ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 13 996
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Последен ден на работа newsm68 smile3558  После съм на фризьор и козметик и ще съм нов човек Flutter

RKrasteva, мойто бебоче още е седалищно. Все се надявам, че има време да се обърне.
NBM, и на мен ми излизат червени точици по корема. Да кажеш после какво ти е казал дерматологът.
donka, страхотна туника си направила. Направо ставаш за художник като гледам. newsm10

Весели празници, момичета.  bouquet На тези, които ще пътуват - много хубаво изкарване! Благородно ви завиждам. На мен не ми се полага този път, ще се задоволявам с паркове и бебешки магазини. Sunglasses

# 61
Сетих се да питам мамите, които са раждали секцио. Не че мисля така, но ако ми се наложи нещо. Знам, че след всяккави видове операции се пият антибиотици профилактично, заради отворените рани, да не тръгне някоя бактериална инфекция. След аборти включително и всякакви други.
А това как се съчетава с кърменето пъвите десетина дни ми е интересно?  newsm78

Да ви се оплача, много ми е зле. 94 ми е хемоглобина и съм сякаш са ми източвали кръвчицата, нямам сили да ям даже, а и с това задъхване, много ме притиска бебока. И ниско кръвно. Чак климатик си пуснах, а всичко ми се движи на забавен кадър. Ще си купя там какавото ми изписаха, не е Малтофер, ами друго някакво. Мислех да пробвам с мед и сусамов тахан и коприва, но нямам сили да се организирам и да го мисля и това по три пъти на ден, направо купувам химията.

# 62
ДеЩо,
аз раждах със секцио, но не съм пила антибиотици. Само трябваше да мажа раната с един крем. Аз си спомням, че преди самата операция ми пуснаха доста неща, сигурно е имало и антибиотик, но не знам какъв. На другия ден вече нямах система и само ми биха аналгетици от които ханша доста ме боля. Дали са ми били и антибиотици, не зная... Със сигурност, на третия ден си тръгнах и повече нищо не са ми слагали никъде.  Mr. Green

Малко спам. Снощи гледах едно незабравимо клипче във вюбокс от предаване на Слави. Не съм фен на чалгата, но тая "Буболечка кючек" ме изкърти!!! http://www.vbox7.com/play:7db9611a

# 63
Здравейте, пожелавам на всички весели празници! Ето малко снимки от мен , дано съм се справила http://bu4a.multiply.com/photos/album/1/az_i_miteto#1,   На снимката с нощницата да поясня - това е нощница за кърмачки- с две дупки на гърдите, които сега не се виждат, но е много лесно за кърмене. Само отваряш дупката и вадиш без да се разсъбличаш цялата. Струва ми се удобна. Ще я пробвам лятото ЖЗ.

# 64
ДеЩо, не на всички слагат АБ, но дори да назначат - не пречи - на мен ми слагаха през абоката, но си кърмех от първия ден.

# 65
Агата, докато ти четох втората половина от поста, получих дежа вю Crazy

Не може и да не ви се оплача. Живея на 15 етаж и днес се развалиха и 3-те асансъора...
Да не си боядисвала яйца вчера Laughing

Буча, много ти е сладко хлапето Simple Smile

# 66
За АБ или за ,,бъдещия ми развод,, с доктора

# 67
За доктора, дето се оплакваш Simple Smile Прочети го Simple Smile

# 68
Koe дa прочета Rolling Eyes

Може малко да съм изкукала, ама си споделих мъката  Mr. Green

# 69
И аз да се включа!!!!

Цяла нощ не съм спала от болки в гастрита, после болката слезе надолу 2-3 пръста под пъпа, ама зверска болка  Tired преди малко ми мина чак, просто не проумявам какво ми става Crazy

Инка, точно заради витамин D съм чувала, че децата не трябва да се мажат със слънцезащитен до 6-тия месец!

Относно покупките - аз съм човек, който разчта само на себеси ако искам нещо да се свърши както трябва (без неприятни изненади) и затова предпочитам да си имам всичко предварително и аз лично да напазарувам, така си осигурявам спокойствието  Grinning

За протокола да кажа, че досега съм изхабила 1.200 кг. свинска мас (ползвам я от 5 седмици), 3 шишета масажно олио, 1 туба Мustela с двойно действие и малко ми остава от Matern program за бюст и Matern program зa тяло (ползвам ги само, като излизам навън)  Shocked

Искам да питам раждалите с какво си мажехте бюста докато кърмите? Ако може да ми препоръчате крем за подържане еластичността на кожата (чувала съм, че има такива без отмиване), а не за зърна или ранички!

Агата, не се ядосвай  Hug ама май е късничко за "развод", изтърпи го още малко!

# 70
Агата, докато ти четох втората половина от поста, получих дежа вю Crazy

Не може и да не ви се оплача. Живея на 15 етаж и днес се развалиха и 3-те асансъора...
Да не си боядисвала яйца вчера Laughing

Буча, много ти е сладко хлапето Simple Smile

БОЯДИСВАХ  hahaha Joy
Мъжът ми много се бави, а аз от 2 часа съм готова за тръгване, само обувките не съм си сложила Crazy

# 71
Тити ще ме умори с нейните яйца, по-грозни от които не била виждала  Joy Joy Joy
Белинда и Майра, и вие сте си изпатили от боядисването! Сега чакам и мен да ме застигне злокобно проклятие!  Twisted Evil

Тази сутрин бях на лекар, да види бебето, че нали ще пътуваме. Добре е животинката, расте си нормално, без да създава грижи на майка си засега  Grinning Аз от успокоение нагънах един козунак с нето тегло 500 г и вече съм на привършване  Embarassed  Embarassed

Ей, Донка, много си талантлива художничка!   bouquet
А "Буболечка кючек" е много добър, чак ще ми стане по-любим от "6 без 10"  hahaha

# 72
Инка, точно заради витамин D съм чувала, че децата не трябва да се мажат със слънцезащитен до 6-тия месец!

Агата, не се ядосвай  Hug ама май е късничко за "развод", изтърпи го още малко!

Аз това за първи път го чувам. Не бих рискувала да не мажа детето си в средата на лятото със слънцезащитен крем. По-скоро отново не бих давала Вигантол. На дъщеря ми едвам изкапах половин шишенце, сега вече не бих и купувала. За лятно бебе изобщо не е наложително. Лекарите препоръчват ще кажете - да, много неща препоръчват  Wink
Катинче, относно  ,,развода,, малко остана за консултации. Нищо не ми пречи и да не ходя изобщо ако ме издразни още веднъж. А спокойно да си избера дтуг лекар за раждането Crossing Arms

Напрво си измазала промишлени количества мазила, скри ми шапката напрво  Shocked Аз се мажа много старателно само краката и малко понамазвам и корема, но с продукт за стягане на кожата /т.е. дава еластичност/ и такива за отслабване  Mr. Green не си губя времето Laughing

# 73
  • Варна
....."Буболечка кючек" ме изкърти!!! http://www.vbox7.com/play:7db9611a

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 74
  • Sofia
За протокола да кажа, че досега съм изхабила 1.200 кг. свинска мас (ползвам я от 5 седмици), 3 шишета масажно олио, 1 туба Мustela с двойно действие и малко ми остава от Matern program за бюст и Matern program зa тяло (ползвам ги само, като излизам навън)  Shocked

Shocked Shocked

Лелей малей, замаях се #Crazy Къде го намаза това всичкото? newsm78
Аз имам 3 шишета - 2 вида олио (Нивея и Джонсън) и Маслото на Икаров. Като гледам ще ми стигнат за още поне 3 бременности Wink При това се цапотя редовно, всяка вечер ( с много редки изключения). Но само на корема слагам, на други места не виждам да имам нужда, а и като намазах бедрата ми станаха на червени точки Confused

Общи условия

Активация на акаунт