ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 581
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Днес остарявам с още една година #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Незнам защо, но никак нямам желание за празници, за гости. Иде ми да се прибера след работа и да си полегна пред телевизора или с някоя готина книжка. Ама сега ще се изръси цялата рода и куп приятели. Няма как да се покрия newsm78 newsm78. И телефона от сутринта не е спирал. УЖАС
Я по ведро
честит празник, да си жива из драва, весела, щастлива.
наздраве
значи в Нови искър довечера ще има купон Flutter

# 196
  • у дома
n_nova, Честито помъдряване! На колко ставаш, ако не е тайна? Не се поддавай на мрачните мисли, ами си празнувай и се радвай, че има толкова много хора които мислят за теб! Сигурна съм, че ако никой не се беше сетил за теб днес, щеше да бъдеш 10 пъти по-нещастна.

Ели, честита годишнина! Да остареете заедно в любов и сговор! Hug

Алекс, това става в пощата на Красно село разбира се. Номер 12 май беше - дето е лепната за общината.
Монка, знам ли ги каква им е процедурата на пощите и какви ги вършат с пратките. Другата поръчка със сигурност ще ми е за митница  Wink

Миленка, поздравления за килограмите. Все пак хубаво щеше да е да не е свързано с болести.
Защо не отидеш да се видиш лице в лице с директорките на градините? Например нашата директорка на 80 ОДЗ е много разбрана жена. Много добри отзиви съм чувала за нея от други майки в това отношение.
И ние сме планирани за ремонт това лято. Градината е голяма и хубава, но изглежда зле.
Лошото обаче е, че няма да ремонтират оградата. А тя е в окаяно положение. Снощи гледам една тийнейджърка си разхожда огромно куче в двора  #Crazy Sick и си пафка цигарка с най-безгрижен вид на 5м от играещите там 20-30 деца. Вдигнах гюрултия, та охраната ходи да я гони. Заприказвах се с г-жата ни Петрова - жената каза, че нямало средства за ремонт на ограда - 70 000 лв и имало големи проблеми със собствениците на кучета и всякакви които си прескачат оградата нон-стоп, докато децата играят. 

Намислила съм да организираме подписка и да заведем хмм.. молба ли се води в общината да си размърдат задниците и да отпуснат пари за оградата и за ремонт на двора и площадката. Давайте идеи плийз.
Райче, ти нали беше писала до общината за вашата площадка и искането се увенча с успех?  Ако може да ми пратиш едно копие на лични ще ти бъда благодарна.

Сори за дългия постинг..   Embarassed

# 197
До Чут Чут: Мерси за хубавите пожелания. Ами май така се очертава. Няма каде да избягам. То и в работата сутринта ме чакаха на вратата и всичко са организирали - след 15.00 започва купона. Просто ме уведомиха. Какво да се прави - щом са казали. Ще почерпя подобаващо.  newsm38  party023  bigdance2

# 198
n_nova, Честито помъдряване! На колко ставаш, ако не е тайна? Не се поддавай на мрачните мисли, ами си празнувай и се радвай, че има толкова много хора които мислят за теб! Сигурна съм, че ако никой не се беше сетил за теб днес, щеше да бъдеш 10 пъти по-нещастна.

На 31 (не е тайна) Embarassed. Да май си права, щях да се чувсвам ужасно, но слава на бога имам много роднини и приятели, които не ме забравят. Да са ми живи и здрави.

# 199
n_nova, Честито и от мен! Що ли те разбирам идеално... аз на всеки празник се чувствам така.
Фъстъче, въобще не се учудвам, бях сигурна, че точно за тази поща става въпрос, затова и попитах. Крадат като обезумели там, аз ходих да се карам със шефката им за няколко изчезнали пратки. Нищо. Накрая подивях сериозно и отидох със служебна кола и оператор. В последствие ми намериха пратките без една. Сега ме познават идеално. Една позната се оказа, че работи там и онзи ден ми вика - ама те тук много, много не те обичат колежките. Айде нема нужда от такава любов!
МКП, кажи кога и къде да ти донеса роклите. Яд ме е за тях, защото на мен са ми огромни, а са страшно красиви.

# 200
n_nova, Честито и от мен! Що ли те разбирам идеално... аз на всеки празник се чувствам така.
Мерси, значи не само при мен е така, успокой ме newsm10

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Н_НОВА!
От всичко хубаво по много ! Hug

дай едно име, че малко тъпо звучи ника ти като обръщение  Blush

Миленке
ама дали ще те позная бе жена... ти си губиш направо като те чета, то останало ли е нещо от теб се питам  Flutter

Мацки
мерси, да се върща в х всичките ви пожелания  Wink Hug
Вчера имаше голяма заря в нашия град, бъзикахме се че всенародно веселие е обявено по случая  Mr. Green, до неделя са празниците на града Whistling Mr. Green

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Н_НОВА!
От всичко хубаво по много ! Hug

дай едно име, че малко тъпо звучи ника ти като обръщение  Blush

Права си. НАДЯ

# 203
  • София
Първо, Честит рожден ден на Надя! Е, вярно, и аз ако ставах на 31 щеше да ми е криво, то си е сериозна възраст, която аз като 25 годишна приемам за прага на старостта  Mr. Green, ама все пак, горе главата, да си много обичана, глезена, разбирана и зачитана, а най-вече самодостатъчна!

Алекс, тази вечер не е ясно до колко ще откарам на бачкане, но ще ти звънна по телефон като се заприбирам. Ако не, утре може да пием по кафе с децата, хем и другите марули ще видим, ако се приеме предложението за предиобедно Калипсо /или Гранд София / или каквото и да е, стига да е заведение, да има капучино и детска площадка.

ПС. Наде, преди да се обидиш, на 31 бях преди 4 години  Peace

# 204
Надя, честит рожден ден и от мен, купонът би трябвало вече да е започнал, дано и ти си вече в подобаващо бодро настроение! Наздраве!

аз за утре си мислех по-скоро нещо за Борисовата, но пък можем да започнем с Калипсо, това онова на Красно село ли беше? а как ми се ходи на планина, ама май и утре няма да е...

# 205
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
НАДЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 206
МКП, аз съм на работа и двата дни. Днес до 23.00.  Cry Утре може и до след обяд само да откарам.

# 207
...а най-вече самодостатъчна!
Това най-вероятно означава да си купиш вибратор за рождения ден  Joy
ЧРД и от мен, Наде! Да си жива и здрава! Весел празник   bouquet

Утре - Калипсо!!! Ще се чуем.
Аз тази вечер ще палувам.

МКП, имам ли обувки поръчани в крайна сметка или не?

С голяма скръб на сърцето ви пожелавам приятно изкарване на концерта! Да дивеете и за мен!!!

# 208
  • у дома
Алекс, добре че ми каза за тази поща!! Аз баячко се поразвиках, че имаше една сюрия пенсионери да чакат за пенсии и им взех акъла.  Mr. Green Като ще ме крадат поне да не ми пращат известие  Mr. Green Няма да ги огрее вече - поръчка под 2 кг няма да правя оттук насетне.  Crossing Arms  Mr. Green

Някой ще каже ли кадей туй Калипсо  newsm78

# 209
  • София
Калипсо е едно кафе в кв. Гоце Делчев, хич ме няма по обясненията, може би Раичка ще се справи по-успешно, че й е в квартала. В общи линии, като завиеш от кръстовището на бул. България и бул. Гоце Делчев в ляво, цепиш напред почти до Южния парк. Последния светофар преди Сребърна, завиваш в дясно и караш нагоре. Намира се до поликлиниката, ама като не й знам номера, ще ви подведа.
Ама как го обясних само...Я някои по-ориентиран от мен да ви светне, аз още ляво и дясно бъркам, указания съм седнала да давам.

Смайли, имаш буйки, разбира се, при това изнамерих код, дето ги намали на 21 евро. Както и на Янче заръките са изпълнени. Кучки проклети, заради вас ми се избуши поръчката и от тъпота и незнание си изтрих 3 жизнено-необходими неща - 45-тия комплект чаршафи, 73-тия чифт обувки на Ванеса и единствения чифт обувки за мен (освен червените дето са ни еднакви, де  Laughing)!

Алекс, тогава нещо за утре следобед или вечер може с теб да се разберем. Ще ти звънна или по-добре ти ми се обади като приключиш бачкане да ти кажа къде трафикантствам.

Общи условия

Активация на акаунт