Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 884
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Мерси, мерси  Hug

# 91
 Di_, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива!

# 92
Di_, честит рожден ден Hug  bouquet Heart Eyes
Слагай масата идиммммм Mr. Green

Момичета, някой  чувал ли е нещо за Великденски благотворителен карнавал? По Коледа така говорихме...

Аз лично не съм чувала Rolling Eyes

# 93
Ето нашите яйца -Ники много помагаше Heart Eyes Hug

# 94
Здравейте мами  Hug
Мнго неща щях да пиша, че чак незнам от къде да почна  ooooh!

Добре дошли на новите мамчета  Hug

Успех на мами и дечица, които ще тръгват на ясли и градина  Hug

Di  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Да си най - обичаната и щастлива майка и жена на света    bouquet

DZ страхотни са яйцата   Peace  За съжаление аз няма да се цапотя  Embarassed

Болните да оздравяват на момента  Heart Eyes  Беринка дано да се оправите бързичко  Praynig  Саши как е малкия Саши  Joy  мина ли му автичката?

Благодаря на всички за инфото за очен лекар. Взехме капки и дано да ни мине бързо  Praynig

Цял ден събирам багаж като замаяна. Мога да напълня цял тир  Joy нямам идея как ще го поберем в колата ама няма какво да оставя. За мен съм взела два анцунга всичко друго е на малката паяк, кошара, количка и т.н. всичко в количества за 1 месец. За това и не можах да се строя днес до кафемашината а толкова ми се искаше да ви видя пак преди да тръгна. Утр рано, рано потегляме.  Hug

Саши предай едно сърдечно чао на Д2 (двете Дидки ) и на другите мамчета от групата, които не пишат тук  Hug  Много ще ми липсвате. За съжаление няма да имам нет  Sad  но знам, че с децата до нас времето ще мине бързо, бързо  Hug

# 95
Петс лек път мила,дано изкарате добре и без излишни премеждия. Hug
Хайде да са похваЛа.......моето момченце е прието и ще е предучилищна септември в у-ще..... Party Crazy
Данинка пиши как е минал концерта на щерката...... Praynig

# 96
Здравей те,Саши много съжелявам за днес  bouquet

Пети лек път,ако има нещо ще се 4уваме по тел( надявам се да имаш обхват Blush) шеги4ка Hug

# 97

Айде да си покажа и аз яйцата Mr. Green Mr. Green

Петс,лек път и да си прекарате много добре!!!

Ди,честит рожден ден!!!  bouquet

# 98
Чудесни са ви яйцата, момичета!  Grinning
Аз нищо не успях да боядисам, защото не мога да си открия боята, която купих...  Laughing

# 99
Относно д-р Сариев - мога да кажа само хубави неща - препоръча ни го един приятел на мъжа ми когато забременях - има малко по-различно виждане на нещата в сравнение с другите доктори и като цяло съм доволна от работата му - а на секциото е голям майстор - белега ми почти не си личи - от всичките 10 момичета със секцио, с които се засякохме в майчин дом за периода 14-17.12.2006 докато бях там - единствено аз бях без дренаж на операцията и се възстанових от упойката/епидурална/ още на 2-рия час, на 6-я бях на крак,на 3-тия ден бях все едно не съм била рязана- общо взето влязох да раждам в четвъртък вечер по спешност в понеделник сутринта ме изписаха да си ходя вкъщи.

Имам излишни купони за 29.04 и 30.04 за кухнята на баучер и карамфил и за 03.05 04.05 и 05.05 за кухнята-майка на цар освободител. Ако някой се интересува да пише.

# 100
  • Откъм Варната
jenshen73 извинявай ама не мога да го харесам тоз доктор, заради него 5 години живях с нагласата че НИКОГА няма да мога да имам деца, представи си как се чувствах, а изведнъж в 3 последователни години 3 бременности, това как ще ми го обясни

# 101
Калима не искам да ти променям мнението за сариев, както и на другите момичето които се изказаха отрицателно за него - само споделям как се е отнесъл към мен. А що се отнася до зачеването - аз лично смятам че това е въпрос на късмет и много зависи от нагласата на двойката ако те на всяка цена се стремят да си направят бебе от първия път и в продължение на няколко години не става  не трябва веднага да се хуква по доктори, а да се успокоят и да имат търпение. Брат ми и снаха ми също се опитваха да правят бебе около година и половина и нищо не ставаше, ходиха по доктори и в крайна сметка разбраха че всичко им е наред успокоиха се и след 3-4 месеца ми съобщиха че ще ставам леля. Не мога да отрека че има и хора които наистина се нуждаят от съдействието и помощта на доктор.

# 102
И аз искам да се изкажа по въпроса въобще за докторите  smile3515 казват на момичетата, че не могат да имат деца като добър ден, наш колко случаи знам като този на KaliMа и въобще медицинския персонал да вземе малко да се държи с пациентите като с хора, а не като с говеда ма това е една друга тема айде весели празници от сега ви пожелавам   easter

# 103
ЧАО на всички мами  Hug
Много ще ми липсвате  Sad  Ние тръгваме на пътешествие   Joy

Весели празници и много любов на всички   Heart Eyes

# 104
Чао Петс  Hug Heart Eyes  bouquet Пиши веднага когато се върнеш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт