Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 747
  • 941
  •   1
Отговори
# 720

Благодаря Вещи, но извади по-тежката артилерия, че съм мнооого грешна. Joy

# 721
Появих се и видях, че пак сме тук и пак сме същите и имаме нови попълнения и ми стана едно драго на душата.... Борбата продължава.
Зеленкото измислило кекс с къри.... Joy Така стават великите открития Simple Smile))
Волна -  smile3538
Хайде да се спи вече  smile3507

# 722
Бачи,и ти се загуби .Драго ти е ,че ни няма ли?  hahaha Joy Joy Hug Hug  love001

# 723
искам да ви питам какво да правя- от понеделник до петък тази седмица са ми 5П дните а преди това бях 5ПЗ, обаче сега в четвъртък ми предстои събиране което е отдавна планирано и ще има хапване... въпросът ми е какво да правя- дали да си остана стриктно 5П до петък или да си дам един ден 5ПЗ и после да продължа както си му е реда?????????

# 724
Бачи,и ти се загуби .Драго ти е ,че ни няма ли?  hahaha Joy Joy Hug Hug  love001
Joy Joy Joy, че ви има докато мене ме няма   bouquet
labello Направи си месно пиршество! Пържоли, шишчета, минерална вода и кола лайт?! Ще си сита и пиршествена Simple Smile)

# 725
Волна , напиши си ника в скайпа за да те добавим Peace
Вещиии  Joy

# 726
  • Пловдив

Бачи, решила си да поемеш боя на Волната ли?  newsm78

# 727
  • София
Лабело, дай си един ден ПЗ, т.е. направи този път 3/3, после пак 5/5. И режимната на събирането   bouquet
Вещи Hug, ако беше преди няколко месеца, щях да те подсетя да носиш гърнетата и да загасяш лампите в дюканското отделение  Joy ама сега се попромени темата, дано да е за добро  Laughing
Лека нощ от мен  newsm46 и пак ако беше преди няколко месеца, щях да сложа някоя картинка за лека нощ  Sad нещо ме хваща носталгията, време за леглото.  Hug
ПП. Чудя се аз защо Вещи е извадила кухненските пособия, а то било заради Пипирудата  Joy Волна  #Cussing out #2gunfire да ти се поскарам и аз, не че има полза след дъжд качулка  Joy
Хайде, вече наистина лягам  Laughing лека и безаварийна Sleeping

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 23:06 от krikri

# 728
Лека,Кри,ии сладки сънища! newsm51
Вещи,Бачи,не сЪ бийте ,де! Hug Hug Hug  love001

# 729
Вещи! На палачинки ни направи по сред Великден..... Rolling Eyes
...Продължавам напред с бурен ентусиазъм...
Койе  Thinking

Не се ли изразих ясно кое? Да поясня, ако се налага ?
Няма проблем, ще повторя, а ако е нужно и потретя. Няма проблем.  Naughty

# 730
Здравейте на всички  bye Явно днес е ден на новите попълнения - затова ето ме и мен. Аз съм Маги, с Дюкан съм от 17 март - значи месец и 12 дни. Висока съм 174см, бях 87кг - досега съм 75кг. Е няма такава диета просто!  newsm44
По калкулатора трябва да съм 68 и както често се случва - аз си мечтая за 65-63, но ще поживеем и ще видим - като нищо да се харесам на 68  Simple Smile понеже пък започна и сезона за тенис на корт, от 1 април подскачам напред назад веднъж седмично - първия път беше малко тежичко, но след това влезнах в ритъм и сега се чувствам добре.
Иначе вас ви шпионирам почти от самото начало на режима ми, невероятно мотивиращо е, постиженията ви са супер! Поздравления за всички  smile3501

# 731
Момичета тук е супер Hugи всички сте супер готини newsm51в първия си ден се чувствам суперрно май сгреших с един БОР-ЧВОР 0"1май има въглехидрати!грешно ли е-незная трудно намирам обезмаслени продукти!!Благодаря за топлия прием!  bouquet Heart Eyes

# 732
От 2 месеца и 10 дни съм на Дюкан и от личен опит мога да кажа, че не е толкова фатално да си поразбъркваш схемата 5/5 или 3/2 или там квото дойде, важното е да е режимна храната. Това е само мое мнение, не препоръчвам, просто споделям. Резултата ми е -13 кг. Страхотна диета!  Grinning

# 733
абе мацки,този калкулатор да не ви из4ислява по дебелки.какви са му стандартите на м-р Д'кянан.от днес съм с вас висока съм 169 и сам 58кг.гоня 51-52 кг.(била съм и 48 не от диета отсамосебеси)просто харесвам по рахити4ни жени,но според калкулатора трябва да съм 59кг.неразбирам защо така  newsm78

# 734
  • my own world....
Момичета тук е супер Hugи всички сте супер готини newsm51в първия си ден се чувствам суперрно май сгреших с един БОР-ЧВОР 0"1май има въглехидрати!грешно ли е-незная трудно намирам обезмаслени продукти!!Благодаря за топлия прием!  bouquet Heart Eyes

Не си сгрешила чак толкоз, дори и да сгрешиш, спираш, получаваш си тигана от Вещи и продължаваш бодро нататък Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт