Номинации за най-голяма муня

• 3 552 489
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 525
Предполагам, че и снимката, която са използвали при So Lucky, не е директно от личната карта като физически носител, защото има едно кръгче на снимката и печат, а от снимките, които имат в електронната база данни в полицията. Може да се използва, стига да е достатъчно актуална.
Казаха от паспорта ще ползват снимката.
Личната ми карта е стара от 2010-та.

# 9 526
  • Пловдив
На мен ми дадоха избор дали да ползват снимка от преди 2 години или да ме снимат пак, но бях с Мадлен в кенгуруто и някак ми се стори неудобно да се снимам, а някъде отдолу да се опитвам да не стърчи и нейната глава на снимката.
Относно ключовете - преди седмица не просто ги бях оставила на бравата на вратата и бях заключила отвън, но и ключа беше издърпан, ако иска някой от вътре да си отключи и да излезе. Тук е момента да отбележа, че вътре бяха останали само котките и кучето. Иначе съм имала и други случай да оставям ключовете на бравата или катинара на мазето, но за щастие живеем на етаж от къща и непознати не влизат в двора, камо ли да се качват по етажите и да приберат ключовете.

# 9 527
  • София
Моят мъж не е в страната и няма скоро да се прибира.
Но по навик заключвам и издърпвам леко ключа... И всеки път се чудя що го правя, но пусти навик.

# 9 528
Моят мъж не е в страната и няма скоро да се прибира.
Но по навик заключвам и издърпвам леко ключа... И всеки път се чудя що го правя, но пусти навик.

Heart Eyes

Моят пък все се сърди като го забравя на вратата, че не чувам малко и нито звънец, нито тропане. Чак като звънне по телефона се усещам  Embarassed

# 9 529
Хайде и аз да се пльосна в темата. Та...... преди четири години по това време имаме годишнина от бала. Виждам приятелка от детството, с която бяхме в едно училище, но различни паралелки. Питам я дали ще отива, а тя се колебае.
След няколко дни пак се виждаме и същия въпрос отправям към нея, а тя пак няма конкретен отговор. Аз, обаче много уважавам тези сбирки и мира не й давам. Чакам да потвърди, обяснявам колко ще е весело...
Идва вечерта на бала. Всичко е на 6. По едно време зад моя стол минава хорото и аз скивам приятелката. От далече й се хиля и тя ми отговаря. Обаче няма как да си поговорим, хорото си върви. И аз издебвам удобен момент и й шляпам един шамар по задника.... за да я поздравя, че все пак е дошла. Един вид й се радвам.
Виждаме се след няколко дни отново, и по едно време й казвам"Обаче много се зарадвах, като те видях на бала.", а тя"Аааа, аз не отидох." "Е, как не си отишла, аз те шляпнах по задника докато играеше хоро. Беше облечена с такава и такава рокля" Ц, не е била тя. Другата година отново сме на бал. Все още незнам коя съм нацелила, обаче и се чудя защо никой не ми е потърсил сметка за това мое действие.

# 9 530
Мариат Joy
Явно си нацелила някой, обичащ да го пошляпват.

# 9 531
Още една случка и се спирам.
Преди 2-3 години живеем на втори етаж, но същевременно оправяме и първия.
Една вечер след баня решавам да си заплета косата на тънки плитки и така да преспя, за да имам къдрици на другия ден.Косата е до кръста. Сутринта ставам, моткам се, и по едно време почвам да готвя. Прилежно връзвам един шал на косата, за да не се вмириса на манджа. Зима е и аз съм доста навлечена с дрехи, които не са първа мода, отгоре едно дълго плетено елече подарък от моята леля. А и очила нося.
По едно време слушам че на долния етаж има раздвижване и отварям входната врата. Чувам гласа на мъжа ми и слизам да го поздравя, а той в последната стая говори по телефона. Аз му казвам "Ехооо" и влизам в стаята. Е, не говорил по телефона а с един майстор нещо разискват. Аз естествено за да се приведа на бързо в приличен вид пред майстора вече доста засрамена от облеклото ми си свалям кърпата от косата.... Голема грешка. Бях забравила за прическата ми с плитчици. Обърнах се и се изнесох.  

# 9 532
  • Cyberspace
Мунско-семейно днес...
В един голям парк сме на разходка. Както си се разхождаме решаваме да хванем една съвсем различна пътечка/алея, излизаща по към вкъщи. Почти в края сме, аха да излезем от парка и се сетихме, че имаме кола... Пред главния вход на парка. С нея отидохме до там  Mr. Green

# 9 533
  • у дома
Мунско-семейно днес...

И от нас също-спираме в паркинга на един мол и аз карам голямото ми момче да снима номера на мястото ,където сме спрели, за да намерим после по-лесно колата...Тръгваме си от пазар,по снимката се ориентираме,че сме спрели в жълта,а не синя зона,въртим се и доста се отдалечаваме,а съм сигурна,че оставихме по- наблизо колата...Добре,че малкия ми син отбеляза ,че навсякъде пише -1,а ние като сме си оставяли колата е пишело ниво 0-та качихме се един етаж и я намерихме за секунди  Embarassed

# 9 534
  • до най-прекрасния мъж
Тръгвам с колата към вкъщи и спирам пред аптеката да купя лекарства на ММ. Казвам какво искам, аптекарката вади лекарствата и ги маркира на касата. Отварям портфейла и виждам, че вътре се търкалят дребни стотинки. Муня забрави, че вчера си похарчи последните пари кеш, даже ММ ми даде, че не стигнаха. Извиних се, казах, че се връщам след 5 мин, метнах се на колата и газ към близкия банкомат. Всичко хубаво, но той не работи, газ към следващия, той също не работи. Чак 4-тия имаше пари, та се забавих половин час, докато се върна в аптеката. Умрях от срам, но жената се оказа готина.

# 9 535
Тръгвам с колата към вкъщи и спирам пред аптеката да купя лекарства на ММ. Казвам какво искам, аптекарката вади лекарствата и ги маркира на касата. Отварям портфейла и виждам, че вътре се търкалят дребни стотинки. Муня забрави, че вчера си похарчи последните пари кеш, даже ММ ми даде, че не стигнаха. Извиних се, казах, че се връщам след 5 мин, метнах се на колата и газ към близкия банкомат. Всичко хубаво, но той не работи, газ към следващия, той също не работи. Чак 4-тия имаше пари, та се забавих половин час, докато се върна в аптеката. Умрях от срам, но жената се оказа готина.

Моля да ме извиниш за тъпия въпрос, но: "защо в аптеката не може да се плаща с карта?"

# 9 536
  • here and now
Ти сериозно ли питаш? Не всички аптеки имат пос терминал.  Peace

# 9 537
Мунско-семейно днес...

И от нас също-спираме в паркинга на един мол и аз карам голямото ми момче да снима номера на мястото ,където сме спрели, за да намерим после по-лесно колата...Тръгваме си от пазар,по снимката се ориентираме,че сме спрели в жълта,а не синя зона,въртим се и доста се отдалечаваме,а съм сигурна,че оставихме по- наблизо колата...Добре,че малкия ми син отбеляза ,че навсякъде пише -1,а ние като сме си оставяли колата е пишело ниво 0-та качихме се един етаж и я намерихме за секунди  Embarassed

Все пак е бил същия паркинг.  Peace Моя позната си търсила колата в продължение на часове! Накрая служителката се присъединила и заедно я търсили - етаж след етаж, докато накрая служителката забелязала, че билета не е от нейния паркинг  Joy Оказал се съседния. Позната била дотолкова стресирана, че жената я завела до другия паркинг, заедно с тамошния служител и намерили колата и тя най-после си тръгнала, цялата в сълзи. После ходила да носи вино на служителката.  Laughing В Англия се развива действието, а позната е муня от класа. И там се въдят муни.  Laughing

# 9 538
Ти сериозно ли питаш? Не всички аптеки имат пос терминал.  Peace

Ако нямат, проблемът си е при тях, че затрудняват клиентите си. blue.angel си е съвсем наред, няма от какво да се срамува.  Peace

# 9 539
  • Euskal Herria
zon, в колкото и аптеки в България да съм влизала, никъде не съм видяла да имат пос.  Може и в някои от големи вериги да има, ама аз явно не съм попадала на тях.

Общи условия

Активация на акаунт