Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 214
  • 941
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Искам да се извиня предварително ако въпроса е бил задаван много пъти ,но не можах да открия отговор.  Възможно ли е някой да ми каже какво е съдържанието на овесените трици?Опитвам се да направя сравнение да видя да ли става въпрос за едно и са що нещо не искам да ги почвам преди да сам сигурна , че това са овесени трици. Мерси предварително!

# 541
andi4ara -белтък-34%
                                                мазнини-7г
                                                въглехидрати-66г
                                                енергийна стойност-246ккал.
                                                хранителни вещества-25г
това е за 100гр.

# 542
Здравейте , дюканки  Hug
На рожденика на Марини и от мене много здраве и късмет  Tada

Вещи , то мен мъжът ми  казва ,че не ми личи да съм отслабнала ,а други
с това започват...Винаги ближните най - накрая го забелязват.
Вярно , че тя не те е виждала отдавна , но не унивай ...
Важното е да постигнеш целта си заради теб самата , а не заради другите .
То вдруги ден и мен ме чака среща с нашите .Не сме се виждали от 4 месеца,
но не ми пука дали ще забележат или не - дори не съм им казвала ,че съм на режим.
Горе главата ,че дружина водиш    newsm26
Zazu1 , голям сладур е малкият . Да ви е жив и здрав , много да ви радва   bouquet
На 07.05 можем ли да те видим вече ?Почва от 18.30 ч .
Момичета , желая ви приятен и отслабваш  ден   newsm10
Отивам в другата тема , да напиша една рецепта    chef

# 543
  • София
Привет ви!
Честит 1ви рожден ден на Алекс на Марини!-Да ти е жив и здрав, много да те радва и само успехи и много късмет в живота!
Честити месечинки на Славе, Гууди, Орчи, Хали поздравления за постигнатото и скорошно достигане на целта-скоро ви чакаме с Халеева и другите третофазнички при нас Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes   bouquet
ВещиСамо ще ти кажа, че твоята майка е цвете в сравнение с моята, при това въобще не става въпрос за режима,...а за много други неща....Единствено важно е мнението на половинката ми и децата...те поне са обективни.А, ще цитирам Цвети
Цитат
Вещи, най-важното е, че знаеш , че си постигнала много и че ТИ се харесваш!А много е важно и човека до теб да го оценява! Пък за другите...
Това е, което ме води мен..  bouquet
п.п.Вчера ми бе кофти ден, заради горното...последваха нережимни .....Днес се качихна кантара, нямаше плюс, което малко ме успокои, но се ядосвам на себе си, че така лесно излизам от равновесие...

# 544
Здравейте момичета! Христос воскресе!
Понаваксах с темичката и искам с голямо задоволство да съобщя, че не успях да "изневеря" на режима нито веднъж през тези празнични дни! Това е първата диета през живота ми и съм много доволна. Имаше невероятни изкушения... На връх Великден в къщи се бяхме събрали много приятели и те като запоръчваха едни пици... лелеее. Ужас. Аз си хапнах ролца от пуешко с извара  Wink . После вчера бях при нашите на един 6 часов обяд  Shocked с какво ли не. Добре че те ме подкрепят, та за мен готвенето беше отделно. хихи А вчера ми беше последния ден от ударния етап, даже салатка не можеше да хапна. За това пък днес се събудих и ударих една купа  Mr. Green
Овесени трици ще ми донесат едва днес, но все пак резултатът ми е добър.
Нашите и двамата се мерят редовно, та имат някакъв доста хубав кантар. На него установих, че моят мери с 1,5 кг по-тежко!!! /Но може би това е и по-добре от една страна, да се поизплаша/ Та утре ще ида да си купя и аз някакъв по-хубав. И линийката ще трябва да си сменя.
Днес ще си готвя гъбкиии   chef

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 16:07 от VickyL

# 545
  • България
СВЕТЛИ ПОНЕДЕЛНИК мили момичета
 bdbaloni Алекс на Марини и Оги на Зазу вие сте най-красивите и щастливи мамита!
Гуди, Ори, Славе, Халеева честито милички, гордея се с Вас, стимул сте ми и Ви гоня по петичките Hug
Вещи мила преди години не бях подкрепена от мама за мое много лично голямо решение в живота, напротив учавстваше в "заговора", но тя си ми е майчица, та в този смисъл мила искам да ти кажа, знам колко боли, а относно режима е просто Бяла кахър. Виждам колко си упорита и как ни държиш из късо  тук в Офиса /темата/ и благодарение на това ние успяваме! Лично за себе си, а това виждам и в теб, от позицията си на 23 Евро мога да кажа смело, че до сега каквито и решения да съм вземала самостоятелно, без да се влияя даже и от мама са били ВИНАГИ ПРАВИЛНИ! Ти си знаеш-нали Hug Hug Hug
Аз момичета имам тежки грижовни мисли, а и два дни съм с мигренозен пристъп, но това не ми пречи да съм режимна, абсолютно нищо не може да ме изкуши, воля може да нямам, но козешки инат бол! Много добре се чувствам с хранителната добавка  HUSK за WC, за кой ли път я препоръчвам на момичетата с хронични лениви стомахчета. Като,че ли и кантара помръдна под 56, но е механичен и ще му повярвам като стигна целта си.
 HugСънчето, Нелка, Амери, Вани Ник и ММГ[/b Русенките сладуранки са на среща, а милите толкова много ме каниха и така исках да видя, но следващия път  love001
И аз като Славе искам да викам Славе, Фоли, Ривелка,Деата, Катяджин,Цвети Р., Пиле,Насти, Перла,Лейди,Лени,Геци,Дорчи,Жадира,Кри, Цоци и всички мили дюкански момичета - ОБИЧАМ ВИ ДРУЖИНА  love001 толкова много ми помагате и съчувствате, с Вас плача и се заливам от смях, вие сте чудесни дружки!
Лека седмица милички! И въпреки мрачното време и понякога такова и в душичките ни-УСМИХВАЙТЕ СЕ напук на всичко ние ще успеем, нали сме заедно!!! newsm10 Hug Hug Hug Hug Hug

# 546
  • България
Поздравявам Ви с концерта на Васко Василев, ако имате възможност го гледайте по Канал България сега в 16.40 часа!

# 547
Нелина, аз от хуска се подувам, ти кога и по колко, и с какво го пиеш?

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 17:11 от Denichkata

# 548
здравейте,момичета.имам един въпрос.
аз купувам извара ,на която не пише колко е мазна,а пише че съдържа 55кал/100грама.въпрос:това ли е нискомаслена извара???
и сетих се за още един въпрос Embarassed Embarassed Embarassed.купуваме домашно мляко-как да разбера колко е мазно(е,сигурно е по-мазно от 0.1%).ще намаля ли маслеността ако ще го разреждам с вода????
извинявам се за глупавите въпроси,но искам да съм режимна на 100 процента.
приятен ден,милички  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
Ако е 55 калории само е нискамаслена според формулата за изчисляване на калории няма как да е мазна.

Домашното мляко според ме не поне 5-6%.
А ако го разредиш ще промениш грама мазнини, които приемаш, но няма да промениш маслеността на самото мляко и според мен не го хапвай, не е удачно по мое мнение, но компетентните да кажат.

# 550
Сега погледнах моята извара е 85 ккал за 100 г  Sad Много ли са  newsm78

# 551
Сега погледнах моята извара е 85 ккал за 100 г  Sad Много ли са  newsm78
По -добре извара ,от колкото някакво измислена сирене Hugхапвай си я, но не прекалявай с млечните Peace

# 552
Здравейте, мили момичета. Христос воскресе!
Аз все още се опитвам да влезна в правия път след многото прегрешения през тези празнични дни. Бяхме малко на гости при маминка- свекърва и не ми беше удобно да проявявам претенции към храната. Надявам се пораженията да не са много големи.

Лени - да не си сменила целта? Мислих, че ве4е си в 3-та фаза.
Вещи - резултатът и волята ти са достойни за възхищение и ще спра с коментара нататък. Hug
Марини - ЧРД на най-сладкото мамино дете. Да ти е живо и здраво  bouquet
Съжалявам, ако съм пропуснала някой с повод, но не мога да изчета пропуснатото.
Виждам има много нови момичета, желая ви успех и много воля.   bouquet
На старите кокали като мен  Hug.

# 553
Здравейте, момичета!
Христос Воскресе! Пожелавам ви много здраве, мир в душите, щастие в семействата и подкрепата на най-ценните за вас хора!
Поздрави за едногодишния ни дюкански малчуган - да расте здрав и палав!
След няколко извършени от мен глупости (разбирай бонбони) днес отново видях 65.9 кг на кантара.
Много е тъпо да се поддадеш на някое изкушение на финалната права и после да се тюхкаш.
Имам 2 кг до заветните 64 кг, но ще ги преборя, нищо че се опъват.
Вече отпразнувах 20-тия си свален килограм - семейството яде сладкиши, докато аз наблегнах на пилето.
Предстои ми екскурзия до Гърция и съм се оборудвала с хладилна чанта за пренос на хранителните запаси.
Обмислям какви продукти да понеса, така че да не се развалят докато не стигнем в хотела.
Поне съм си нагласила дните да бъда на ПЗ, докато съм в странство, че да имам по-голям избор в менюто.
Дамите с опит в пътуването надалеч моля да споделят опит с организирането на прехраната.

Пожелавам ви хубави и светли празници!

# 554
Марини, честит рожден ден на малкото съкровище! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Вещи, изглеждаш изумително променена, много отслабнала, свежа и подмладена. Не съм те виждала на живо, но снимките са достатъчно красноречиви. Ти си пример за подражание за всички в тази тема!   bouquet Hug Heart Eyes
Нелинка, оправяй се бързо, мила!  Praynig  Hug

На всички с намаления и празнуващи месечинки, честито!   bouquet
На всички задържащи, търпение и воля!   bouquet

Съжалявам, но признавам, че не съм чела последните страници обстойно. Моля да ми простите за пропускането на поименното споменаване на всички, но вие знаете, че ви обичам много!  txtloves
Прегръщам ви всички!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт