Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 879
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Някой ще ми прави ли компания?Да пийнем по едно а...?

# 76
  • Варна
Ох милата, скучно ли ти е или ти се пийва? Joy Joy

# 77
Не се бъзикай с кака си Mr. Green Laughing

# 78
  • Варна
Бих ти препоръчала д-р Николова в Очна поликлиника.  Peace
въййй сакън нидей! таз жена на 2 пъти ме хвърли в потрес #Crazy много особено отношение има, едно такова, небрежно  Confused
доц.Контрова от Очна или д-р Красимира Денева от св. Петка , но Контрова е неоткриваема, тя е хирург и постоянно е заета, на кабинет е само в сряда а за час трябва да чакаш МНОГО Rolling Eyes
а когато Николова искаше да прави сондаж на Лора -  Денева я оправи с капки  Tired
даже и аз мисля да я посетя тея дни, да видим там какво ще кажат за хемангиома Thinking

# 79
добро утро Simple Smile
Хриси ,аз по това време съм сънувала 5 си сън Crazy бях капнала незнам защо така сигурно от силното слънце Tired

# 80
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Честито на приетите в ясли и стискам палци за тези, който още чакат. Много се зарадвах, като  прочетох, че яслите са без райониране. Така определено ще ми е по-лесно  Grinning

Добре дошли на новите мами. Скоро май ще трябва втора кафемашина да слагат  Laughing

Аз тези дни не съм писала щото времето изобщо не ми стига. Трябваше тази седмица да започна работа, но бавачката ми влезе в болница и сега лекоооо съм се луднала. А и почнах фитнес с треньор (т.е. не мога да пропусна тренировка Naughty) и съм със страшна мускулна треска  Laughing ДАже тази сутрин мъжът ми ме дърпаше за да мога да се изправя от леглото  Laughing Laughing Laughing

Честита месечинка на всички, които съм пропуснала.   bouquet
И още нещо ми се пишеше, но забравих вече.

Аз днес може би ще успея около 15:30 да се довлека до морската. Ще има ли някой там?

А сетих се - има ли някой, който е започнал захранването със сок от ябълка?

Хубав ден Simple Smile

# 81
Добро утро мамчета сладки.....  love001

Янина  Heart EyesНе започвай захранването на бебо със тези сокчета.Защо не започнеш с оризовата каша..или с някакъв вид от пюренцата.Тези сокчета според мен много дразнят стомахчетата...понякога не е изключено да предизвикат отново колики.Аз мисля ,че след годинката е хубаво да се дават тези сокчета/мое мнение де/.Но аз ако съм няма да давам този сок от ябълки. Peace

Хриси.......малииииии чак сега видях почерпката от коктейлчета...ммммммм......виж с тортите /дето ставаше въпрос преди няколко дни/не можеш да ме изкушиш , hahahaно коктейлчета  люблю smile3521

ех тези ясли ..брейййййййй   newsm12 какво ли ще ме чака като започна да ходя по мъките ,в смисъл да записвам детето newsm61 и несъм от търпеливите ,може някъде да изпуша от яд.

Днес няма да мога да дойда на сглядата на кафе машината ,защото каката има концерт във Морското училище-тя играе модерен балет и днес имат конкурс.Да стискате палци да спечелят първи места ,че иначе ще има smile3518 newsm45 сърдене и кривене в къщи!!
Айде изпийте по едно Coffee kaffeetrmker_2 с мен Hug Hug

# 82
Привет и от нас......след една отвратителна вечер с температури и реване съм като труп..... ooooh!Пия кафе ама ко пия и аз незнам....... #2gunfireВчера ходихме при педи и каза че температурата и сополите са от зъби........уж ама знам ли....много се проточи бе........ #Cussing out #Cussing out
Данинка ще стискам палци щерката да се престави най-хубаво...... Praynigпък ще е голямо вълнение.....Аз на всяко тържесво на баткото така се вълнувам........ Mr. Green
Охххх и аз днес ми е притеснено че днес излизат списъците на приетите деца за предучилишна в у-ще и дай боже да си ми приели детенцето че у-щето не ни е в район изобщо, а наплива е голям и така че и аз искам едни палци от вас днес....... Praynig Praynig PraynigПо обед ще излязът резултатите..... Praynig

# 83
  • Откъм Варната
....Янина  Heart EyesНе започвай захранването на бебо със тези сокчета.Защо не започнеш с оризовата каша..или с някакъв вид от пюренцата.Тези сокчета според мен много дразнят стомахчетата...понякога не е изключено да предизвикат отново колики.Аз мисля ,че след годинката е хубаво да се дават тези сокчета/мое мнение де/.Но аз ако съм няма да давам този сок от ябълки. Peace...

И аз така мисля, а и много други мами ще ти кажат да забравиш за сока, пробвай с пюренца, картоф, тиква, морков, после и плодови ябълка, круша, слива, оризова каша

# 84
Янина, и аз така бих препоръчала - да оставиш сокчетата за по-зрялото коремче след някой и друг месец!

Берина, Данинка, стискам палци!

Момичета, някой  чувал ли е нещо за Великденски благотворителен карнавал? По Коледа така говорихме...

# 85
Добро утро! Laughing
Вече имам интернет! Най- накрая! Ама и вие- яко писане му дръпвате Shocked
Данинка, ще стискаме палци и още как. Ще вземат първото място, щото иначе ще се строим цялата тайфа/от кафемашината/ и ще им спретнем едно скандалче, що така не са оценили правилното нашето момиче! Naughty
Беринка, дано скоро му мине на малкия пухчо. Дано наистина е от зъбките! Да го цункаш от мене. Crazy Ще стискам палци и за вас- дано сте в списъка.  Praynig Ако има още някой желаещ да му стискаме палци, ко ша прая? Crazy Може на крачетата, като маймунките. Joy
Янина, аз давам ябълков сок от 20 дена и му понася много добре- само дето като дръпна шишето- реееев! Иска още. Аз и двете деца първо с ябълков сок съм ги захранвала и да чукам на дърво не е имало проблеми.Първо една лъжичка, после две и така. Дозира се по 10 мл на навършен месец. Peace
Инсатиабле, май съм изтървала срещата, ама пък и вие, кога решихте да идвате в Морската, точно като нямам нет. Нищо, за следващия път съм на линия.
Обичайните заподозрени да знаят, че след 20 минутки тръгвам за обичайното място. Очаквам мамата с тъмните очила, дето много беше разсеяна вчера и си забрави ключовете и мамата с бебето, дето яде колички да са на линия! Joy Joy Joy
Данинка, ти успя ли вчера да укротиш Виктор? Аз имам идея: вземете му на детето едно кошче от Морската, измивате и хигиенизирате хубаво и му го слагате в стаята- да си пуска разни ценности вътре. Joy
Айде ,до скоро!

# 86
harem style  и alabala, Добре дошли!

Лека бременност и разкажете подробно в коя болница при кой лекар и така...

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДКА!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ОТ СЪРЦЕ!
ХИЛЯДИ УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 88
Привет и от мен, аз само чета тук, бяха писала много отдвана.
Да се представя пак - макар че ме има в списъка - Мария се казвам, малкият разбойник е Александър, от януари ходи в яслата на чаталджа.
Успех на всички тръгващи ясленчета и най-вече мамите да имат нервички  Rolling Eyes
Отивам пак на тръстиката  Blush

# 89
  • Варна
Дианооо що са крииш МА?! я бързо да почерпиш! ЧРД   bouquet

ето малко инфо за лекарите в св.петка
детската е най-отдолу
http://www.st-petka-eyeclinic.bg/home.htm

Общи условия

Активация на акаунт