"Лекари",причинили смърт на деца,поради некомпетентност и невнимание!

• 294 418
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
Чета и плача!Не мога да повярвам че това се случва в 21 век в държава в която така или иначе не се раждат много деца.Имам сестра която в осмият месец от бременноста си загуби бебето заради НЕКАДЪРНОСТТА И МЪРЗЕЛА на лекарите в гинекологията във велико търново.След като три месеца лежа там за задържане я бяха гледали два пъти на ехограф(след хиляди молби към лекарите) нито веднъж не бяха слушали тоновете на бебето.И в деня на трагедията тя цял ден е повтаряла че и е лошо и й се повръща но никой не и е обърнал внимание.Чак след като майка ми е отишла на свиждане и е вдигнала един скандал са решили да я прегледат и са установили че бебето няма тонове.Та хайде спешна операция...БЕЗОБРАЗИЕ.В черният списък на лекарите трябва да влязат ВСИЧКИ гинеколози от търново.Вярно е че като забременееш яма никаква гаранция че всичко ще е наред,но лекарите са там за да правят всичко възможно за да ти помогнат а не само да гледат как ще им мине смяната.А те са безполезни.Щом е така по добре да се върнем няколко века назад и всеки да си ражда в къщи и да се оправа кой както може.
Просто нямам думи нямам думи

# 316
irka3377 mnogo predgrudki na cqloto vi semeistvo... Az sushto sum jertva na tezi ubiici (v nikakuv slu4ai lekari) - ako imate sili prochetete istoriqta mi ot linka, koito e v podpisa mi...Posle pak shte si pogovorim, ako imate jelanie... Mnogo kuraj i vqra Praynig

# 317
Моника,много съжалявам за това което си преживяла.Нямам думи.Дори не знам какво точно искам да напиша сега.Просто се сви буца в гушата ми като прочетох историята ти.За сега мога да кажа само-Кураж,мила.Времето е безвъзвратно,за съжаление.Болката ти е голяма-убедена съм.Желая ти скоро да станеш една от най-щастливите майки,да се радваш на здраво и прекрасно бебче.
Страдам с теб.
късмет и успех.

# 318
Съжелявам за всичко което си преживяла.Всичко ти е още толкова прясно.Много се радвам обаче че си имала сили да ракажеш всичко,защото трябва да има гласност.Не може един лекар да ти каже "така е по-добре иначе какво щеше да правиш с болно дете" това казаха и на сестра ми,още повече ако ти си причината за това че нещата са тръгнали в грешна посока.Това не са думи на лекар.Навсякъде има некадърни лекари,но на всички е ясно че тарновските гинеколози са некадърници,а на всичкото отгоре са и груби.НЕ ГУБИ ВЯРА.

# 319
M0NIQUE, Hug Hug Hug
Моето първо детенце също се роди след подобно зверско блъскане по корема, до което се стигна заради некадърността на лекарят, който водеше раждането. Благодаря само на Господ, че не се стигна до нещо лошо за мен или бебето.
Дано да започне най-накрая някой да им търси отговорност на тези убийци!

# 320
M0NIQUE,аз съм на почти същия хал в следствие на уродливи и много прехвалени боклуци във уж добри софийски болници,гаранция няма никъде БОГ да е с нас,това е истината за мен! Виждам ,че си се решила на следваща бременност,браво късмет и пълно щастие ви желая на цялото семейство!
irka,искрени съболезнования към сестра ти!

Flowers Rose Flowers Rose  Дано почиват в мир ,нашите несбъднати мечти  Flowers Rose Flowers Rose

# 321
Д-р Ралица Николова от Видинската болница- израждала братовчедка ми като предприела рисково раждане, за което явно не е била компетентна и вследствие на което бебето почива след 3 часа живот. Cry

# 322
# 323
Пази боже да не ти се наложи да търсиш доктори в българия! По-добре направо си купувай билета и търси хора в чужбина.  Сестра ми, която е на 30 млада и здрава жена роди на 18 юни момченце. Детето беше в идеално здраве 50 сантиметра, 3,400кг. и на 20 юни вдигна температура 39,5. Сестра ми цяла нощ плачеше и молеше сестрите да повикат лекаря, а те и казваха, че всичко било нормално и на 21-ви в 6 сутринта бебето почина. Причина за смъртта не се откри?! За да не правя реклама няма да казвам името на болницата (държавна), но ако искате всичко да бъде наред ви съветвам да отидете в частна. Отношението е перфектно и медицинския екип си е учил за дипломата. Все пак ще знаете за какво плащате някакви си там 400 - 500 лева отгоре.

# 324
За да не правя реклама няма да казвам името на болницата (държавна), но ако искате всичко да бъде наред ви съветвам да отидете в частна.

Каква реклама може да е това?! По добре я кажи, за да предпазиш други.

# 325
Втора градска. Никога не ми се е налагало да ходя там, но веднъж отидох заради сестра ми и се заклевам, че предпочитам хиляди да давам, но няма да лекувам себе си или децата там.

# 326
Втора градска. Никога не ми се е налагало да ходя там, но веднъж отидох заради сестра ми и се заклевам, че предпочитам хиляди да давам, но няма да лекувам себе си или децата там.
Peace   Peace   Peace

# 327
  • София, "Младост 3"
извинявам се не съм тгледала - моля за извинение

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 16:36 от catnadeen

# 328
Сatnadeen, мarishka71 ясно е написала, че там е починало бебенцето на сестра и! 

# 329
Да се включа и аз пак Бургас и пак "д-р" Ковачева, заради чието невежество едва не умрях преди седмица!!! Била съм с извън маточна бременност, а тя три седмици подред чака оплодената яйцеклетка да падне в матката...което обикновенно се случва за около 5 дни... в следствие на внедряване на зиготата в маточната ми търба и нарастването и вътре ми се е спукала кръвоносна артерия и така коремът ми седмица се е пълнил с кръв.... Накрая припаднах и не след дълго се озовах в спешният център за живото спасяваща операция....
Бебето ми така или иначе не е могло да бъде спасено, но поне аз можеше да не стигам до края и да съм осакатена сега за цял живот!!!
Благодаря на Господ и на специалистите от МБАЛ Дева Мария в Бургас и по-точно в частност на лекарския екип на Д-р Драгнева за това че на 17.07.2010 спасиха живота ми!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт