Номинации за най-голяма муня

• 3 557 968
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 810
 Joy Joy Joy
Последните два поста ме подсещат за случка преди години, когато на приятелка и се свлече полата (тогава беше модерно да са от едно цяло парче плат, което се завързваше отпред),
 на едно от най-оживените места в града.

# 811
Моя позната, силно религиозна, отива да дава показания в съда по случай за опит за убийство, извършен спрямо нея. Адвокатът на подсъдимия пита: "Ще заведете ли гражданско дело срещу подсъдимия?", а тя отговаря: "В никакъв случай! На нас, хората не ни е отредено да съдим и отсъждаме! ... Простете, г-н съдия..."

# 812
Моя позната, силно религиозна, отива да дава показания в съда по случай за опит за убийство, извършен спрямо нея. Адвокатът на подсъдимия пита: "Ще заведете ли гражданско дело срещу подсъдимия?", а тя отговаря: "В никакъв случай! На нас, хората не ни е отредено да съдим и отсъждаме! ... Простете, г-н съдия..."

Ох!  Joy  bouquet

# 813
Без да искам си дублирах съобщението, опитах да го изтрия, но не става...
Аз засега нямам такива случки. Но да не стои празно полето, ще напиша нещичко макар и по-различно.

Преди време ни се запуши канала в банята, извикахме майстори и те извадиха една купчина косми  Sick. Дадохме доста пари за тази работа и аз се почувствах длъжна да уведомя свекърва ми, че на мене лично косата не ми пада и мисля, че не е от мене това запушване.. Само аз вкъщи съм с по-дълга коса. Ама тя ми отговори - Е, не е съвсем така, човешкото тяло е такова , че винаги падат косми.  Crazy Аз рекох - аха, да , вярно и това беше.
Но явно тя не е била убедена, че не е от мене, защото подхванала разговора с мъжа ми, че който се къпе, трябва да си чисти канала отгоре, вкл и аз. Той и отговорил същото - На Е.... не й капе косата и няма какво да чисти. Тя му казала с авторитетен и ядосан тон  - Че тя само на главата си ли има косми?!?! И той взел, че й отговорих - Да, само на главата  Joy! И тя зяпнала горката. Party
Не мога да ви опиша колко се засрамих, като ми го разказа той после....

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 12:39 от Анонимен

# 814
  • благоевград
това е темата то бива смях бива ама направо напълних памперса  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 815
Днес влизам за пореден път в отбора на Муните Mr. Green
Отивам на басейн (тренирам плуване) и съзирам един симпатяга. Понеже там са предимно мъже, всяко женско присъствие им привлича вниманието. Обикновено плувам с цял бански, но понеже исках да разнообразя, взех половинки. Плувам си аз, по едно време реших да потренирам малко скок във вода. Излизам по стълбичката, гордо вървя към другия край и с крайчеца на окото отбелязвам как и четиримата мъже са се втренчили в мен. Аз - доволна и въртя дупе. Когато стана време да скачам, отнякъде се появи една треньорка и ми кресна "Момиче, я си оправи долнището, срамотиите ти се виждат". Леле, умрях от срам - долнището ми се свлякло и дупето ми било на показ... абе не че нещо, после го обърнах на майтап, но съм сигурна, че пак ще ме чакат с този бански Mr. Green

срамотийте ти се виждатТОВА МЕ РАЗБИ hahaha Joy Joy Joy

# 816
  • Испания и Стара Загора
преди 4г. работих в един хранителен магазин в Стара Загора.Имаше една баба,която си пазареше само когато аз бях на смяна.И така на Ивановден идва бабата с кутия бонбони и ми вика "Да те почерпя,че моя мъж е Иван."Взимам аз 1 бонбон и културно й отговарям "Да ти е жив и здрав именика". А тя ме погледна и ми вика "Ама той не е жив,умря преди 8г." И аз така Shocked Shocked.В този момент просто не знаех какво да кажа - хем ме черпи,хем не е жив. newsm78

# 817
anita29, подобна случка имаше и моя приятелка - пътували на стоп и тя зажадняла за цигара, ама запалката й свършила. Спрели пред една къща в някакво село и поискала от една баба кибрит. Бабата се тюхка, че няма с какво да ги почерпи и обяснява, че на тоя ден преди Н години дядото /мъжа й/ умрял. Приятелката ми дръпнала голяма доза дим и казала "Нищо, нищо. Да е жив и здрав дядото!". Laughing

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 16:32 от kati_v

# 818
anita29, подобна случка имаше и моя приятелка - пътували на стоп и тя зажадняла за цигара, ама запалката й свършила. Спрели пред една къща в някакво село и поискала от една баба кибрит. Бабата се тюхка, че няма с какво да ги почерпи и обяснява, че на тоя ден преди Н години дядото /мъжа й/ умрял. Приятелката ми дръпнала голяма доза дим и казала "Нищо, нищо. Да е жив и здрав дядото!". Laughing

Доста сконфузна ситуация Blush

# 819
Една приятелка преди години когато още бяхме деца,на първото погребение на което е присъствала,на нейният дядо,хората минавали да казват "...мойте съболезнования...",а тя отговаряла "...няма защо..."...

Един ден също преди години,съм облякла една спортна рокличка-тъмносиня...Вървя аз връщайки се от пазар,а мъжете впили в мен поглед...Аз все повече се надувам,и надувам...Когато се прибрах в къщи,и си наведох главата най-после за да се събуя,гледам от пред огромно червено петно...Бях купувала белина,която в рейса като съм я гушкала се е разсипала,и тъмносиньото е станало червено...

Една приятелка на плажа,излиза от съблекалните много горда от себе си,и от визията си...Но нещо придържаше предната част на целият си бански костюм...Когато скочи във водата,и излезе на повърхността,всичко от пред бе щтръкнало...Оказа се че го е облякла обратно...

# 820
Включвам се със съвсем пресен случай.
Тези дни във Варна духаше такъв вятър... ама аз нали съм си съобразителна облякох една рокля дето толкова и трябва.
Вървя си аз... отивам към колхозния пазар... и като се изви тоя ми ти вятър Мерлин Монро пасти да яде... немога да сваря да си задържа роклята.. ама така или иначе ... всичко ми лъсна до пъпа .ДОбре ,че нямах сериозна публика ама един дядо бая се посмя...

# 821
Преди няколко месеца във фирмата, в която работя имахме тренинг. Бяха дошли шефове да ни обучават шефове от чуждестранния ни офис.

Както виждате от лентичката свалих немалко кг.

Тогава тъкмо бях на етапа ударно сваляне. Колегите ми се радваха, но и ме съветваха да си сменя гардероба, че дрехите ми почват да висят.

Аз обаче упорито Овне, мисля си, че е пълна глупост и че няма защо да купувам неща, които след месец- два ще са ми големи.   Crossing Arms

И така- от трейнинга ни пускат в почивка, аз със самочувствие и театрален жест ставам и прекосявам половината зала като усещам, че нещо ми се плъзга по краката, затруднява ходенето ми и...
Е, нямаше време да се опомня- вече се бях катурнала на пода с изхлузена пола и надупена пред погледите на всички.  Sick  #Cussing out

После три дни не спах, да я мисля тая случка.  Sad

# 822
Включвам се със съвсем пресен случай.
Тези дни във Варна духаше такъв вятър... ама аз нали съм си съобразителна облякох една рокля дето толкова и трябва.
Вървя си аз... отивам към колхозния пазар... и като се изви тоя ми ти вятър Мерлин Монро пасти да яде... немога да сваря да си задържа роклята.. ама така или иначе ... всичко ми лъсна до пъпа .ДОбре ,че нямах сериозна публика ама един дядо бая се посмя...

Оо, и аз днес имах такава случка - слизайки по стълбите на един подлез, полата ми се залепи на челото...

# 823
  • Пловдив
Аз предлагам да се даде някакъв ВИП статус на Kalimma във форума, или да се съберем да я почерпим, защото с тези историйки явно няма някой, който да не се разтриса от смях  hahaha

# 824
Първо да кажа, че мъжът ми се казва Иван, и сега историята:
 Живеем в Студентски град. Вечер е и си дремем двамата пред телевизора, детето си играе нещо. Чука се на вратата. Ставам аз, отварям вратата и пред мен някакво непознато момче. Казва то, че търси Иван. И аз отговарям, абсолютно убедено - Иван ли?  newsm78 Няма тук Иван, дори като се замисля и на етажа не знам да има, сигурно сте сбъркали нещо. Затварям вратата, влизам в стаята и зацепвам като го видях, че всъщност моят мъж, този у нас и пред мен е Иван!  Crazy  Той ме пита кой е бил и аз прихвам в смях - сума време се хилих като луда преди да успея да му кажа какво съм направила.
 Нали се сещате, че той продължава да го разказва в компания как жена му не знае как се казва мъжа и.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт