3-та тема на чакащите

• 64 032
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Поздравявам всички, които си гушкат слънчицето с пишка или без!
Но тези идиоти от службите заслужават да ги застреляш1
какво ще кажете, на мен ми отказват , защото "нямали подходящи съгласно нашите критерии"Чудя се как ли  са прочели нашите критерии?
Katya Kocy, смачкай системата и ако детенцето е здравичко дай му всичко на което си способна!Нали знаеш, че синовете са по-мили на майките!Много успех и да ми се връща

# 481
dgidgi  Hug  Grinning

Готов е, чакам с нетърпение   Grinning  newsm10

Прегръдки и хубав ден!!!
 Hug

# 482
Здравейте на всички ,
Да  представя отново мен и семейство ми ( писала съм но мн. отдавна) от Пловдив съм на 33г. имаме осиновен син вече на 4г. а беше само на 10м.когато го взехме. За него чакахме год. и половина, но сега всеки ден чувам по няколко пъти "мамо ти си прекрасна!!!" и това е нещото което пожелавам на всяка една от вас чакащи мили мами!
А сега защо в тази тема защото вече или отново сме в чакащите сега чакаме 3-мата на 7.10. внесохме док.
Само искам да споделя нещо с вас и може би мамите с 2 осиновени ще да ми помогнат с опита си, притесненията ми сега са мн. по-различни от първия път сега има с какво да сравнявам , сина ми  е мн. интелигентен, чувствителен само на 4 а има уникално чувство за хумор , той е красив той е на мама целия свят., и сега идва другото ами ако не е като него дали няма ....не знам. Моля ви споделете с мен вашите терзания с втория път.
Нека всички получат това за което мечтаят!!!

# 483
  • София
Аз нямам две осиновени деца, но мога да ти кажа, че твоите терзания са терзанията на всяка майка, която чака второ дете  Hug.

# 484
  • Вън от пространство и време
притесненията ми сега са мн. по-различни от първия път сега има с какво да сравнявам , сина ми  е мн. интелигентен, чувствителен само на 4 а има уникално чувство за хумор , той е красив той е на мама целия свят., и сега идва другото ами ако не е като него дали няма ....не знам. Моля ви споделете с мен вашите терзания с втория път.

Моите терзания бяха как бих могла да обичам друго дете толкова, колкото обичам сина си. На моменти ми се струваше почти невъзможно. Защото и за мен той е най-прекрасното момче на света във всички отношения (аз поне не познавам майка, която да не мисли така за сина си).

Появи се госпожицата, имаше преходен период от около месец, в началото на който определено чувствата ми към двамата бяха различни - като към чуждо и към свое. Постепенно всичко си дойде на мястото и сега просто не мога да си представя живота без някой от двамата.

Прекрасно е с две деца, да знаеш! Дано скоро го почувстваш и ти!  Praynig   Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:45 от Gankata

# 485
Благодаря мн. за споделеното Hug!!!

Сега някак си ми е по-спокойно че не съм само аз, може би това е причината чак сега да предприемем тази стъпка.Миналото лято бяхме събрали всички документи но не ги подадохме някак и двамата ни беше страх нямам логично обяснение, не че сега не ме страх но чувствам че сина ми  няма да е сам и че ще е още по-щастлив от сега .

# 486
  • София
Здравейте мили мами, пиша отново след цяла година и няколко месеца (тогава само се представих) за да се похваля и аз, че получихме обаждане, че има детенце и за нас. Толкова много се вълнувам, чуствам се като в паралелен свят, сякаш сънувам. Не ми казаха нищо повече по телефона. Всичко ще разберем на срещата, която ще бъде в понеделник.
Пожелавам от сърце на всички чакащи търпение и скорошно обаждане.

# 487
sunny_tedy ,от сърце ви желая да гушнете вашето слънчице!

# 488
  • София
   Успех! Стиснати палци да си е вашето детенце!  bouquet

# 489
  • Вън от пространство и време
Стиснати палци и от мен щъркелът да е донесъл най-истинското писмо!  Praynig

Наближава Коледа кандидат-мами, стягайте детските стаи, защото наистина стават чудеса. Едно от тях се казва Албена - дойде си при мама на 17 декември! преди 2 години.

# 490
  • София
Успех ви желая!

# 491
  • у дома
sunnj_tedi,дано това е вашето детенце!
Права е Ганката-по Коледа стават чудеса!

# 492
  • София
Наближава Коледа кандидат-мами, стягайте детските стаи, защото наистина стават чудеса. Едно от тях се казва Албена - дойде си при мама на 17 декември! преди 2 години.

Даже не мога и да си помисля толкова напред до Коледа, толкова много се вълнувам и толкова не ми се вярва и толкова много харесвам тези празници. За съжаление, с годините се научих да гледам и да се концентрирам само върху следващата стъпка и, ако всичко е наред, тогава да се радвам.
Ще видим в понеделник какво ще стане и ще ви споделя.

Благодаря на всички ви за пожеланията.

# 493
sunny_tedy много се радвам за вас!!! От колко време чакате? ти го каза много точно"паралелен свят"
Аз от толкова време се чувствам извън целия нолмален свят! Дано всичко ви се уреди бързо и в добра посока! Много успех и за в бъдеще!

# 494
  • София
sunny_tedy много се радвам за вас!!! От колко време чакате? ти го каза много точно"паралелен свят"
Аз от толкова време се чувствам извън целия нолмален свят! Дано всичко ви се уреди бързо и в добра посока! Много успех и за в бъдеще!

От година и три месеца точно. Стори ми се цяла вечност. А този уикенд просто няма край. Дамата, с която говорих в петък не ми каза нищо по телефона, само каза, че като се видим ще разберем и прочетем всичко. Аз, кой знае защо, очаквах писмо, а не обаждане по телефона.
Благодаря още веднъж за пожеланията.

Общи условия

Активация на акаунт