Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 222
  • 941
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!
Вчера си карах П3 - ядох агнешко, чисто си беше месото, нямаше и 1 мазна жилка, но пък не съм го срещала из разрешените храни, но за празника не ме интересуваше.
козънак не съм яла - нямаме си тук.
Махнала съм 300 гр от качените в след 1ия П3.
Днес пак П3 или може би и утре, за да станат П:П3 4:4 и започвам 1:1.
Приятен ден  bouquet!
Аз отивам да уча..

# 511
  • София
Здрасти банда,
Да са ни честити 3-те месеца. Моя отчет е - 13 кг. Чакам ви, мацки, в трета.
Ории, Славее, Гудичка Hug Hug Hug

Вчерашният ден ми беше нещо хем като гала, хем като нишестени...и аз не знам какво беше, ама днес не се мерих от страх. И утре е ден. И без туй днес ми е протеиновия понеделник. Избрах си този ден.

Марини да ти е жив и здрав малчугана.

Вещи  Hug  Имах почти същото изживяване вчера. Ходихме на гости при баща ми и жена му. Никакъв коментар - нито добре, нито зле, само мълчание.  Не сме се виждали все пак от нова година - а и моите 13 кила от тогава си ми личат. Ама нейсе, да са живи и здрави. Аз съм доволна и горда със себе си, че постигнах този резултат.

Горе главата, момичета, важното е вие да се харесвате и като се огледате в огледалото отстреща изображението да ви се усмихва.

Целувки и прегръдки на всички.

# 512
Здравейте и от мен,милички Hug
Много ви благодаря за посрещането, lora_1,pilito,Орелия,marini,katyadjin,Нелинка newsm51
Марини, честит първи рожден на малчо, ще си взема, много хубава почерпка, особено това в средата мммм, много да те радва малкия разбойник bdbaloni
Гууди,Орелия,Халеева, честита месечинка
Аз днес съм надута пред мц и няма да се тегля, заминаваме на зелено до края на ваканцията и там нямам кантарче, така че ще пиша и ще се отчитам като се върна Heart Eyes
Вещи, мислех си, че само моите майка и свекърва са такива.Искренно ти съчувствам, защото не е естествено собствената ти майка да не те подкрепя и да не е добронамерена SadАз понеже ми предстои да изкарам няколко дни със свекито на вилата и съм в ужас от вчера, като знам, че моята диета ще е тема номер 1 всеки път като седнем на маса(и то в неприятен аспект) #Cussing out
Пожелавам на всички сладурки Дюканки хубава почивка до края на празниците и ще се "видим" другата седмица Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 10:48 от jedira

# 513
Марини, ЧРД на Алекс!   bdbaloni
Здрав и умен да расте, да ви радва всеки ден!

А твоето постижение е страхотно-браво на теб!!!

На мен още веднага ми писна да обяснявам за режима на всички около мен. Ще разказвам само на някой , който иска да свали иначе, НЕ!

# 514
  • София
Марини, честит рожденник. Да ви е жив и здрав. Да ви радва и обича, а и вие него. Да расте щастливо дете  newsm59.

Ето ви и линк за снимките от празненствата покрай нашия рожденник Оги:
http://zazu11.multiply.com/photos/album/19

Вещи и моята майка си е такава. Все да каже нещо тъпо и гадно. На моменти и се чудя. Почти всички познати като ме видят и ми казват колко съм свалила, а тя взе да забелязва чак като станаха 15 кила примерно  newsm78 . Все не и харесва, ако сменя я цвят, я прическа. Просто гледам да не и обръщам внимание вече. Иначе си е свястна, ма тази и черта е  Sick .

# 515
Добро утро!
Аз започвам с хвалбите - издържах на всички изкушения и режима ме възнагради - 1,600 кг. (но това е за 5 дена резултат  Laughing).
Вещи, немога дори и за миг да си представя какво чувстваш, защото вкъщи всички ме подкрепят и насърчават, но ще ти кажа едно - ти и други момичета от този форум сте моя стимул да започна този режим и да го спазвам стриктно вече 1 месец и 10 дни. А по килограмите ми си личи, че до сега съм нямала воля в тази посока. Един дълбок поклон от мен!   bouquet
Гуди, Орелия, Халеева, Славе, честито ви 3-те  месеца. smile3501.
marini, честит 1-ви рожден ден на твоето съкровище! Да ти е жив и здрав и да изживее едно волно и безгрижно детство.

# 516
христос воскресе.честит празник на всички.бъдете живи и здрави easter

# 517
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че доста от "по-старичките" дюканки са тук, чувствам се доста уютно сред вас.
Зазу- разгледах снимките ти и определено изглеждаш по различен начин, видимо си отслабнала, браво за добрите резултати! Прочетох, че имаш нова работа и много се зарадвах за теб, беше ми много криво , когато първия път не стана, знам какво е да си в подобна ситуация. Успех във всички начинания!
Вещи- не им обръщай внимание, не е задължително всички да те подкрепят. Като бях с 20-ина кила отгоре майка ми все ми натякваше , че съм дебела и то по начин, който ме караше да се тъпча още и още... Докато не осъзнах, че важно е аз какво искам, мисля и се чувствам...
Жедира-голям гуш...
Аз искам да се оплача от себе си, имах доста прегрешения, срамувам се направо от себе си, но се хващам в ръце и право напред към целта!
Весели празници на всички!

# 518
  • София/Осло
Драсти  Mr. Green
Марини, честита първа годинка на Алекс. Бъдете щастливи!
Вещи- ми какво да ти кажа....тя, че не е лесна твойта ,не е ...ама па ти се възхищавам на волята ,че въпреки цялата помия ,която ти се излива на главата ежедневно си бетон  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А при мен нали има гости-свеки и първата и дума беше..аууууууууууу не мога да те позная ,ти си изчезнала..моля ти се вземи се храни, че ще се разболееш  Joy Joy Joy Joy Joy...и по тоя повод в нас се вихрят торти и сладкиши...манджи ,чудеса  Tired
жедирка - Flutter
гуди-браво  Crazy

# 519
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes
Аз горе долу устисках само на салата и агнешко Laughing,
само ме метнаха с едни гъби с лук, оказа се, че има и масло в тях ooooh!
Ама не ядох много от тях ooooh!
Мислех, че ще е по-трудно да устоя на другите неща, ама явно се свиква Hug

ВЕЩИ Confused много е гадно когато най-близкият ти човек не те подкрепа Confused
Ама не се ядосвай  Hug

# 520
  • Universe
Здравей, дюканска дружина,

Марини, честит рожден ден на Александър - да е жив и здрав за радост на мама и татко!!! И късметлия!!!

Вещи,

За удържалите изкушенията

# 521
Христос воскресе чаровници  newsm51
На вас и семействата ви желая много здраве,любов,разбирателство и топлина в живота ви.

При мен всичко е наред.Не съм се изкушавала въпреки,че правих всичко както си му е реда.Съпружето е в трета.След вчерашния гала обяд няма покачване.Много е доволен и решен през есента да направи още един курс.

Вещи,не се сдържам да изкоментирам отношението на майка ти.Според мен си е чиста проба ревност и завист към упоритостта ти и волята ти да направиш нещо за себе си независимо,че имаш три деца и не си вече на двайсет години.Някои майки са така.Предпочитат да изтъкнат те как са се жертвали за децата си и не са имали време да мислят за себе си.Просто са свикнали те да са на първа линия и да омаловажават успехите на другите.Аз лично не мога да проумея такова отношение,защото имам страхотни родители.Винаги и за всичко са ме подкрепяли.Дори когато съм била много дебела ми казваха,че най-важното е да съм здрава и да се чувствам добре.Сега пак ме подкрепят,макар че татенцето ми намеква,че вече ми е време да спра.Не се ядосвай.В крайна сметка правиш всичко за самата себе си.Не за другите.И е важно ти да се чувстваш доволна и добре в кожата си.   love001

На всички  Hug   bouquet

# 522
Христос Възкръсна!
На всяка от вас, прекрасни момичета, желая много любов, здраве, щастие, домашен уют и сбъднати мечти!

Марини, да ви е жив и здрав малкия сладур! Да ви носи радост и щастие в дома и сърцата! bdbaloni newsm38
Бързам да ви се похваля, че устоях геройски на вкусните изкушения наречени:козунаци! Сега ще чета, че съм изостанала доста...

# 523
     Привет, момичета !  Hug  Hug  Hug

Поздравления за дюканките, устояли на великденските изкушения !!!

Тъжно е, че точно близки роднини, с които от празник на празник се виждате са се направили, че не забелязват промяната във вас / Вещи   bouquet / или не са оценили постиженията ви...  ooooh!  

Горе главата  Peace ! Важно е вие да се харесвате и да сте горди с волята и постигнатите резултати !  

# 524
Здравейте, аз само ви чета, но от 21 дена съм на диета и съм свалила 4,5 кг - доволна съм доло - горе. Много ме надъхвате! Въпросът ми е  - откакто минах на смесения режим си купувам сирене на Лактеа от обезмаслено пр. мляко и с някаква растителна мазнина, води се без холестерол. Възможно ли е да не свалям с добри темпове заради това сирене?

Общи условия

Активация на акаунт