Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 207
  • 941
  •   1
Отговори
# 555
Дядо Либеновата извара е 100 кал. на 100 грама Shocked
Пак ли съм се прецакала аз..
Какви  извари ядете вие , бе мацки? Confused

-Fiona-, честито, страхотен резултат!
В зависимост от това колко време ще си на екскурзия прецени какви продукти да си вземеш. Peace

Сънче Heart Eyes
Нелина  bouquet

# 556
Нормално кравето мляко е с масленост 3.6% , а изварата е обработено млеко , на което
е отнета цялата масленост и е възможно най- чистия белтък.
Не мога да помогна за калориите. Thinking

# 557
Момичета, отдавна съм се замислила върху нещо...
Много от вас споделят, че временно минават в трета фаза заради празници и после се връщат във втора.
На мен това ми е непонятно, така не се ли нарушава ритъма на режима?
Не лъжем ли така организма си като му даваме достъп до храни, които са чак при стабилизацията?

# 558
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
НЕЛИНА ТОВА ХУСКИ ОТ КЪДЕ СИ ГО КУПУВАШ,ЗАЩОТО И АЗ ИМАМ ПРОБЛЕМ С 00 ,И ВЕЧЕ В ЧЪДО СЪМ СЕ ВИДЯЛА.

# 559
Здравейте момичета, преди няколко дни писах тук и задавах малко тъпи въпроси  Embarassed
Но искам да отбележа, че не съм се отказала и най страхотното е, че за една седмица имам резултат от -3кг  #Crazy
Опитвам се да съм режимна. Изкарах 4 дни П и 4 дни ПЗ. От днес пак съм на П - основно месо, яйца и кисело мляко, понякога и извара. До колкото разбрах няма ограничение в количествата, но виждам, че се съветвате да не се прекалява с млечните. Въпросът ми е според вас колко кисело мляко може да се яде на ден ( аз ям по 2 кофички) и до колко яйца (варени) могат да се ядат  Crazy

# 560
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Млечните са до 800-1000гр и до 250 нискомаслено прясно мляко. За яйцата не знам точно, но мисля, че белтъците са неограничени иначе ми се върти из главата около 6. И не мисля, че има значение как са направени.

# 561
  • Бургас
Честит празник и от мен!    bouquet
Да сте живи и здрави!
Честито на всички с поводи-няма да изброявам,че все ще пропусна някого!   bouquet
Марини,да ти е живо и здраво детенцето!Нека усмивката винаги озарява личицето му!
Вещи  Hug newsm10

# 562
сънрайз, ХУСК има в аптеките.
-Fiona-, минаването в трета фаза за известно време и връщането във втора е въпрос на личен избор, както много други неща в режима.  Peace Аз лично не бих си го позволила умишлено.
sofi4, ако нямаш конкретни проблеми с жлъчка, алергия и т.н. можеш да ядеш спокойно цели яйца, но имай предвид все пак съдържанието на мазнини в жълтъка. Сега по Великден е повече от ясно, че ще увеличим консумацията им.
Аз съм се лишила от крема без карамел, съответно и прясното мляко не го ям, защото само за този десерт го ползвам. И кекса сутрин го правя само с белтък.

denica17 Hug

# 563
Обмислям какви продукти да понеса, така че да не се развалят докато не стигнем в хотела.

Аз също ще пътувам и обмислям менюто  newsm78
Споделете какво си приготвяте когато пътувате. Засега съм измислила пилешки филета, кюфтета от извара, краставици. Помагайте с идеи  Simple Smile

# 564
Поздравления на всички, които устояха на изкушенията по празниците, аз за съжаление не съм от тях....Какво да прявя сегам като наруших режима с тия козунаци?! Отначало ударния ли?

# 565
galinna, продължавай да си редуваш П с ПЗ и се настрой за танц на кантара горе-долу.....

# 566
Христос Воскресе !!!!!!!!!!
вече кацнах на Софийски терен (прибрах се в къщи ) ...какво да правя като имам работа за китайския народ която сама трябва да свърша тези дни.
Прочетох какво сте писали тези дни, но по диагонал .
Добре дошли на новичките  Hug
Вещи ...мила и аз тези дни бях под ударите на критиките на майка ми и свекърва ми ...поне свекърва ми за 20год брак съм я научила поне да не ме коментира (относно свалените от мен 11кг от нейна страна нямаше и дума, но не и се сърдя защото си знам че на фона на моите 101кг 11кг не са голям % и не е кой знае какъв видим ефекта ) ..........а майка ми само каза "Наде ти май си с нов панталон по добре ти стои и някак те прибира на дупето"..... ха познай дали въобще я удостоих с обяснения , че панталона ми си е стар а "дупето съм го прибрала с 11кг по малко"...
Момичета ПОЧТИ УСТОЯХ НА МАРАТОНА ОТ СОФРИ на които бях подложена .....казвам ПОЧТИ защото пих много Кола Лайт, а аз от нея задържам вода и ядох салати от краставици, марули и пресен лук .......иииииииииии събота вечер хапнах няколко парчета телешка пастърма (вярно е че е чисто телешко месо но е ужасно солено и в комбинация с Колата лайт ха познайте колко съм подута ) ......
А колко варени яйца изядох ....малееее .... вече ще почна да снасям ....
МОМИЧЕТА имам въпрос ... понеже "сгафих "...наруших ритъма на 5П/5ПЗ ... бях минала 3 дни на протеини, но на големите семейни купони ( за да не правя голямо впечатление на околните ) двете вечери ядох салати от краставици и марули ( подправени само със сол и оцет) ..та въпроса ми е - Като съм нарушила ритъма ...сега да почна от днес 5 дни на протеини и да продължа 5П/5ПЗ .....знам че звуча тъпо, но досега за 2 месеца не съм нарушавала "схемата"... и ми се иска да чуя мнение на някоя която и се е случвало да промени ритъма .
Няма да се качвам на кантара тези дни докато не изхвърля тази вода (надявам се че е задържана вода това дето пак пръстените ми са ми тесни) ....

# 567
: Цоци  Hugтова със снасянето ме развесили Joy Joy Joy Joy
иначе си продължавай по схемата Hug

# 568
Здравейте. Някой може ли да ми прати сканираните странички от "Жената днес" за режима? Пишете ми, за да дам мейл на лични, моля.  Hug

# 569
rivela ...и мен (като малката на Вещи ) много ми вдига настроението Аватара ти ...
Пак като пълен идиот да питам ...значи днес почвам 5П и след тях 5ПЗ .... нищо че вместо предишните 5П ...бяха 3П/2ПЗ ...

Общи условия

Активация на акаунт