Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за поставяне на спинална упойка?
Защо момчетата съзряват по-късно от момичетата?
Какви могат да бъдат възможните причини за обриви и сърбежи, въпреки приемането на предписани лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за поставяне на спинална упойка?
Поставянето на спинална упойка включва вмъкване на игла в спиналния канал, където се инжектира лекарство, което блокира болката. Процедурата обикновено е безболезнена, като някои хора описват усещането като леко ужилване от комар. След поставянето на упойката може да се изпитат различни усещания, като "изкачване" в гърлото или изтръпване. След процедурата болката се облекчава и пациентът може да се чувства безболезнено.
-
Защо момчетата съзряват по-късно от момичетата?
Разликата във времето на пубертета между момчета и момичета може да се дължи на различния растеж и развитие на двата пола. Организмите на момчетата са по-податливи на неблагоприятни фактори, което може да доведе до забавено съзряване. Освен това дългогодишната практика показва, че момчетата са по-уязвими от момичетата, въпреки че точната причина за това остава неизвестна.
-
Какви могат да бъдат възможните причини за обриви и сърбежи, въпреки приемането на предписани лекарства?
Обривите и сърбежите, въпреки приемането на предписани лекарства, могат да бъдат предизвикани от различни фактори като алергии към храни, контактна екзема, нови козметични продукти или промени в прането и облеклото. В случаи на необичайни реакции е важно да се консултирате с лекар за допълнителна оценка и диагностика.
-
Какви са ползите от следродилните помощници и каква е подходящата роля за тях?
-
Какви са разликите между епидуралната и спиналната анестезия при раждане?
и резултатите и тогава ще знам повече. Но аз съм доволна сега ще имам повече време за да обикалям магазините, че ми предстой да си избирам мебели за новата ни къщурка, която тепърва ще има паркет и латекс - но предполагам, че аз докато избера и поръчам ще е напреднал още ремонта. Започна и при мен едно стягане в коремната област и болки долу - но доки каза, че чак на 29 -ти ще го провери това, засега да съм го следяла 

Акушерките, другите лекари и условията се преживяват според мен лесно, дори и да не се държат добре с тебе. Все пак ще си имаш бебенце и то ще е най-важното. Някакъв си груб персонал (дори и да се случи такъв) няма да те впечатли кой знае колко.
А по едно време си беше сложил ръката пред лицето и Марков взе да го побутва, за да я премести. Много смешно изглеждаше на монитора

. Да увисна на врата на мъжа ми? Не че няма да ги дадеме тези пари ама ми е търсене

Имам вече лаптоп, заредих се с книжки. Кеф