Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 220
  • 941
  •   1
Отговори
# 525
Христос Воскресе по-лесно ли диетувате по Дюкан сега с готовите боядисани яйца ? Wink Blush

# 526
Марини, да ти е живо и здраво слънчицето, много късмет в живота му пожелавам!

Весел празник!
Вещи, най-важното е, че знаеш , че си постигнала много и че ТИ се харесваш!А много е важно и човека до теб да го оценява! Пък за другите...
Хубав ден на всички!

# 527
  • Oslo,Norway
марини да ти е живо и здраво момченцето да му се радвте дълги години и никога усмивката му да не слиза от малкото му личице newsm59 newsm38
вчера аз се повалих с -1.500 тази сутрин са вече 2  newsm44 newsm47ще пощурея от радост #Miltiна всички желая спорна и отслабваща седмица Kissing Heart

# 528
Здравейте, аз само ви чета, но от 21 дена съм на диета и съм свалила 4,5 кг - доволна съм доло - горе. Много ме надъхвате! Въпросът ми е  - откакто минах на смесения режим си купувам сирене на Лактеа от обезмаслено пр. мляко и с някаква растителна мазнина, води се без холестерол. Възможно ли е да не свалям с добри темпове заради това сирене?
По -добре е да спреш да ядеш сирене  Peace,взимай си Екскузия 0,2%
deni_kali smile3501
Настии wavey
Перлааааааа Party

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 13:32 от rivela

# 529
Христос Воскресе, момичета  Hug

Гуди,Ори,Халева,Славе честити месечинки  Hug

Марини, да ти е жив и здрав малкия рожденик  Heart Eyes

Усмихнат ден на всички  Hug

# 530
весели празници на всички!
живи и здрави!

много съм доволна от съвета за чашата с вино, пълна с вода, която някой ми даде
снощи бяхме на кръчма и така имах чувството, че наистина си пийвам бяло вино, вътре имаше само няколко капки вино за мирис
става и така

започнах на 11 април, сега съм 3 кг надолу, това нормално ли е? или бавно сваляне?

някъде в рецептите има ленено масло, ленено семе и брлашно, могат ли да се ползват и през кой период?

# 531
Добър ден,

Марини Честит първи рожден ден на малкото ти момченце! newsm59 Да расте,здрав и щастлив и много да ви радва! Heart Eyes

Честити месечинки на Гуди,Ори,Халева,Славе, чудесни резултати момичета!

И аз издържах на изкушението,получих много комплименти вчера,днес кантара се колебаеше между 66.5 и 66кг., дано утре да покаже по-малката стойност......... Whistling
Продължавам на 1/1, харесва ми.......... Wink

# 532
Здравейте,момичета!
Не съм писала,но от вчера нямах нет .
Честито месечинки Гуди,Ори,Халева,Славе !Браво ,че сте режимни и удържате! Hug Hug Hug
Марини,да ти е живо и здраво слънчицето!Голям мъж да стане като моя Laughing Laughing
Вещи,не и обръщай внимание .Това е мама,колкото и да боли не е чужд човек. Hug HugМоята ми се кара ,че ще се разболея,ма кой я слуша.Обажда се по телефона на сина и го пита"Майка ти яде ли?"Всеки път с това започва. hahaha Joy Joy
Лек и весел ден ,хубавици! Hug Hug Hug
П.П.Аз съм с килограм нагоре от празниците ,но ще го сдъвча .  Embarassed Peace

# 533

Това е хубава информация за лененото семе.
Прикачила съм го така, защото иначе заема много място. Който иска да си го дръпне.

Ривела, МАМС, Деата, Перле, Лео, Елена, Цвети, Сецилиа, Мими, Лени Hug Hug

# 534
Здравейте Дюканска чета!
От вчера и аз съм във вашите редици smile3508
Започвам от 68 кг и ще дам всичко от себе си да се добера до заветните 58 кг!
Не сам била толкова от 10 години и чак ми се виждат като енигма!
Мотивацията я имам , дано ми стигне и волята thumbsup

# 535
Maрини    newsm59  на малкия и да ти е жив и здрав !

bouquetЧестити месечинки на Гуди,Ори,Халева,Славе!

Eлeнa 82  ти от самото начало ли беше 1/1 ,резултата ти говори ,че   това редуване не е лошо като вариант?

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 14:37 от FEN

# 536
tatyanasg Hugдобре дошла
Ори newsm10
 следобедно кафенце

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 14:14 от rivela

# 537
  • Пловдив
Привет красавици! newsm51
Честит празник и от мен. Желая на вас и семействата ви здраве, късмет и щастие

Марини , да ти е жив и здрав рожденика. Пожелавам му едно щастливо детство и многооооо подаръци.

Гуди, Орелия, Халеева, Славе честити месечинки.smile3501 Орелия, чуствам се малко гузна пред теб, за рибата  Hug  Мерси за информацията за лененото семе    bouquet

Вещи Hug. Важното е ти да се харесваш. Благодаря за корекцията в таблицата! newsm51

Поздравления на всички, геройски удържали изкушенията   bouquet
Аз също си бях режимна, но изкарах 6 ПЗ дни вместо 5. Все пак това е по-малкото зло според мен. От два дна съм 59 кг и съм много щастлива.

На всички пожелавам усмихнат ден и спорна седмица!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 14:21 от djani

# 538
Честит празник, момичета! Пожелавам ви здраве и благополучие!  bouquet
Марини да ти е живо и здраво детенцето, само да те радва smile3510
Гуди, Орелия, Халеева, Славе - честити месечинки Hug Hug Hug
Зазу много хубави снимки, изглеждаш супер и много щастлива, дано да е все така newsm10
Цоци, къде си?   love001
Вещи - нашто Дюканско семейство вижда разликата, с теб сме момиче! newsm51
Аз имам малки постижения, но няма да се хваля, ще обявя когато сляза на двуцифрено число /не знам точно кога ще стане/[smilie=smile3521.gif]

# 539
Христос Воскресе момичета!виждам че сте били упорити и режимни.и аз така ама файда никаква.вече 1 месец задържам.чудя се още колко?! #Cussing out
честито на месечинките![/color]браво момичета все така упорито продължавайте!
честито на алекс!да е жив и здрав ! newsm67

Общи условия

Активация на акаунт