Режимите на Ипократис 7

• 23 177
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
стягай коланите и сериозна...ама янма от понеделник от днес  Peace
хаха, айче, това много ми хареса!  bouquet

# 286
Здравейте и от мен!
Аз днес си правя потоп и от утре пак режимна.
Aia,благодаря за кафенцето.
Yoya,хайде от утре сериозна.
Giggerotta,и ние сме на море в началото на юли,дано до тогава що годе сме във форма че наистина ще се червим.
Да ви се оплача,вчера карах 1 час вело и днес немога да седна,толкова много ме боли д-то ужас.

# 287
аз да се похваля и за днесшният режимен ден ... само да кажа , че пак бяхме на маса и аз пак издържах на изкушението да не нападна яденето.. обядвах само салата - домати , краставици, чушка и сирене ... нищо друго...няма да казвам каква торта имаше но аз не Naughty

Giggerotta   Hug  Hugдо другата събота трябва да съм на линия  Hug

# 288
Не мога да повярвам, че ще напиша това, но все пак - режимна съм Grinning

# 289
И нашето моренце ще е началото на юли, та да му мисля. Браво на всички режимни. Аз днес ядох гаден дюнер и сега съм със стомашно неразположение  #Cussing out Това съвсем ме амбицира да се стегна  Peace Успешна режимна и отслабваща седмица  Hug

# 290
Добро утро!
Да почерпя с кафенце Coffee и водичка.
Поздравления на всички режимни.
Режимна седмица и много минуси!  bouquet

# 291
Здравейте момичета,

Днес ми е 3ти ден режимен без издънки... не съм и гладна и не мисля да се разяждам

dess76  благодаря за кафенцето....

и от мен режимна седмица и много минуси

# 292
  • София
Да се включа при вас, ако позволите.
Миналата седмица ходих при Ипо се пръв път, много ми допадна. Преди няколко години ходих при Байкова и тя ми помогна тогава, само че в момента проблема ми е и до голяма степен психологически – супер бързо и стресово качих килограми след раздялата с мъжа ми миналата година, а и преди си бях пълна, та съвсем омацах пейзажа.
Само че Байкова се превърна в машина за раздаване на листчета, без никакъв интерес към психологическия проблем, който стои зад прекомерното ядене. Предполагам, че с всички ви е било така, но все пак ще споделя за прегледа си при него, защото наистина се впечатлих.
Ипо ме спечели на момента, още с първото си изречение – „Ако ви попитат от какво сте напълнели, какво бихте казали” – нещо, за което умирах да говоря с Байкова, ама тя хич не се интересуваше.
После ме разпита и попълни въпросник за хранителните ми навици, предпочитания към храни, кога лягам и ставам, кога какво ям. Говорихме повече за преобръщането на живота, психологическите, а не физиологичните аспекти на отслабването. Неговата цел не е да свалим само кг, а да намерим тънката граница, от която започва напълняването и да ме научи да я намирам сама и да се спирам и контролирам волята.
Говорихме за прегрешенията и как да ги третираме – тоест, ако много много ми се дояде нещо нережимно, поне да го изям половината. Или ако първия ден съгреша пет пъти, втория да са три и така докато спрат.
Каза ми да не се меря, защото кантара е "жив" - валидира успехите и наказва прегрешенията, а той не иска да имам такова нещо в живота си, каза да оставя мисленето и меренето на него, да се оставя в ръцете му и да следвам насоките му.
Миналия четвъртък ми прати режима по мейла и засега си го спазвам с (признавам си) малки прегрешения. Но прегрешение от сорта на това да не ям варени картофи със сирене, а запечени такива (бяхме на пицария). Не съм се изкушавала от сладки и тестени (което ми е бича на мен). А, да, и пих бяло вино едната вечер.
Засега ми е казал да не почвам със спорта, на следващия преглед иска да види как вървя и ще ми каже с какво и как да почвам.
Стискайте палци този път да успея, решила съм го и за пръв път го правя за себе си, а не за някой друг, така че догодина по това време да съм мацка и половина  Laughing

# 293
Birdy  милата добре дошла  Hug Ипократис е супер той с думите така успокоява и стимулира хората, че няма как да не отслабнеш... За разлика от други той когато си сгрешил и си дори качила кг от минало ходене няма да се скара да ти чете морал а ще те успокои , за да можеш да не се стресираш и да нападнеш още повече храната а да не накара да си режимна. Много важна част от диетата му е редовното хранене (не пропускай нито едно ) и пиенето на вода. Аз съм забелязала , че когато се наливам с вода винаги издържам... стискам палци и ще се радваме на твоята компания... дай инфо колко имаш да сваляш??колко си сега

# 294
  • София
Айче, точно това инфо не ми се дава  hahaha

Иначе да, спазвам си броя и честотата на храненията - моите са 4 на ден - и пия вода, до момента съм изляла в тумбака 3 литра  Laughing

Даде ми да пия и витамини, ама много ми се виждат - на вас давал ли е?

# 295
Айче, точно това инфо не ми се дава  hahaha

Иначе да, спазвам си броя и честотата на храненията - моите са 4 на ден - и пия вода, до момента съм изляла в тумбака 3 литра  Laughing

Даде ми да пия и витамини, ама много ми се виждат - на вас давал ли е?

не мисля че има нещо срамно в каквито и да е килограми и тн , но щом не искаш няма проблем... в крайна сметка всички ходим с една цел да сваляме... да на всички дава витамини по нататъка ще почиваш от тях (всеки път го питай дали да просължаваш) аз пия ценнтрум и само това... но в началото ги пиех   Hug е успех тогава... и ще чакаме да споделяш как върви диетата. Като почнеш да слабееш не бързай да купуваш дрехи , че бързо стават големи ....спазвай диетата и ще има да ни се хвалиш тук  Grinning

# 296
  • София
От твоите уста ...  Laughing

# 297
Birdy,добре дошла и успех с диетата. Peace
Аз засега съм примерна,даже и направих 45 мин на крос тренажора.

# 298
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте от мен. Напоследък и аз неспазвам точно режима. От тези жеги не ми се яде много много.

# 299
Влизам замалко и набързо.Болна съм като куче от 2 седмици.Досега ме лекуваха от пронхопневмония ,с една шепа лекарства и инжекции в задника,сега се оказа,че се влошавам и май ще влизам в болница с диагноза коклюш.Та...диета не пазя,нямам сила да приготвям нищо,ама от тези гадни,пусти болести съм заслабнала към 2 килца...единствената полза.Никога не съм била по-болна,пропадна ми море до Гърция...въобще съм цъфнала и вързала.Отмених си часа при Ипо,сега съм на 4.6.,стискайте палци да съм здрава дотогава.Поздрави от мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт