Номинации за най-голяма муня

• 3 551 598
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 640
rain, сестро, благодаря ти за включването. Реших, че съм единствената, подлагаща се на маски с куркума, защото всички други биха предположили резултата. Ще пробвам и за другите неща.

# 8 641
Скрит текст:
В мунска серия съм Simple Smile
Сдобила съм се с куркума, която ползвам за някакви билкови отвари. И понеже е много и понеже и аз чета много за ползите й, викам, я да взема да си врътна и една маска за лице. Лесна, бърза, 15 минутна - авторите ме убеждават, че ще изглеждам млада и красива след нея. Речено-сторено.
Но след 15 мин. маска и около 30 мин търкане, миене и какво ли още не, лицето ми е с приятен жълто-оранжев цвят. Същото е и с ръцете. И всичко щеше да е добре, ако нямах задачи навън.
Е, ще си остана вкъщи днес Simple Smile))

Правила съм го този номер  Mr. Green. Оттогава правило номер едно - най-малко няколко часа преди излизане, като през това време има няколко изплаквания и хубаво попиване с кърпата. А по възможност - ангажиментите на следващия ден. Между другото действа много добре и дезинфекцира чудесно - за кожа, зъби, нокти - всякакви замърсявания и инфекцийки премахва. Обаче и много добре боядисва Grinning. Така че и аз се измуних първия път едно красиво в жълти оттенъци...

Леко спам се получава,но тъй като и аз съм голям любител на куркумата за всякакви цели,давам съвет- от лицето маска с куркума се измива с тампони ,напоени с пресно мляко.

# 8 642
  • На брега на реката
Не е цветно като куркумата, но пак така преди една важна (с гаЖе) среща, реших да се разкрасявам. Маски на коса, на лице, маникюр, педикюр, абе от А до Я. Реших да си направя маска на лицето с мед и канела. Правили ли сте си? Невероятно е  hahaha Като почна едно парене, едно зачервяване, за отрицателно я свалих, но ефекта беше УАУ, бях болезнено попарена и червена като прегоряла кифла на слънце. Срещата беше отменена и се крих цял ден вкъщи  Mr. Green

# 8 643
  • София
Муньовщина от вчера следобяд. В работата си правя чай в термочаша, за да се запарява по-хубаво. Та наливам си аз вряла вода от машината, слагам капака и след около половин час отварям само малката дупчица, от която да пия. Изпивам си чая и преди да си тръгна от работа отварям капака, за да изхвърля пакетчето - пакетче йок.  Mr. Green Забравила съм да сложа и през цялото време си пия топла водица без да усетя.  Tired

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 09:27 от Дидка-бандитка

# 8 644
Днес на закуска дъщеря ми яде баница, но не я гризка, а чопли нещо и маже. Аз я гледам и казвам:

-Стига чопли, де, напрАви го на баницаJoy

# 8 645
Случвало ли ви се е да се описвате на познат, при среща с него?
Миналото лято, няколко съученички решихме да се съберем и да се видим. Уговарям се с едната да мине да ме вземе от спирката. С нея не сме се виждали от година. Та говорим си къде и как да я чакам и в следващия момент започвам да й се описвам - с какви дрехи съм, какъв цвят и каква дължина ми е косата. Добре, че ме спря с думите "Мила знам как изглеждаш, все пак сме учили заедно", преди да кажа и колко съм висока. Чувствах се като при първа среща с непознат  hahaha  Отдавам го на факта, че за последните 5 години съм излизала рядко и се бях развълнувала.

# 8 646
  • София
Муньовщина от вчера следобяд. В работата си правя чай в термочаша, за да се запарява по-хубаво. Та наливам си аз вряла вода от машината, слагам капака и след около половин час отварям само малката дупчица, от която да пия. Изпивам си чая и преди да си тръгна от работа отварям капака, за да изхвърля пакетчето - пакетче йок.  Mr. Green Забравила съм да сложа и през цялото време си пия топла водица без да усетя.  Tired
Скоро писах как пия кафе аз... Успях обаче да се усетя на втората глътка. Иначе се тръшнах веднага "глей го па моя какво слабо кафе ми е направил".

# 8 647
  • София
Току-що:
Чета статия: "Майка спаси бебето си като му дари дроба си"
Добре, обаче, вместо "дроба", чета "Гроба". Не ме питайте как мигах на парцали.
А преди няколко дни пък чета:
"Имам цяла купа смлени орехи..." Аз чета "органи". На всичкото отгоре е публикувано  в група за вегетарианци във ФБ.
Ма, мно'о съм добре!

# 8 648
Да похваля детето. Изяви желание да направи пудинг, от онези без варене. Аз му давам указания: "слагаш две чаши прясно мляко, изсипваш пудинга...". Гледам, приготвил две празни чаши на масата. Питам го защо му е втората, а той: "нали каза две чаши мляко". Mr. Green Joy

# 8 649
  • Countryside
И аз да се изтипосам тук с мунско изпълнение, ако ви хареса имам още.  Mr. Green
Та значи, студентка съм, в групата ни имаше  двама турци, приятни момчета. Лафим си, абе нормални колегиални отношения. Един път едното момче ме помоли да му дам един учебник, и аз му го давам с думите: Ама внимавай, да не ми го потурчиш (учебника). В момента в който го казах се усетих, че момчето е турчин и ми идеше да потъна в земята от срам.  ooooh! Момчето се усмихна сконфузно и каза:  Няма.  

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 22:41 от Сиренце

# 8 650
И аз да се изтипосам тук с мунско изпълнение, ако ви хареса имам още.  Mr. Green
Та значи, студентка съм, в групата ни имаше  двама турци, приятни момчета. Лафим си, абе нормални колегиални отношения. Един път едното момче ме помоли да му дам един учебник, и аз му го давам с думите: Ама внимавай, да не ми го потутчиш (учебника). В момента в който го казах се усетих, че момчето е турчин и ми идеше да потъна в земята от срам.  ooooh! Момчето се усмихна сконфузно и каза:  Няма.  

Joy Давай още!

# 8 651
  • София
Joy
Давай още.  Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 23:22 от *Ирина*

# 8 652
  • Countryside
Имаме котка, своенравно животно. Преди време, живеем на квартира, лятно време прозореца отворен, няма мрежи и котката редовно ходеше в съседите, мили възрастни хора. Та, един ден тук котка, там котка, гледам прозореца открехнат надничам и какво да видя, котката в цялата си прелест през перваза на прозореца се вмъкнала в на съседите терасата и ме гледа "умно", брех нахално животно! Виках я 5-6 пъти, не ме отрази. Ядосах се и се развиках с пълно гърло: Ела тука! Не вдява животното, аз вече крайно вбесена от нейната наглост викам (с пълно гърло): Прасе, ела тука ти казвам!  Междувременно по улицата (тиха уличка беше не минаваха много хора, затова и моя милост крещи по непокорната животинка с пълно гърло обидни епитети) в този момент минаваше жена, доста пълна( да не кажа дебела) и се обръща и ме поглежда възмутено 2 секунди, след като съм крещяла :Прасе! по котката. Умрях от срам и бързичко се скрих  Blush

# 8 653
Хохо, темата е чудесна  Heart Eyes
На нова работа съм от 2 месеца и шефа държи приятелски отношения с персонала. Вика ме той при него да обсъдим еди какво си и виждам една кутия на бюрото му с някакви ядки. Викам "Оооо, ти си имаш зайче или хамстерче у вас?". /Имам заек и храната му изглежда по същият начин/. Той вика "Не, това го ям аз".
Стана ми ужасно неудобно  Crazy

# 8 654
Баба ми преди години така беше опитала кучешка храна от купичка. Решила да го опита "това" какво е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт