Номинации за най-голяма муня

• 3 559 269
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 425
  • 221B Baker Street
 Joy Joy Joy Може ли да с езабрави Георги,първия обичан мъъъъъж.... Joy Joy Joy  имаще такава песен.... hahaha

# 1 426
  • София
  За една муня от една кредитна фирма. Не и запомних името, въпреки,че се представи!

Сина ми миналата година тегли бърз кредит,  но често забравя да ми праща парите за вноските, та се обаждат чат-пат да ме подсещат, а аз да подсетя него.Оставил е моя телефон за контакти.

Обажда ми се един ден някакво момиче с нежно гласче и казва името ми.Аз  съм пушачка от 30 години и съм с дрезгав глас.Отговарям: Да , аз съм, кажете! А тя ми заявява: Ама вие сте мъж, а аз търся жена. Питам : А вие затова ли ми се обаждате, да ми кажете,че съм мъж ли или имате да ми казвате нещо друго? Все едно аз не знам какво съм, та чакам вие да ми кажете!Тогава се усети и без дори да се извини, продължи по въпроса, за който ми се обаждаше.
Дори гласа ми да и се струва мъжки, имаше ли право така да ми го заявява?

# 1 427

Ми толкова й е акълът. Дреме ти на... гласа  Laughing

# 1 428
  • out of space

Надявам се богато си почерпила съседката!  Peace

О, да, разбира се! Толкова много й благодарх на жената!
Ама абсолютна муня съм! Да забравя такова нещо!  ooooh!
Сега познайте дали не се връщам по 5 пъти да проверя всичко ли съм изключила.

Добре де, а ако печката ти беше на газ....направо не ми се мисли....тия пожарникари са цъ цъ....  Thinking

# 1 429
  • София
Тази година лятото...яко жега, направо превъртам от жега ...денят е съботка и се наслаждавам на деня си ...и решавам, че ми се яде сладолед отивам и викам на наште "Аз отивам за сладолед, ще взема 4-ри искате ли нещо ?"
Баща ми : "Купи цигари за мене и майка ти " и аз "добре" , отивам в магазина и купих всичко и ги сложих в една найлонова торбичка от тея прозрачните и си мисля: сега ще се прибера ще сложа сладоледа да поседи още малко в фризера и после като обядвам ще си хапна сладолед с филма дето съм си свалила. И така прибирам се отварям фризера слагам си сладоледа заедно с торбичката иии забравям за тях. И след около час майка ми ми задава въпроса : "Цигарите къде са ?" и аз : Мии там на бар плота ги оставих Майка ми : да,  да на бар плота друг път сложила си ги в фризера  и ми ги показва виж ги какви са замразени. Гледам ги те твърди като камък  hahahaвикам: еее ще се размръзнат и ще ги пушите пак  hahaha
ами така де...да не са искали цигари да им купувам след като в мозъка ми е само сладоледа  hahaha

# 1 430
Преди няколко години братовчед ми ме изпраща на автогарата в Пловдив  да си хвана автобус за София, отивам на касата и най-учтиво и сериозно питам жената Колко струва билета за Пловдив? И тя ме гледа учудено и си викам Боже какво, за първи път ли й задават такъв въпрос, но аз пак Колко струва билета за Пловдив? Жената пак учудена и вика Момиче та ти се намираш в Пловдив! Simple Smile

# 1 431
Сетих се за една случка от студентските години. На диско сме и пием наливна бира. Аз пия по една малка обикновено. Но тогава реших да пия още една. Идва сервитьорката и аз си давам поръчката: "25гр наливна бира!"  Тя ме гледа с един такъв неразбиращ поглед. Аз се чудя какво неясно има в поръчката ми и пак повтарям малко раздразнено: "25гр наливна бира!" Тя ме гледа студено и не кимва, че ме е разбрала, само се завъртя и тръгна. Нали е шумно, никой от компанията не ме чува какви глупости си поръчвам да ме поправи и аз стоя замислена какво толкова не може да ме разбере и ми хрумва великата мисъл че малката бира не е чак толкова малка!  Mr. Green

# 1 432
  • Германия
Аз нали съм разказвала, че съм лекинко недоскив.. та така, преди няколко дни си забивам  аз пиронче на стената, да си окача картина на него, но в последствие я окачих на друго място и пирончето така си остана забито. Вчера чувам, че жужи комар и в бойна готовност започвам усилено да търся гадината...изведнъж съзирам тъмно петънце на стената и естествено веднагически удрям с все сила с дланта си  по него с цел да размажа комарчока...е не беше комара, пирончето беше, но поне добре, че беше забито почти до края, че не стана голяма беля  Blush

# 1 433
 Flocke, ако си у нас, в спалнята да гониш комар-луда ще станеш  Laughing Мъжа ми е размазал толкова много , че от черни точки ще се чудиш точно тук ли има каламитет на комари  Joy Затова ми става милно и жално, като направим догодина ремонт, как ще разкараме драгоценните му хербарии от стените  Mr. Green

Ааа, сетих се случка с комар, ама не знам кой е муньото.. Спя си аз сладко и се събуждам от изплющяване на шамар по дупето. Направо подскочих метър от легнало положение  Laughing
А той, моичкия, толкова го тормозел един комар(незнайно защо мен почти никога не хапят, а гризкат само него  Twisted Evil), та решил да устрои капан. Светнал лампата, отвил ми дупето и зачакал на гюме.. hahaha Е, хвана го пущията-размаза го на моето бело, големо дупе  Joy Joy

# 1 434
Излизаме днес с детето, той в количката. Минавам през един магазин и купувам чорапи за мъжа и сина. После през зеленчуковата сергия, от която купих червени чушки и моркови, после пуснах детето в парка да поиграе и след около час си тръгваме към къщи и тъкмо да качвам количката, виждам в багажника само торбичката с чорапите  Thinking newsm78 Rolling Eyes и започвам мислено да си прехвърлям пътя и решавам да се върна до сергията.
- А, бе, аз взех ли си чушките одеве? - питам продавачката.
- Ба, взе си ги  Crazy , другия път си ги взе,плати и си тръгна...- отвръща тя и ми подава торбата- пратих жената след теб да те догони, ама тя не те видяла накъде си драснала  Rolling Eyes
 Laughing

# 1 435
Преди няколко години братовчед ми ме изпраща на автогарата в Пловдив  да си хвана автобус за София, отивам на касата и най-учтиво и сериозно питам жената Колко струва билета за Пловдив? И тя ме гледа учудено и си викам Боже какво, за първи път ли й задават такъв въпрос, но аз пак Колко струва билета за Пловдив? Жената пак учудена и вика Момиче та ти се намираш в Пловдив! Simple Smile
hahaha Joy hahaha

# 1 436
Излизаме днес с детето, той в количката. Минавам през един магазин и купувам чорапи за мъжа и сина. После през зеленчуковата сергия, от която купих червени чушки и моркови, после пуснах детето в парка да поиграе и след около час си тръгваме към къщи и тъкмо да качвам количката, виждам в багажника само торбичката с чорапите  Thinking newsm78 Rolling Eyes и започвам мислено да си прехвърлям пътя и решавам да се върна до сергията.
- А, бе, аз взех ли си чушките одеве? - питам продавачката.
- Ба, взе си ги  Crazy , другия път си ги взе,плати и си тръгна...- отвръща тя и ми подава торбата- пратих жената след теб да те догони, ама тя не те видяла накъде си драснала  Rolling Eyes
 Laughing
Ти като моята  колежка ...
Отиваме в банката да теглим пари от  служебната сметка .... Аз чакам  в колата. Всичко точно , Тя идва и  сяда на шоф. място! "Дай парите и казвам да  ги  прибера. А тя търси ли търси  къде  ги  е сложила ...Изпадаме в паника да не би  някой да  ги  е взел от чантата , а от  вратата на банката до колата са 5-6 м ..Абсурд и аз щях да  го  видя  защото  я видях  как излиза ... Оказа, че че тя изобщо не си  е взела парите а касиерката и тя  Муня хич не си  направила труд изобщо да отброи тези пари - Но на документи .... bowuu

# 1 437
А с банките какви муньовщини е имало... чак не ми се говори.
Веднъж отивам да подписвам и подпечатвам едни документи, при това ми се обаждат, че е спешно. Сядам пред служителката, дава ми тя папката, но понеже бърза, само ми сочи мястото за подпис. По едно време поглеждам транзакцията и установявам, че не е с наш клиент. Питам да не е сбъркала, тя отваря всички документи и писва "Ама това не е за вашата фирма!" После наново разпечатва документи и много внимавахме и двете.
Друг случай - ще тегля пари от служебната сметка. Навън люта зима, но няма как - вдигам се да тегля аз. Отивам в банката, там едно любезно девойче, пет пъти ми гледа личната карта, снима я, подписвах се и аз като селски кмет... Дава ми парите и аз тръгвам. По едно време чувам зад себе си викове и охраната буквално ми се хвърля на гърба. А то каква била работата - девойката не си е направила труда да види имам ли наличност в сметката, дава си ми парите и като тръгва да ги осчетоводява разбира, че нямам толкова налични. Е, върнах ги и после теглих от другата банка, където със сигурност имах средства. Муня освен девойката е и колежката ми, която като аз съм излязла решила да плаща нещо и е оставила по-малко пари от тези, които аз бях предвидила... Ама кой да се сети да ми се обади Whistling

# 1 438
Приятелката с прахосмукачката крие свои пари от мъжа си на влог, ама хем ги крие, хем му казва, че има такава сума за нея си. Наскоро отишла да се прехвърли влога и сега си блъска главата дали банката нещо не я е метнала, че й се струва доста пари й липсват.
Документи не може да открие, че те постоянно са в движение с три къщи, записвала си на някакви листчета, но не помни къде ги е сложила, а мъжа й със задоволство потрива ръце:
- Продължавай да криеш...от себе си  smile3502

# 1 439
Пумукъл подсети ме за моята приятелка, която като си купи дреха или каквото е да е, първо го крие от мъжа си и след време го вади, та един ден съм в тях и тя ми показва новите си обувки, които беше скрила от мъжа си под леглото  Mr. Green, но докато ме изпраща и дърдорим на вратата, малкия си наврял една играчка под леглото и хленчи на баща си да я извади, след малко той пристига с обувките в ръка и я пита: "Роске, какво е това? Какво правят под леглото? И кога ги купи?'' Двете стоим и гледаме сконфузено  Mr. Green сякаш нищо не знаем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт