Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 747
  • 941
  •   1
Отговори
# 735
  • София
абе мацки,този калкулатор да не ви из4ислява по дебелки.какви са му стандартите на м-р Д'кянан.от днес съм с вас висока съм 169 и сам 58кг.гоня 51-52 кг.(била съм и 48 не от диета отсамосебеси)просто харесвам по рахити4ни жени,но според калкулатора трябва да съм 59кг.неразбирам защо така  newsm78
  Shocked #Crazy
Значи аз дето съм сега 159см висока и съм 54кг-съм пълничка #Crazy леллел
ivelita според мен просто човека ти е изчислил нормално тегло Stop

# 736
 Blushразбира се  bouquet Joy

# 737
Здравейте момичета, влизам само да ви поздравя newsm51 / до сега четох всичко  написано до тук/
На новичките момичета welcome не се отказвайте - виждате резултатите са на лице. smile3521
На работа съм - нощна смяна smile3523, но ще се ровя тук таме  newsm78
Много Hug Hug Hug на всички!
И не прегрешавайте newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 23:52 от kati_7140

# 738
Здравейте момичета, влизам само да ви поздравя newsm51 / до сега четох всичко  написано до тук/
На новичките момичета welcome не се отказвайте - виждате резултатите са на лице. smile3521
На работа съм - нощна смяна smile3523, но ще се ровя тук таме  newsm78
Много Hug Hug Hug на всички!
И не прегрешавайте newsm17 newsm17 newsm17
АМИН Praynig Joy newsm51 running

# 739
Цитат
kri : нещо ме хваща носталгията,   Hug

О,Кри знам ,че ти е мъчно ,но уви това е неизбежно Hug
Пиле, wavey
Перле ,ти пак ли бой гледаш smile3533

# 740
  • Пловдив
От мен лека нощ, тази вечер се заплеснах в четене в нета и след цял ден пред компа на рабоа едва се разгънах за кючека,  но сега си взех душ и отивам да спя.
Леко дежурство на kati_7140, а на останалите сладки сънища!

# 741
  • София
 Хай, девушки,

Гледам и чета -  добре сте, има нови, има и стари, има прегрешили и не, яли бой и не яли. Работата е ясна. Особено за тия, които искат  да заприличат на анорексички..., няма значение, техен си проблем.

Третата фаза ми се отразява добре за сега, имах гала, имах и нишестена, плод и т.н. както си трябва - килата тръгват леко на горе, но след протеиновия ден пак изчезват. Така че всичко е ОК.
Специално се зарадвах, че видях
Абииитоооо
  Hug
На Дорче честити ти 9 месеца.Много, бря.
Наирянка, всъщност влязох заради теб.      smile3501

Гууудиитооо, губиш ми се. Славееее... С останалите сме в чата , та хич не ми липсват.

# 742
Благодаря Наирянка, приятни сънища и ще ти дам отчет за ориенталските танци jump
Цоци, къде се криеш бе душко??? sohappy newsm51

# 743
уф, ама ич не мога да ви смогна ooooh!

да ви питам - чай Инхуа мога ли да жуля newsm78

# 744
kati_7140 ...хич не се крия .... вихрех се из чата ...там ръсех "умнотии"
БАТЕТО ...немога да ти помогна аз тия чай не го и знам даже .... а и ако чай вкуся ...стомаха ми ще се стресира съвсем ,...не му стига на горкия че вече два месеца се чуди какви са тия промивки дето му правя с айран и кола лайт

# 745
Батето - чай Инхуа можеш да пиеш колкото искаш  bouquet
Цоци, шегичка мила, все не ми остава време да ти пусна мои снимчици, а не знам към кой да се обърна да ми светне лампата как да си кача тук снимки newsm78 smile3516
Между другото се точа да седна на твойто вече свободно място на пейката на 9-ките smile3508
Благодаря за идейката, сега отивам там да се регистрирам Hug Hug Hug
Цоци, не се притеснявай миличка и се махайй, че сериозно съм се заела smile3521

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 00:46 от kati_7140

# 746
аз се регистрирах в album.bg и там ги качвам

kati_7140 ...аз тези дни си седя на 90-те ...че нали качих едно кило ... ама се надявам да го изпишкам и да мина пак на оцемдесет и иииии

# 747
ейй Цоци всичко се постига с търпение нали Simple Smile ще го свалиш този упорит килограм сигурна съм

на свалилите честито   bouquet

на устоялите на изкушенията БРАВО   bouquet

( на мен вече ми писна да ме разпитват на каква диета съм за тези които не са разбрали или пък вкъщи да ми казват абе хапни си от това малко нищо няма да ти стане- ама като ме видяха че съм сериозна не им минават тези... вече не се хабят да предлагат, не ме изкушават)

аз още се колебая какво да правя в четвъртък но имам още време да помисля и каквото и да е ще е 100% режимно, няма да изневеря на дюканстването бъдете сигурни  Mr. Green

# 748
аз си мисля че това кило в полюс е "водно".....
виж какъв непоправим оптимист съм .... (защото не съм съгрешила ...а само прекалила с разрешени храни)

# 749
Два месеца съм на домати и сирене и свалих само 6кг.Висока съм 174см,тежах 74кг,сега съм 68,а искам да стана 56.При мен проблема е,че май качвам от нерви-с три деца съм,по цял ден сама и няма начин да не се нервирам.Едно време нямах проблеми с диетите,ама сега....Мога да ям най-много три пъти на ден,вечерям към десет,това проблем ли е?Съжалявам ако се повторя с някои въпрос,ама не ми остава време всичко да прочета EmbarassedЛека нощ на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт