Номинации за най-голяма муня

• 3 551 585
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 670
  • Бургас
Влизам във фейса и чета това: "Хедонистички бомбици со путер од кикирики и топено чоколадо"
 ShockedПет минути докато вдяна ,че е на македонски.

# 8 671
И аз сега около честванията на Левски и статиите за факелно шествие, абсолютно всеки път го четях "фекално"...
Ако щеш вярвай... и аз така го прочетох в поста ти...  rotfImbo

# 8 672
  • София
Оф, аз пък се казвам Анна и в училище учителят по математика като кажеше "а на втора, трета.. n-та", познайте колко пъти подскачах в час....  ooooh!
Joy
Ох, това ме подсети за случка (или виц, не знам) - започва работа девойка в нова фирма и се представя - Ана Синона. Всички недоумяват, накрая един се престрашава да я попита какво е това "Синона" - фамилия, второ име... А тя пояснява - неее, Ана съ казвам, пиши съ с ино Нъ  Peace

# 8 673
  • София
Оф, аз пък се казвам Анна и в училище учителят по математика като кажеше "а на втора, трета.. n-та", познайте колко пъти подскачах в час....  ooooh!

Аз изпитвам истински ужас от математиката. И преди и сега. И още помня ужаса, когато учителката казваше "медиана". Аз се казвам Диана, и нали се сещате какво чувах само. Всеки път изтръпвах буквално  Joy

# 8 674
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Оф, аз пък се казвам Анна и в училище учителят по математика като кажеше "а на втора, трета.. n-та", познайте колко пъти подскачах в час....  ooooh!
Joy
Ох, това ме подсети за случка (или виц, не знам) - започва работа девойка в нова фирма и се представя - Ана Синона. Всички недоумяват, накрая един се престрашава да я попита какво е това "Синона" - фамилия, второ име... А тя пояснява - неее, Ана съ казвам, пиши съ с ино Нъ  Peace

Joy Joy пак от секретарския период:

- Директорът е зает, оставете съобщение или дайте номер, на който да се свържа с вас.
- Номерът е 12345676, Мариана.
- с "а" или с "я"?
с възмутен глас
- как с "а", бе? с "М"!

# 8 675
  • София
Имаме котка, своенравно животно.
Преди години ни дадоха да наглеждаме с майка ми някакво коте. Стопанина трябвало да замине за на майната си и май не беше успял да намери някой, който да се навие да гледа това чудо. (А после ни стана ясно защо) А то верно беше чудо. Често майка ми се втрещяваше и бягаше да го сваля от пердетата. А и гласовито беше. Да се чуди човек от де толкоз малко същество може да изкара такъв глас.
Комшията беше бурсук. Звъни се една вечер на вратата - комшията. И двете с майка ми в потрес. Какво пак ще иска и с какво пак сме го ядосали.
- Котка имате ли?
Аз веднага подскачам
- Много ли ви притеснява? Ей сега ще видя де е.
И преди да успея да се мушна у дома той отсече:
- Спокойно, сега ще ви го донеса.
А то добичето по парапета (на 8мия етаж)... решило и в друга къща номера да прави Simple Smile
Много бързо го върнахме на законния му собственик.

# 8 676
  • Countryside
Оооо, котешкият добитък има и други изпълнения, но този път муньовщината не е моя, а на котешкото. Та значи, живеем на друго място и тя по терасата се мушка в на съседката терасата. Идва момичето веднъж да се оплаче, че и отворила хласилника и яла кашкавал някъкъв ooooh! както и да е, сега конкретната случка, явно котешкото пак е ходило при съседката, обаче аз не съм я видяла и затварям вратата на терасата. По едно време се пръква на вратата на терасата, и ха познайте захапала бая голям пилешки шиш  ooooh! и това не е всичко, не го пуска за да каже 'мяу' и да я пусна да влезе само гледа с възможно най-ококорения си поглед. При което се завърта и познайте, задния й крак целия в лютеница. Е, напиках се от хилеж.

# 8 677
Наша Маца се спомина преди десетина години, но заради нея си бяхме купили хладилник с ключ и си го заключвахме съвсем стриктно, че добичето се беше научило да си отваря вратата и да си избира я кюфтенце, я филенце, а друго подобно.

# 8 678
  • Countryside
wishmaster, ние бяхме купили детска заключалка за хладилника, седя 3-4г докато се оттучи да прави набези. Ама ходенето в съседите й беше редовен номер, даже един път падна от терасата, за да клюкари отворения прозорец на съседите  ooooh! оттогава не е помирисала тераса и сложихме мрежи на всички прозорци.

# 8 679
  • Варна
С котки и аз имам изпълнения. Имам две. Първо намерихме женската маца. Това животно няма никакъв инстинкт за самосъхранение. От къде ли не е падала докато спи. Та една вечер успяла да излезе на терасата и само чух едно мяуууу. Изскачам аз и започвам да се оглеждам, а долу си минават хора. В паниката си питам " Извинете една котка да прелетя?". Явно хората са имали чувство за хумор, ама единият мъж ми отговори " Да, спокойно се приземи в градинката и нищо и няма".

# 8 680
  • София
И аз да се изтипосам тук с мунско изпълнение, ако ви хареса имам още.  Mr. Green
Та значи, студентка съм, в групата ни имаше  двама турци, приятни момчета. Лафим си, абе нормални колегиални отношения. Един път едното момче ме помоли да му дам един учебник, и аз му го давам с думите: Ама внимавай, да не ми го потурчиш (учебника). В момента в който го казах се усетих, че момчето е турчин и ми идеше да потъна в земята от срам.  ooooh! Момчето се усмихна сконфузно и каза:  Няма.  
Това приятелка го беше изцепила пред семейството на гаджето си... които са турци  Laughing

Като го прочетох и се сетих за едно мое изпълнение, много мунско  Mr. Green

Имам много добър приятел - българомохамеданин. Та в началото на нашето вече 20+ приятелство, отивам у тях на гости. Приятелката му отваря, влизам и понеже не го виждам, я питам къде е Радо?
Тя ми отговаря, че е в хола.
Влизам аз в хола, виждам Радо излегнат на дивана и дълбоко възмутена от това, че не е станал да ме посрещне, изстрелвам:

- Браво беееее, какво си се изтегнал като рязан турчин!  Joy Joy Joy
В следващия момент осъзнах на кого съм го изстреляла  Embarassed
Добре че Радо има чувство за хумор - та се изхили мощно и рече - ми като какво да лежа?  Mr. Green

# 8 681
  • София
И аз сега около честванията на Левски и статиите за факелно шествие, абсолютно всеки път го четях "фекално"...
Ако щеш вярвай... и аз така го прочетох в поста ти...  rotfImbo
И аз!
С котки и аз имам изпълнения. Имам две. Първо намерихме женската маца. Това животно няма никакъв инстинкт за самосъхранение. От къде ли не е падала докато спи. Та една вечер успяла да излезе на терасата и само чух едно мяуууу. Изскачам аз и започвам да се оглеждам, а долу си минават хора. В паниката си питам " Извинете една котка да прелетя?". Явно хората са имали чувство за хумор, ама единият мъж ми отговори " Да, спокойно се приземи в градинката и нищо и няма".
Маца кацнала успешно.  hahaha

# 8 682
  • София
Днес дребният не беше на училище, защото го болял корема. Беше се леко разстроил. Цял ден е пей сърце.
Лягам аз за два часа следобеден зимен сън. Отварям си по едно време окото и поглеждам часовника - 5:00. Мисля си "хм, 4 е" и бягам при щерката да я помоля да вземе брат си от училище. Тя ме гледа стреснато и ми казва "ама мамо, той си е вкъщи".

И си спомних случая от миналата година (мисля, че бях писала тук). Пак някакъв такъв безпаметен следобедно-вечерен сън. Тъмно е. Влизам в хола, съзирам сина ми и зяпвам "Александре ти защо си у дома и не си на училище", при което щерката ми изстрелва "мамо ти не помниш ли, че го взе" Simple Smile

Не са случили на майка тез моите деца.

# 8 683
Аз го помня  hahaha

# 8 684
Днес дребният не беше на училище, защото го болял корема. Беше се леко разстроил. Цял ден е пей сърце.
Лягам аз за два часа следобеден зимен сън. Отварям си по едно време окото и поглеждам часовника - 5:00. Мисля си "хм, 4 е" и бягам при щерката да я помоля да вземе брат си от училище. Тя ме гледа стреснато и ми казва "ама мамо, той си е вкъщи".

И си спомних случая от миналата година (мисля, че бях писала тук). Пак някакъв такъв безпаметен следобедно-вечерен сън. Тъмно е. Влизам в хола, съзирам сина ми и зяпвам "Александре ти защо си у дома и не си на училище", при което щерката ми изстрелва "мамо ти не помниш ли, че го взе" Simple Smile

Не са случили на майка тез моите деца.

Значи не съм била само аз.  Crazy Не си спомням, може и аз да съм го писала вече:
В ученическите години - връщам се от първа смяна и усещам, че много ми се доспива (нетипично за мен да спя след обяд). Полягвам си...събуждам се - тъмно. Изтръпвам "ВЪХ, будилникът не е звънял! Със сигурност съм закъсняла за училище! И все пак, колко ли е часът?..." Поглеждам часовника - 6:30." Имам време да спринтирам до училище. Започвам неориентирано и трескаво да търся и приготвям дрехи (и червената връзка Mr. Green) и да се обличам. Търся нашите из апартамента да ги питам защо са ме оставили така да спя до никое време - newsm78 няма никой освен мен. Бясна, объркана и тотално разкривена и с кървясал поглед от съня се засилвам към вратата и точно съм пред нея, когато тя се отваря и насреща - майка ми. "Майко, ти къде ходиш по това време???!!!" - "Връщам се от работа" - ми отговаря и допълва "А ти защо си облечена така?". "Моля? Връщаш се от работа в 6:40 сутринта??? И ме питаш защо съм облечена така??? Абе майко!, ти..." През това време вече мама беше усетила в кой филм съм и ме прекъсна с усмивка и с думите "Милото ми то Grinning 6:40 вечерта е." Посмяха ми се хубавичко.  Crossing Arms
А един познат - муньо ми беше разказвал, че е ставал и отивал на спирката да ходи на училище в 3:30 сутринта, защото видял погрешно стрелките, когато се събудил случайно - видял ги е като 6:15 Laughing

Тези дни: всеки ден си повтарям "Пак забравих да си купя минерална вода. Следващият път вече трябва задължително да взема! Хич не ми е хубаво да нямам от мойта си вода" - това поне 4 - 5 дни.
Днес: отмествам масичката с лаптопа и почти пълната бутилка (която съм мислила, че вече съм изпила 33uu) си стои кротичко там долу и доволно ми се присмива на акъла.

Общи условия

Активация на акаунт