Номинации за най-голяма муня

• 3 569 804
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 285
  • София
Отворихте дума за телефони, та и аз да кажа.
Преди около седмица се развива действието. Бях си взела отпуска, за да отметна някои належаши ангажименти и в това число да изчистя основно вкъщи. По едно време съвсем бях изпушила, защото се оказа трудна логистиката да свърша всичко планувано в рамките  на отпуската. Докато върша една работа в главата си вече премятах следващите ангажименти и как да ги подредя във времето. В един такъв момент ми се наложи да звъня по телефона, но него го нямаше. Нищо страшно по принцип, защото редовно се случва. Помолих баща ми да ми звънне. Звъни той, но телефон не се чува. Дава свободно и в един момент някой му затваря. Шок! Къде може да съм го зарязала този телефон?!?  Само детето оставих на ДГ и се прибрах вкъщи. Не съм вадила телефона навън. Вече бяхна ръба на паниката и на баща ми му хрумна спасителна мисъл - простирах на балкона, може там да съм го посадила. Вярно се оказа - на балкона ме чакаше душичката, но му е паднала батерията и затова е затворил на баща ми. Grin Притова съм го изоставила между две саксии с цветя. Почти съм го посадила. Grin
Серията продължава. Веднага след това се оказа, че и на майка ми й липсва телефона. Баща ми звънна и на нея. Чу се звънене, доста приглушено, но не можехме да се ориентираме откъде звъни. Открихме го в аптечката - майка ми вадила някакви хапчета от там и го оставила на тяхното място. Grin

# 18 286
Трябваше да го оставиш посаден, за да пораснат още телефончета :д

# 18 287
  • Bарна, морето, сините вълни
Слагах детето в столчето на колата и оставих чашката му с вода на тавана на автомобила.
Е, усетих се чак, когато стигнахме, накъдето бяхме тръгнали. Естествено чашата я нямаше, та сега си има нова.

# 18 288
Аз направих скоро същото, но с телефона ми. Е гати и якия калъф дето го имам. Магнитът удържа на разходка до Джъмбо, а при нас си е мънинко извън града, че и скоростта бях вдигнала. Дюк си е Дюк, кой каквото иска да разправя. Забравих го. Като слязох го видях върху колата. Но явно не е без значение с коя част към металната повърхност го зарязваш.

# 18 289
Майка ми така мина половината квартал с керамичен гювеч върху покрива. Дрънча през цялото време и тя беше много шашната какво се случва с колата. Още малко, още малко и стигнахме пред блока, където вече щеше да вика татко да търси "повредата". Естествено, като слезе от колата, сама я откри. Гювечът си беше жив и здрав и го ползва много години още.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 23:27 от pip4i

# 18 290
  • София
Ъ-ъ-ъ, гювечът ли е ползвала много години още, или гювечето Simple Smile
Щото, ако е гювечът Simple Smile
А четейки първата история за детското шишенце и капака на колата си представих, че има стойка от вътрешната страна на тавана. И се чудих и маех защо там ще слагате стойка за шишето. ВденАх накрая, де

# 18 291
  • Street of Dreams
Мда, на покрива, не на тавана. Grinning

# 18 292
  • Bарна, морето, сините вълни
Ами, ето! Даже изказването ми е мунско. Grinning

# 18 293
Ъ-ъ-ъ, гювечът ли е ползвала много години още, или гювечето Simple Smile
Щото, ако е гювечът Simple Smile
А четейки първата история за детското шишенце и капака на колата си представих, че има стойка от вътрешната страна на тавана. И се чудих и маех защо там ще слагате стойка за шишето. ВденАх накрая, де

Гювеч. Голям. От онези по 3-4-5 литра. Празен.
Гювеч/дже? казваме на малките, за една порция.

# 18 294
  • София
Аз знам, че гювече е съдинката. А гювеч е манджата

# 18 295
  • Сф
Хаха  Е ,гювеча манджа нали в съда гювеч я слагаш?
Може и патка да сготвиш в гювеча !

# 18 296
Аз даже не готвя гювеч в гювеча Joy Ползвам го за други манджи. Гювеч правя в тава Smile

# 18 297
  • София
Най-редовно си оставям термочашата с кафе на колата отгоре. Веднъж по незнайно каква причина реших, че ще си сложа кафето в бурканче, а не в чашата. И естествено го забравих отгоре. ММ щеше да ме убие с поглед като изтрополи на предното стъкло, добре че не се счупи (стъклото).

# 18 298
  • Варна
Като казате "гювеч" се сетих за мунята - съседка ... Аз млада новодомка с гювеч 3 л. да речем, питам съседката дали мога да го сложа на керамичен котлон. Тя потвърди ама аз нещо се отнесох и до следващата ни среща не сготвих това, което си мислех като и зададох питането си.
Тя обаче сложила нейния си гювеч на котлона да готви и като се видяхме ми вика: "Ела да ми видиш новата саксия .." Гледам аз - гювеч ... Сложила го тя колтона ама "греда" пукнал се ...
Аз моя го спасих Simple Smile

# 18 299
  • София
Хаха  Е ,гювеча манджа нали в съда гювеч я слагаш?
Може и патка да сготвиш в гювеча !

Да. В гювечето. Не в гювеча

Общи условия

Активация на акаунт