Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 236
  • 941
  •   1
Отговори
# 480
Да ви се оплача. Вие се оплаквате от колежки и приятелки, че не ви забелязват. Пък аз ... Абе хем си я знам, хем пак ми е гадно. Както знаете започнах режима миналия февруари. С майка ми не се бяхме виждали от септември. Отидохме лятото при тях, мъжа ми каза, че съм отслабнала, тя ме погледна и каза че не виждала никаква разлика. Ако съм била отслабнала то сигурно след септември съм надебеляла и съм си свалила тези кила. Пита ме все пак каква диета правя и ме посъветва да я сменя, защото няма никакъв ефект като ме гледа. Преглътнах го, бях отслабнала някъде към 12 килограма и можеш да не си личат наистина. И днес се видяхме за първи път след това. И какво мислите? Абсолютно нищо. Не само че не каза нищо, а и цял ден говори с някакви намеци. Уж на свекито и другите как разни комшийки искали да отслабнат, гладували и това било. Ако искаш да си слаб става само с гладуване. А тези, дето си мислят, че ще ядат и ще отслабнат изобщо се заблуждават, никога това нямало да стане. Ето например една комшийка как ядяла само месо, като си мислела, че ще отслабне от това, а дебелела. А и не само тя, много други... Цял ден ги приказва все от този род. Е, наистина не ми пука особено от мнението на околните, знам че майка ми е уникална в това отношение, но ... криво ми е ... просто няма оправяне тази жена.

Избий ги #Cussing out.Продавам оръжие #2gunfire
Помисли и ми се обади  bouquet

# 481
  • Пловдив
Майка ми ли?  Joy

# 482
  • Oslo,Norway
първо
христос възкресе
желая много здраве щастие успехи и сбъднати мечти на всички
аз едвам удържах но този път както съм си писала на линийката НЯМА ДА СЕ ДАМ и си  удържах на ината
еми преди малко се брибрах и къде мислите се спрях първо на дон кантарев
и си викам боже найстина днес е велик ден 1.500 съм надолу newsm44
викам си то от толкоз слюнкоотделяне може би и метаболизма ми се е засилил
а ВЕЩИ относно майка ти наистина ти съчувствам от все сърце и ние сме така та на всичкото отгоре се и стремеше всячески да ме убеди да и опитам курабийките и козунаците и агнешкото и тъй нататък в крайна сметка те ядоха от моето пиле на грил и от рулцата от раци 
та за това ти казвам абсстрахирай се от околните (ти не че не си го направила толова време на режим)и си гледай пътя напред при мен по- лошото е че не стига че не ми правят някакъв комплимент че съм свалила ами на всичкото отгоре се и мъчат да ме натъпчат  пък ако не си взема се и сърдят smile3515хайде да приключвам 4е то един пост стана два метра пък няма нищо в него
целувки на всички на 30 ще си пием кафето в стара загора тъй 4е ще се и видим
вие ще ни видите де

# 483
  • София
ЧЕСТИТО ВОЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

deni_kali , бравооо! newsm10 Герой си!И аз удържам фронта все още!Но ще ходиме в Македония от 1.05. и не зная там как ще е с диетата.Май трябваше да я започна след Великден.Ама като съм се хванала на хорото... smile3503

ЗлаВещица , не им се връзвай!Знам, че най-боли от най-близките, но 21 кг няма начин да не ти личат!Продължавай си тази диета!Аз като гладувах при др.Емилова, ми се напълни жлъчката с 320 малки камъчета и се наложи да я махнат.Гастроентероложката ми ми препоръча диетата на Дюкан, която е подходяща даже и за хора в моето положение.Така че в правилната посока си!Успех!

# 484
  • Oslo,Norway
уф миленски ние пък на 27.06 заминаваме за турция за 9дни ал инклузив познай как ще съм направо не ми се мисли ooooh! newsm78
желая успех на всички обезкуражени Peace

# 485
Воистина Воскресе!
Милички, да сте ми живи и здрави и все така позитивно настроени!

Вещи, знам, че мама е готина, щом е възпитала такъв страхотен човек като теб, и съм сигурна, че първа е забелязала промените в теб. Но понякога най-близките са най-трудни за разбиране. Ако се страхува да те похвали сега, нека знае, че ще остане

последният мохикан
 Hug  bouquet Hug

# 486
Вещи,  Grinning такива са майките, твоята те торзоми, че нямало резултат, а моята всяко лято ми мърмореше, че съм била дебела, била съм се отпуснала, а сега на другата крайност - момиче ще си навлечеш някаква болест с тия твои диети, не забравяй, че сега имаш деца, за които трябва да имаш сили да се грижиш, ще припаднеш някъде от глад, Мартин (мъжа ми), ще се чуди какво да те прави.  Joy

Ох, аз засега се справям със задържането на килцата, но ми предстои МЦ-то и съм една подута, ужас  Sick, дори мисля да направявя някой друг проитенови дни, малко да поразтоваря.  Thinking

Хайде лека и отслабваща седмица. Hug

# 487
Христос воскресе!
Дружина, браво, че не сте се изкушили и аз доста преглъщах при вида и аромата на козунаците, но...ще съм твърда.

Замразих си 1 парче козунак за по добри времена Grinning

Просто си представям плажа и аз по бански и ми секва всякакъв апетит за нережимни изкушения.  Rolling Eyes
 Hug лека нощ

Свалила съм малко в ударния, но от утре минавам на 3/5 втори етап, че вече ми е 7 ден П
И още нещо, калкулатара показа , че ще стана 63, така че има надежда май за мен!

# 488
Вещи, да не ти пука, мила! Моята пък се опита от начало да ми промива мозъка, като ме убеждаваше, че диетата била много скъпа, че можело и малко нережимно да си хапна, че съм я притеснявала като съм толкова стриктна, дори си позволи да ми каже, че сме приличали на секта! Малеее, така ми кипна и без да се замисля й казах, че си стягам багажа и си тръгвам! Та молби, та кандърми и се разбрахме - аз си ям мойте манджи, тя нейните и мълчи! А за това дали ти личи - що не й направиш две снимки преди и сега формат А4 и да й ги лепнеш на стената!

# 489
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Мацки,
Можете ли да ми кажете на какво може да се дължи чувството на умора?, всъщност може ли да се дължи на диетата? (в смесения режим сме сега).

Моето мъжле от две седмици все се оплаква, че се чувства физически изморен, а физическа работа няма - ние работим на бюро, Ха ха, не на кльон ...  Joy Joy Joy
Умувахме днес дали не е заради липсата на въглехидрати, защото такива няма изобщо в менюто, а той преди беше свикнал всеки ден да си поема известно количество лесноусвоими (да не ги изреждам сега, че ще започне едно слюнкоотделяне...)

Мислихме да започне прием на мултивитамини ... или да прескочи малко в трета фаза, за да види дали така ще му е по-добре ...  newsm78

Моля ви дайте идея.

Говоря за него, защото аз съм си добре Simple Smile
Днес дори, след като ми мина упойката сестрата ми каза да спазвам протеинов режим ....  и да приемам повече течности, за да се избегне хиперстимулация Simple Smile

Вещи, при мен ролята на майчето ти играе баша ми Simple Smile - той винаги ми казва че нещо няма да мога да го направя, нещо не изглеждало добре и т.н. само за да ме стимулирал ... душица. Тя ти е мама, можеш да й Фърлиш един бой и да ви мине и на двечките Simple Smile Не й се стягай, може би се притеснява че ще се повредиш  Hug

# 490
Мазнислава, не е лошо да взима някакви витамини и яжте по- мазна риба
тя поне е разрешена Peace
Вещи  Hugна мен ми хареса идеята със снимки от преди и сега- лепваш ги при мама да  ти гледа Laughing

# 491
за 15 дни - 4.3 кг.много съм доволна.пожелавам на вси4ки дюканки!!

# 492
здравейте на вси4ки аз сам съвсем нова и не сам 4ела книгата защото 4акам да ми я пратят но имам един въпрос задължително ли е приемането на овесените трици и ако не се приемат фатално ли е за резултатите.

# 493
обро утро на всички!

Х Р И С Т О С    В О З К Р Е С Е !

Е мина и този неделен ден - къде по-лесно , къде по-трудно.
Изпитах си волята и съм доволна . Май ще изкарам докрай, след като на такъв ден устоях. Нищо , че и в майка и в свеки си ходих с торбите. АМа то било много евтино да ти идва дюкянка на гости - сама си готви и само масата ползва , почти като на пикнки Joy Joy Joy

Аз задържам, и ще сменя схемата на 1/1 да пробвам. И без това заради Великден я направих така. Знам, че последните се свалят най-трудно, но ще ги преборя.

И да - триците се приемат от първия ден, всеки ден.
Лек и дано слънчев ден!

# 494
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вещиииииииииииииии, нищо няма да кажа  Mr. Green , щото туй дето го описваш  е моята мам(к)а  Joy

Дружинааааааааааааааааааааа, а честита ни трета месечина   bouquet

http://www.vbox7.com/play:63a980c9

аз съм бомба, а вие?  Flutter
-13кг;
т - 14;
х - 13
г - 12
  Wink

за последния месец по - 3 от първите две и -2 от последната мярка  Crazy м'ого съм хепи   Laughing

кратък отчет и за мъжО  Wink -24кг, нормално кръвно, нормален холестерол  Hug
по негово желание ще изкара във втора още седмица (да затвърдял резултата   Rolling Eyes ) и минава в трета  Heart Eyes

Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 09:19 от Goody

Общи условия

Активация на акаунт