Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 747
  • 941
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Искам да ви поздравя за добро утро, да поздравя Орелия и тук,   bouquet

а сега да се фукна с мойте яйца: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240235

и се връщам да чета.

# 151
Орелия,честит рожден ден  ura newsm59  ura Пожелавам ти здраве и да прекараш страхотен празник.

Нещо снимките не се отвартя.

# 152
Добро утро!
От няколко дена  се мъча с калкулатора на Дюкан и немога да си видя резултата. Попълвам всичто точно и когато натисна бутона, за да ми изчисли ми излиза един прозорец ама нали не разбирам френски Embarassed и до там.  А съм и руса  Laughing Може ли някой да ми помогне. Ако искате ми пишете на лични. Благодаря предварително.

# 153
Добро утро,момичета   food010
Ори-Честит рожден ден smile3510Много щастие и положителни емоции Tada
v1v1-Добре дошла newsm51Киселото мляко може 0.1% -Бор Чвор,Култура и Верея.Сиренето лайт го остави за 2-ра,засега може да го замениш с извара.За царевичното нишесте-аз досега не съм използвала.Придържам се стриктно към рецептите от първата книга.
Еййй, много ви са хубави яйчицата и режимни Grinning
Приятен и отслабващ ден ,въпреки лошото време навън  love001

# 154
Добро утро дюканки,
при мен йо йо то продължва вчера 58 днес 58.5, направо лудвам,това продължава вече седмица.
dorchester тези яйца наистина са за фукане страхотни са .Поздравления.
Орелия  newsm59 .Да си жива и здрава преди всичко и всичко най хубаво ти желая.
Честито и на тези с минуси днес, а другите като мен да не се отчайват. Hug
Лек и отслабващ ден ви желая и весело изкарване на празника. Hug

# 155
И аз да се впиша в новата ни приказна празнична темичка

Вещи, Атракция страхотна е  Hug   bouquet  Hug

Милички днес с дрехи и преди 00 отбелязах на кантара 57 което ме навява на мисълта, че инъче ще съм 56.5 което от своя страна ме доближава о заветната цел

Дорчестър страхотни яйца как ги направи?

Орелия много здраве късмет любов и минуси

Целувам ви всички и ви желая много минуси  Hug

# 156
Здравейте, сладки!  Hug
Орелийка, красавицеееее, честит рожден ден!  nbirthday Пожелавам ти много здраве, семейно щастие и пламенна любов! Успех занапред с режима и с всичко, с което се захванеш! Целувкиии и весело изкарване!  lovekiss
Дорче, страхотни са яйчицата!  Peace Hug
v1v1, здравей и добре дошла! Успех с Дюкан! Simple Smile и само допълнение към изчерпателния отговор на Пиглет - сиренето лайт даже за 3-та го запази Simple Smile
Прегръдки за всички момичета! Поздравления за тези, които имат минусчета Simple Smile
АЗ няма да пиша в близките 4-5 дни, затова ви пожелавам весели празници и умната!  easter

# 157
О-о страшни сте, благодаря на всички за пожеланията! Обаче знам, че това "всички" далеч не е достатъчно, та
Славе, първа писта, страшна си, наборе! Kissing Heart Благодаря ти!
Амери Heart Eyes
Халеева hahaha, кой тоя бе? Де го? Да му помогна да стане Laughing Благодаря ти друже! Hug
Лени, ЛейдиА, Татит, DZ, Крисмар06, Джамба, Нели82, Катя*, Майка Зайка, Ривела, Зеленко, Не съм, Бермудез, Свидничка, Бейби дол, Амсимом, Рокипагане, Данито, Татянка,, Кременеа, Пиглет, Цвете12 lovekiss Страхотни сте!  bouquet
Дорче, какви са тия ужасяващо красиви яйца беее #Crazy Така е то, който си е сръчен в ръцете - сръчен е Crazy Благодаря ти за пожеланията!
Катяджин, много як торт Laughing Hug
Росченка Heart Имам си смс  bouquet

Изхвърчам сега, може и да смогна да вляза пак после!
А, да. Имам минус, който е вече реален, в смисъл че оная петица е била само подигравчица от  страна на кантара, и тя ще дойде, но засега съм 60,3.

# 158
Добро утро! newsm51
Ори, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59 Бъди здрава, щастлива , все така жизнена,усмихната и положителна.  Нека и най-смелите ти мечти се превърнат в реалност, а любовта да е твой постоянен спътник.   love001
Момичета, поздравления за резултатите Hug
Зеленко, първо брагодарности, за това че следиш блогсайта и подлагаш на дискусия всичко, което може да разколебае. По този повод , моето скромно мнение за триците . Първо, не се кометнира дали да са трици или ядки, на всички е ясно, че са трици. Относно това, дали да се ядат от първия ден, отговорът ми  е - да. При една високопротеинова , нисковъглехидратна и нискомазнинна диета, каквато е нашата, липсата на влакнини води до констипация. Този проблем ни съпровожда от началото на режима , като за някои от нас е доста тежък  и дори триците не са спасение, но те са помощ, която не бива да бъде пренебрегвана.  В техните свойства сме се убедили всички.
Разбира се, всеки има право да тълкува и пречупва режима през неговата си призма, според собствения си организъм и действия на храните. Но ние тук застъпваме основната идея, държим на нея и всяко отклонение не се толерира, не за друго, а защото не е общовалидно.
Деничка, опитът ти в други режими си казва думата, на прав път си Hug
Днес е Разпети петък и както разбирате, купонът няма да е добра идея. Аз лично смятам да уважа деня и да не го опорочавам.
Хубав ден на всички.newsm51

# 159
# 160
Дюбрютро  сладурани!
Орелия, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила!
Да си все така незаменима
и когато слънце грее, сързцето ти да запее
а славея от твойта красота да онемее

Татит, , старохтни са ти яйцата, а на сайта ти-горе в дясно ако си ти, си голям сладур бе!
Ама какво се съмнявам в красотата на Дюканките  Joy
Дюкеси и принцеси (днес нещо ме е ударило на рима  newsm78) яйчицата ви се приказни

Хайде, хубав ден и цунки на всички  Heart Eyes

# 161
Здравейте! Hug
Без бой признавам, че не съм чела настоящата тема (за която сърдечно благодаря на виновниците!   bouquet ), едва сега дочетох предната, но бързам да честитя на Орелия.
Мило другарче, сладкишке невероятнена, да си ни много здрава, ухилена и красива. От все сърце ти пожелавам да изживееш мечите си и от днес да започне най-прекраснената година от живота ти! Hug Heart Eyes newsm51 newsm59 Kissing Heart
Аз само да помоля малките дупенца от пейката на петичките да се посместят, щото от 3 дни се намествам там (59.800)  Whistling
Честито на всички, които имат какъвто и да е повод за празник и радост днес. smile3525
Колкото и да вали, нека ние греем! Хубав ден ви желая - петък еnewsm68 newsm44
Бандааааааааа  smile3533  love001  Stuck Out Tongue Winking Eye 
Брррръмммммм... afwitch

# 162

Орииии, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Бъди все така ослепителна и нека всичко да постигаш с лекота! Весело посрещане на празника!

Аз днес правя 2месеца с вас и с Дюкан! Това време мина изключително приятно, резултатите са напълно задоволителни, ако и третият месец карам с това темпо, края на май ще мина в трета. Иначе моят първоначален план според сметките, които направих е - 2ра до края на юни. Ще му мисля, дано всичко е ок. Равносметката за 2 мес. е - 10кг, талия и ханш- минус 7см, бедро -минус 5см, бюст - минус 3-4 см.
Доста съм изпуснала от вчера сутринта, дано успея да наваксам. Утре заминаваме.

# 163
        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОРЕЛИЯ.ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ.  bouquet

# 164
Честит празник на Орелия newsm59 Tada newsm59
Вероника много добре изглеждаш sohappy,а за малката принцеса .... ми че тя си е принцеса Party
Вчера изкарах П ден и имах чувството че ще умра от глад Mr. Green
Боже ,чак се замислям как съм ги карала тези дни newsm78 newsm78 newsm78
Доно по празниците няма големи сътресения Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт