Номинации за най-голяма муня

• 3 551 521
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 655
Сина ми като малък беше обирал сушените банани от храната на хамстера  Crazy

# 8 656
Вървим си с малкия миналата седмица. Купила съм му рогче. В един момент парченце от рогчето пада на тротоара, дребното със скоростта на светлината се навежда, взима падналото и директно към устата. При което аз стресната, че ще го лапне извиквам с пълна сила " Калояне, нее". Изкарах акъла на младежа, търкащ билетчета в лафката. Явно адаш, подскочи, заоглежда се Simple Smile Видимо му олекна, като разбра, че не е той виновния Rolling Eyes

# 8 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy когато викна по синчето редовно стряскам младежи и от двата пола.
последно беше едно момиче в метрото  Mr. Green

"Мише, не мърдай!" - с най-строгия тон я накара да закове на място  Mr. Green

# 8 658
  • София
Вие сте като във вица  hahaha

Майката така силно изкрещя "Веднага пусни това лайно!",  че трима мъже веднага хвърлиха цигарите на земята, а един пусна ръката на гаджето си.

# 8 659
  • София
Аз вчера в Агенцията по вписванията направих аналогично първосигнално изпълнение: докато чакам служителката зад гишето да си въведе информацията в компютъра, си бъбря с ММ - и го гледам него в очите. И чувам силен глас:"ЕГНто, моля!", при което веднага си го издекламирвам, достатъчно гласно и тогава поглеждам служителката. А тя ме гледа ей така: Shockednewsm78 newsm78 newsm78 Явно ще да е била служителката на съседното гише и хич не е било за мен...ММ обаче как ще си премълчи:"Ти сега какво, хвалиш ли се?" Моето ЕГН почва с 67...един вид, "вижте ме как младея"...

# 8 660
Вие сте като във вица  hahaha

Майката така силно изкрещя "Веднага пусни това лайно!",  че трима мъже веднага хвърлиха цигарите на земята, а един пусна ръката на гаджето си.

Joy Joy почти точно попадение  Joy

не крещя, но гласът ми е плътен, артикулацията добра и като кажа нещо се чува ясно и разбираемо на голямо разстояние от мен  Blush

шарки, твоето е нищо Peace
в секретарските си години, отдавна беше, се пресегнах през гишето в аптеката и вдигнах телефона  Blush

# 8 661
Стига деее  Joy Joy Joy hahaha

# 8 662
Аз редовно си вдигам личния телефон с " Фирма...добър ден!". Или като звъня на непознат номер пак за лични неща, започвам с " Здравейте, обажда се Алечка от фирма ..." Ми руса съм...

# 8 663
  • София
Преди години синът ми на около 3 търчи, и миг преди да ми се изгуби от погледа, изкрещях: "Спри", при което една баба замръзна на място, а той само лееекичко забави. Много сме, умни сме  Grinning
И аз съм се стряскала инстинктивно, когато чуя името си, викнато строго към някоя дребна адашка Simple Smile

# 8 664
Аз съм спирала на обръщение "Коза проста, спри се!" Вие за имена ми говорите Mr. Green

# 8 665
Аз съм спирала на обръщение "Коза проста, спри се!" Вие за имена ми говорите Mr. Green

hahaha hahaha hahaha е, сега вече спИчели жълтата фланелка  Joy

# 8 666
Оф, аз пък се казвам Анна и в училище учителят по математика като кажеше "а на втора, трета.. n-та", познайте колко пъти подскачах в час....  ooooh!

Но Рибозом ме разби!
Joy

# 8 667
И аз да се изтипосам тук с мунско изпълнение, ако ви хареса имам още.  Mr. Green
Та значи, студентка съм, в групата ни имаше  двама турци, приятни момчета. Лафим си, абе нормални колегиални отношения. Един път едното момче ме помоли да му дам един учебник, и аз му го давам с думите: Ама внимавай, да не ми го потурчиш (учебника). В момента в който го казах се усетих, че момчето е турчин и ми идеше да потъна в земята от срам.  ooooh! Момчето се усмихна сконфузно и каза:  Няма.  
Това приятелка го беше изцепила пред семейството на гаджето си... които са турци  Laughing

# 8 668
Рибозом  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao (разкажи моля те цялата случка  Praynig bouquet)
Да не е гол спам,преди години когато дежуряхме,на дежурното "Стой" и "Лягай на земята" бая народ се отзоваваше,а в метрото беше най забавно  Joy Е имаше и игра на гоненица,но си е в реда на нещата  Mr. Green

# 8 669
Току-що:
Чета статия: "Майка спаси бебето си като му дари дроба си"
Добре, обаче, вместо "дроба", чета "Гроба". Не ме питайте как мигах на парцали.
А преди няколко дни пък чета:
"Имам цяла купа смлени орехи..." Аз чета "органи". На всичкото отгоре е публикувано  в група за вегетарианци във ФБ.
Ма, мно'о съм добре!

И аз сега около честванията на Левски и статиите за факелно шествие, абсолютно всеки път го четях "фекално"...

Общи условия

Активация на акаунт