Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 242
  • 941
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета аз съм m_a_r_i. ЧЕСТИТО ВОЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО.
Нека светлината на неговото възкресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов!
Simple Smile))

Аз съм режим на от близо два месеца / от 04.03.08г./ вече съм на 9кг. Досега никога не почувствах нужда от сладко или каквото и да е сладкишче, но днес като гледах тези козунаци ,които домашните хапваха през целия ден щях да припадна. Но все пак не се изкуших. Успях да устискам:) Сега вече се успокоих.Пийнах си кола лайт и сега вече съм добре:)
Весел празник на всички, и не се изкушавайте на козунаците:))

# 466
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Во истина Воскресе!!!!!  easter easter

Как сте, как я карате, прегрешавате ли...?
Аз Прегреших с количеството трици, защото правих опит за козунак! Whistling Ядох и два пъти ярешко... без да ми е съвестно, беше адски сухо.... Mr. Green
Почти съм сигурна, че има ми сериозен минус, но не знам дали е от смяната на кантара, на въздуха или от ярешкото  Mr. Green
Утре на гладно ще се претегля и ще кажа!
Майка Зайка многооооооооооооо се радвам за теб!!!! Hug Hug Heart Eyes
Жедира, много се радвам, че се завръщаш и че си във форма, въпреки постите!!! Hug

# 467
Сега съм в дилема кога да мина пак на П, тоест колко П3 да изкарам.
Мислех си за 4/3.
Така точно другия уикенд ще съм на П3 Mr. Green!
А иначе не се учудих от каченето, очакваше се, благодаря за подкрепата Hug!

Леле забравих най-важното - ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ Heart Eyes!
Здрасти Деничка, аз лично го карама 1 на 1. 1 ден П и 1 ден ПЗ. И съм доволна от резултата. така им повече разнообразие на храната като едно към едно.Simple Smile Успех в избора:0

# 468
на 1/1 съм и аз и съм много доволна, най вече човек има повчеко разнообразие особено сега пролетно, иначе 5 дни П е супер тягостно. Или може би на мен ми пописна малко, 
знам ли newsm78
да не говорим че поне за мен ако в протеиновия наблегна на рибата, кантара ме радва винаги на другата сутрин Peace Peace

# 469
На мен ми писна само на протеини още първата седмица ,затова избрах 1/1 . Друго си е и зеленчук да хапне човек:) Баях решила ,че ако няма резултата ще се жертвам 5/5, но съм доволна. Simple Smile

# 470
http://www.vbox7.com/play:e1d26a0a

Наздраве Party

http://www.vbox7.com/play:742900d1

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 19:16 от Поци

# 471
Днес ,не се изкуших от нищо и съм супер доволна от себе си. Laughing
m_a_r_i, само така мацка smile3501
Поци  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaдобър поздрав

# 472
Ейййййййй 1:1 ми се струва МНОГО добра идея!
И казвате, че работи.
Май избрах Heart Eyes!

# 473
Ейййййййй 1:1 ми се струва МНОГО добра идея!
И казвате, че работи.
Май избрах Heart Eyes!
Мисля ,че няма да съжалявш. Като се спазват стрикно продуктите които можеш да ядеш, всичко ще е ОК. Simple Smile newsm10

# 474
Привет пак!
Аз преядох  със салата и месо   Wink , много ми е тежко  Sick

# 475
Честито Възкресение Христово и от мен!

Бъдете здрави, бъдете добри, и се обичайте!

# 476
Весели празници и от мен. На смесен съм и искам нещо със спанак да сготвя, но не знам точно как. Досега не съм готвила спанак въобще  Embarassed Предложете нещо режимно. В рецептите на Деси имаше само две, от които едната супа, а супа не искам. Иначе и аз имам 300гр. + от смесеният вчера, но май дробчетата, които си направих на фурна, бяха по-мазнички Rolling Eyes

# 477
  • София
честит празник на всички

# 478
  • Пловдив
Да ви се оплача. Вие се оплаквате от колежки и приятелки, че не ви забелязват. Пък аз ... Абе хем си я знам, хем пак ми е гадно. Както знаете започнах режима миналия февруари. С майка ми не се бяхме виждали от септември. Отидохме лятото при тях, мъжа ми каза, че съм отслабнала, тя ме погледна и каза че не виждала никаква разлика. Ако съм била отслабнала то сигурно след септември съм надебеляла и съм си свалила тези кила. Пита ме все пак каква диета правя и ме посъветва да я сменя, защото няма никакъв ефект като ме гледа. Преглътнах го, бях отслабнала някъде към 12 килограма и можеш да не си личат наистина. И днес се видяхме за първи път след това. И какво мислите? Абсолютно нищо. Не само че не каза нищо, а и цял ден говори с някакви намеци. Уж на свекито и другите как разни комшийки искали да отслабнат, гладували и това било. Ако искаш да си слаб става само с гладуване. А тези, дето си мислят, че ще ядат и ще отслабнат изобщо се заблуждават, никога това нямало да стане. Ето например една комшийка как ядяла само месо, като си мислела, че ще отслабне от това, а дебелела. А и не само тя, много други... Цял ден ги приказва все от този род. Е, наистина не ми пука особено от мнението на околните, знам че майка ми е уникална в това отношение, но ... криво ми е ... просто няма оправяне тази жена.

# 479
ВещиHug!
Звучи толкова ужасно собствената ти майка да има такова отношение към теб...
Нелепо е!
Имаш поне цял форум подкрепа, което компенсира много малко, но все пак Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт