме и с зъбоникнене в ммвента / от един месец /
А как се ядосах на педито , аз щото давам и хом. лекарство за зъбите, оня като разбра, че ходя при хомеопат, като се развика: това е МЕДИКАМЕНТОЗНА алергия, трябва да й бия инжекция иначе вечета мож еи в болница да влезе  #Crazy Викам му спокойно ве, доктор го е предписал лекарството, оня : той ако беше изстински доктор , нямал д абъде хомеопат Shocked
Келеш с келеш, ей ся ще му звъня да му кажа , че нищо ни няма вече бунак #Cussing out
И в тоя ред на мисли, дайте да го сменям това говедо, вашите педиатъри " търпими" ли са към хомеопатите?

# 112
begbie залагам на домата  Rolling Eyes

# 113
  • Откъм Варната
begbie  и аз на домата залагам, ама и елдата може да има пръст в тая работа, че е слаб алерген, остави ги тез две работи за малко по късно, а домата ако е бил суров съвсем възможно е той да е виновника

Мойта педка не я знам как гледа на хомеопатията, не ми се е налагало до сега да я ползвам за таквиз цели, ама май е за, намира се наблизо до Хеи, във високите блокове

# 114
Здравейте мами  Hug
Добре дошли на новите майчета.
Саши вече се чудех къде се изгуби.
Данинка кво стана с конкурса?Нищо не казваш,нещо се скатаваш.
Петс лек път и приятна изкарване на село.
Момичета и ние си отиваме утре на Сливен.Сигурно ще поостанем около месец.Не е много сигурно,може и по-малко зависи от работите на тати.Там нямаме нет и няма да мога да ви чета и да пиша.
Вчера ходихме на консултация.Марти е наддал само 200 гр за месец и е пораснал с 5 см.Станал е 5.700 кг,63 см.Педито каза да почваме да го дохранваме с АМ.А като го гледам нищо му няма.Не е слаб.Има си гривнички,бузки.Имам чувството че не го измериха правилно.Като го нахраня не плаче и затова си мисля,че му е достатъчно кърмата,но педито каза,че имало бебета на които калкото им дадеш толкоз и не плачели за още.Не съм сигурна,щото Марти като не му пуска цицата мляко почва да плаче и му давам от другата.Че като цяло детето си иска.Не знам кво да правя.Почнах от двете гърди да му давам.Снощи решихме с мъжо да му даваме вечер АМ.Щото ако съм изцедена вечерта,да се наяжда детето.Много писах,ама исках да споделя.Хайде лек ден и приятна разходка  Laughing

# 115
begbie, и елдата е алерген...но в момента доматът е пълен с какво ли не  Close Та аз също залагам на него  Confused

# 116

Мойта педка не я знам как гледа на хомеопатията, не ми се е налагало до сега да я ползвам за таквиз цели, ама май е за, намира се наблизо до Хеи, във високите блокове
хм да не е Бакалова Thinking
Като се срещнем на бира  hahaha/ за кърма / ще ви разпитам аз , ч еи без това мога чак юни да се сбогуваме с докторчето

А домата беше в пюре на Хип

# 117
Забравих да ви пожелая Всели великденски празници  Grinning
Да не прекалявате с козунаците,че после ще си блъскате главите като видите,че не можете да влезете в гащите  Mr. Green

# 118
Данинка, какво стана с конкурса вчера? Победихте ли ?  Grinning

ха-ха вчера голям купон с този "конкурс" Party Мойта щерка ме гласи да ходя на конкурс вчера ,а то било концерт само ooooh!тези деца бе...направо ме гръмват -с кои уши слушат  Mr. GreenТа така ....събитието си беше един общоградски концерт-монцерт....а конкурсът им /така наречен/бил на 10-ти май.Аха-аха...за тогава ша стискам палци.../и на краката/ Ама поне се поразведрих сред дечицата,много сладки ..имаше танцуваши бамбини на 6-7 годинки и кършещи се маНдами 7-ми 8-ми клас...бррррррр купон-мупон.Това е  bouquet

ТрЕбе да се видим скоро да пийнем по едно, че като гледам сте яхнали метлите  Joy

Айде след празниците, някъде на капанче  Wink

ще ти кажа аз на тебе едни afwitchаааааааа без  таквизи bowuu

# 119
Добро утро и от нас:)

Вчера бяхме на ДК и резултат е +750 грама = 6950гр и + 2 см=63 см LaughingВсички сме доволни

Да попитам -дайте идеи за пикник край Варна или отстояние до 50км може и нещо от рода на Барите или Чифлика

[color=blue]От къде да купя  сенници за стъклата на кола, които се залепят обиколих  няколко места ама няма..дайте идей  newsm78
[/color][/b]

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 11:15 от desiniko

Общи условия

Активация на акаунт