Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 228
  • 941
  •   1
Отговори
# 495
Поздравления,  Goody   bouquet
Аз се движа със същия резултат, след 10-на дни правя 3 месеца. Бях се усъмнила, че е малко, но никак не е  Peace

Вещи, не й се връзвай  Hug Знам колко е дразнещо, моя близка така все викаше-нищо не сте свалили (нали двамата с мъжа ми диетуваме), но като ни видя с нови, по-малки размери дрехи и чу реакциите на останалите, си промени мнението  Wink

# 496
Браво момичета и мъжете им!
Наистина забележително!
И аз съм се притеснила, че съм свалила малко за 2месеца и половина, само 8 .
Но то моето не е като при всички - винаги става трудно , поне аз така мисля.
Така че напред и успех!

# 497
  • софия
Здравейте,любими!!! newsm47
Как сте,след празниците,има ли много прегрешения? smile3560
Гуудиииииииии,Ориииииииии,Халеевааааааа,да ни е честита месечинката,бееееее! yesyes
Теглих чертата и се оказа ,че за тези 3 месеца съм изхвърлила 18кг. прелести от тЕлотО ми,милото ми то. Mr. Green
Пълен на пред smile3513 ,момичетааааа,режима е прекрасен.
Вещичке,те мамите понякога са такива. spoko Не и се сърди.Вземи, избацай един фототапет от двете снимки,онази на пейката и примерно другата, с късото поле,до вратата.И и го лепни в хола,ей така от най добри чувства. Mr. GreenИ на мен не ми личаха килата ,докато не смъкнах 15,не може сама да не виждаш,огромната промяна. smile3521
Големи БЛАГОДАРНОСТИ към всички момичета,които ме надъхаха,пошляпваха и прегръщаха.С ваша помощ почти успях да изгоня прасето в мен. newsm20
И последно - 19 кило се показва на кантарЯ.ШЪ го трепам тези дни.
В таз тема не съм крещяла.Почвам tooth Гуудиииии,Ориииии,Кукихалеевиииии,Перлеее,Фолиииии,Бачииииии,Вещииииии,Настиииии,
Ривелкааааааа,Мамсчееееее,Абииииии,Волнаааааааа,
Настииииииии,Пилииииииии,Америиииии,Нелчетааааааа,Цоцииииииии,
Катетатааааааааааа,Криииии,Сънчееее
newsm03 УбичАм ви Бееееееееее!!! smile3534
Ако съм пропуснала някой,не е нарочно! newsm51
От мен туй.Отивам на работа. Tired

# 498
Добро утро и от мен.Вчера от хойкане-нит съм чела,нито писала.стана ми мъчно за Вещи,но горе главата-всички можем да си избираме приятелите,но родителите-не.Изкам да ви се оплача,че прегреших малко,но се надявам да няма отражение и влизам във форма още днес.Много ме е яд,че не устисках............ Mr. Green

# 499
Добрутро bowuu
Днес се измерих стриктно  Mr. Green и имам кило намаление,ма нещо не му повервах на кантара  hahaha hahaha hahahaта правих упражнения на него ,няма го килото и туй то

Гуди честито мацка -честито и на двамца ви  smile3525
Славииии    wavey,а така викай като ти видя поста и е на отчитам загуба на телесна мазнина  Joy Joy Joy
Айде по -едно гуш и от мен Hug Hug Hug

# 500
Христос Возкресе !
Поздравления за всички удържали на изкушенията   bouquet

Вещи и моя баща е такъв мърморко ,но аз го познавам много добре ,прави го за да ме амбицира още повече ,може би и майка ти цели това ,аз знам че това е неприятно -меко казано . Натъжава  ме такова отношение ,но нали родителите не могата да се избират .....приеми го като нещо нормално и ти си знаеш резултата е налице  Simple Smile

Видях една реклама по БТВ на списание "Жената днес " , ще има публикация за режима на Дюкан,сигурно ще е интересно !

# 501
Добро утро, мила дружина! Heart Eyes
Днес съм невероятно развълнувана...бебо става на 1 годинка! Черпя ви само с режимности...

Това, че ви открих има особено значение за мен днес, защото ще мога с по-голямо самочувствие да поразходя новата си рокля...
Освен това кантара за трети ден заковава на 53 и ме радва допълнително
Хайде, хубав ден на вас...Довчера ще разказвам и показвам... Hug

# 502
Добро утро Coffee  food010

# 503
Халеева, Славе, Гуди Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Честити три месеца , банда! Честито и на мене си  girluu reverance Айде наште! nuts
Резултат - 15 кг, последните ме тормозят яко, и аз ги тормозя и кротко си режимствам, тъй-тъй не ми се влиза в трета Twisted Evil Laughing

Вещи, просто не знам какво да кажа, иска ми се да изкоментирам някак, но това е майка ти, не комшийката. Не се натъжавай, това е твоят живот и твоето тяло. Ти преценяваш, ти решаваш, ти определяш. Най-близки сега са мъжът ти и децата. Не й обръщай внимание, сама казваш, че си я познаваш. Не се карай с нея, нито се опитвай да убедиш в нещо, което тя не иска да види. Не създавай конфликти, защото един ден ще те е яд и ще ти е мъчно.
Аз нямам майка, но баща ми от самото начало одобри намерението за отслабване, и сега само повтаря "спирай вече", аз му казвам "спряла съм ", за да не се обяснявам излишно. Божке, та аз на мъжа ми не мога обясня що е то втора, трета фаза и как трябва да протече, та на татко ли Crazy

Марини, честита годинка на Александър! Да е здрав и много да слуша мама и тате! Hug  bdbaloni

/Проверка правопис - Славе не я ще като Славе, иска Славей да я напиша Whistling Joy/

# 504
marini, да ти е живо и здраво детенце!

Поздравления за 3-месечните   bouquet

# 505
  • UK
  Здравейте, момичета!
  Не съм влизала май от 2 дни и досега си наваксвах с четенето.  
  Продължавам с инвестирането, ама ми е все тая. Ще стане все някога Simple Smile
  Вещи не се ядосвай! Я, кажи мъжът ти какво мисли. Поне за мен това е най-важното. Моят не ме беше виждал повече от месец и направо си глътна езика като ме видя. То не бяха комплименти, направо цял ден само ми повтаряше колко добре изглеждам. А пък вечерта като ме видя "натюр"..... Whistling Така, че след такава реакция от негова страна изобщо нямаше да чуя, ако някой друг ми беше казал, че не ми личи отслабването. Mr. Green
     remybussi и  Hug на всички

# 506
Марини,честит празник
да ти е здраво и щастливо детенце с пожелание за щастливо детство Hug  bigdance2 newsm59  party023

# 507

Добро утро ! Ей,много съм доволна от себе си ,издържах го този празник без да наруша режима,хапнах само позволени нещо. Ако можех да слагам картинки бих ви почерпила с кафенце,но съм още профан на тема компютри Sunglasses
                        Марини, Честит Рожден Ден на малкото ти слънчице ,много здраве ,щастие и безгрижно детство му желая.

Лек и отслабващ ден желая на цялата дюканска дружина! Hug Hug Hug

# 508
Добро утро  bouquet
Марини HugГолям ,силен и добър да порасне синът ти  bouquet
Вещи Hug  bouquet
 Heart Eyesна цялата дружина

# 509
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Марини, много здраве, щастие и късмет на малчото!  bdbaloni

Пък аз вчера прегреших с половин парче торта, ама ако не си бях взела съвсем щях да обидя майка ми. Тази торта я прави много рядко, веднъж на няколко години и на всичкото отгоре изисква безумно много време, а и пари, та така, иначе си бях режимна.

Общи условия

Активация на акаунт