Номинации за най-голяма муня

• 3 559 123
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 530
Ето, Бо, да се посмееш и ти  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778.15
Аз лично намокрих клавиатурата от сълзи от смях Joy

Цялата страница е суперска..  Joy

# 1 531
Вчера имах имен ден - почерпих роднини, приятели... Днес - работен ден е и ще черпя и колегите. Сутринта станах по-рано, нагласих се, минах през магазина за бонбони, соленки, нещо за пиене. Натоварих всичко по торбите и ги метнах в колата. Пристигнах на работа, честитят ми, аз благодаря и така цял ден. Преди половин час един клиент мина през офиса и си говорим, че вчера съм имала имен ден, какво съм готвила, къде съм ходила... А той на майтап "А къде са бонбоните?" и аз в този момент зацепвам, че въобще не съм качила торбите с почерпката - просто съм паркирала пред офиса и вкусотиите си стоят на предната седалка. Взех ги, почерпих, ама бая ме хвана срам... как не се усетих, не знам ooooh!

# 1 532
И аз имах такава случка преди няколко години. Човекът беше дошъл да ме поздрави за рождения ми ден, бонбоните стояха на съседната маса, а аз от вълнение изобщо не се сетих да го почерпя. Чак след няколко часа зацепих какъв гаф съм направила. ooooh! Уж се имам за много наблюдателна и хладнокръвна, а понякога не се досещам за елементарни неща.

# 1 533
  • Германия
Така и така сме в правилната тема...да си призная, че до сега си мислех, че Анн-Шърли и Шърли-Анн са едно и също момиче, което периодично си менка два аватара  ooooh! Сага като сте писали една под друга, за пръв път видях “тънката“ разлика в никовете  Blush

# 1 534
Така и така сме в правилната тема...да си призная, че до сега си мислех, че Анн-Шърли и Шърли-Анн са едно и също момиче, което периодично си менка два аватара  ooooh! Сага като сте писали една под друга, за пръв път видях “тънката“ разлика в никовете  Blush
Не си сама в заблудата си, чадо! И други сме/бяхме в неведение

# 1 535
Аз забелязах приликата още преди няколко месеца, но честно казано мислех, че след като нейното е в обратен ред и на латиница, всички го различават с лекота.Laughing Сега разбирам, че сме възприемани като човек с две лица. Малко в стил - д-р Джекил и мистър Хайд. Simple Smile

За който не знае, да го светна от къде идва (взаимната може би) обичта към Анн. bowuu

Предполагам, че ние сме муните на седмицата. Laughing

# 1 536
Анн Шърли е и без тиренце Mr. Green
Мда, аз един ден се натъкнах на другата си половинка и много се зарадвах Blush Чета с удоволствие коментарите и не се дразня като ме питат защо пиша под две имена...
Виртуални   bouquet за Анн Шърли
И понеже днес явно акъла ми не е на обичайното си място - т.е. главата, пак се изявих.. Качвам се в колата, тъкмо си слагам колана и се замислям за телефона къде ми е. Прерових цялата си чанта, ама го няма. Ядосах се, върнах се в офиса и започна голямо търсене. Набрах номера си от стационарен телефон и от джоба на сакото ми се чу приятната мелодийка на моя телефон. Паркирам пред нас, прилежно прибирам телефона в чантата и се качвам нагоре. Стигам до входната врата и търся ключ. Ами няма. Джобове, чанта... само дето не я изсипах на черджето. Плачеше ми се, ама се върнах до колата. Ключовете - къде мислите? На предната седалка, до шофьорската. Как са попаднали там, не мога да кажа. Лошото от всичко това е, че имам свидетел как се връщам и мърморя - един съсед. Ама така е, не ми е било ден явно.
П.П. Моят виртуален псевдоним идва от името на моя любима певица - Шърли-Анн Менсън Flutter

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 20:31 от Shirley-Ann

# 1 537
ОООООООООООо- тия с ключовете са ми на мен ежедневните..На най невероятни места си посявам ключовете за колата Embarassed...най-често неволно ги изпускам в пазарските чанти..Веднъж си загубих дистанционното в една щайга с пипер  Joy  в близкия магазин(и ми го върнаха след няколко дни...ама аз вече бях си купила ново и препрограмирах и двете- майстор де го свърши)...Обиконовеено и аз ги оставям на седалката ,на таблото,на предния капак(добре,че никой още не е решил да ми я  краде  Laughing.Веднъж се убих да ги търся-слизам си от колата в гаража, награбвам торбите ,смъквам детето и при идеята да заключа колата истерясвам!!!НЯМА ГИ !!!Ключовете ги няма!!!А не съм направила повече от 2 крачки!!Прерових торбите,почти претърсих детето(беше на 5)..Цялата кола изрушках!!Няма и няма..Добре,че в туй време дойде братовчед ми- видял гаража ,че свети от дълго време..и ги намери само за няколко мин..Точно до едната стена пуснат един чувал с пясък и разни джунджурии вътре..Как са уцелили чувала не знам,ама съм ги изпуснала докато се суетя с торбите....

# 1 538
Аз забелязах приликата още преди няколко месеца, но честно казано мислех, че след като нейното е в обратен ред и на латиница, всички го различават с лекота.Laughing Сега разбирам, че сме възприемани като човек с две лица. Малко в стил - д-р Джекил и мистър Хайд. Simple Smile

За който не знае, да го светна от къде идва (взаимната може би) обичта към Анн. bowuu

Предполагам, че ние сме муните на седмицата. Laughing

Малко оффтопик- това е любимата ми книга на всички времена!!!

# 1 539
Shirley-Ann  Hug Разбира се, че няма за какво да се дразним. Освен това никовете, колкото и да си приличат, все пак са различни.
Виждам, че и Шърли-Анн Менсън е червенокоса и зеленоока. Joy

Сладко изкушение, цялата поредица ми е много любима.Simple Smile Наистина уникални романи. За съжаление спряха разпространението им...

Редовно, когато търся в бързината нещо, било то ключове, телефон, или пари се оказва, че са в ръката ми. Оказва се след нееднократно обикаляне на цялата къща в процес на търсенето им. Blush

# 1 540
И аз да запиша една история. Действието се развива миналата зима. В Бургас като никога два дни подред вали снежец. Служебната колица - малък ситроен, който няма зимни гуми. Сутринта как да е изкарах го и го подкарах благодарение на 3-4 роми от съседния строеж. Вечерта ще си тръгваме с колежката. Сядаме в колата, мъча се да потегля аз - не става. Започваме да разчистваме със зъби и нокти снега около гумите, мъча се - пак не става. Колежката по някое време започва сама да се бори с природата, че аз съм доста бременна да не се простудя. Не става и не става. Викам: "Светле, май ще трябва да слезеш и да буташ". Слиза тя, кокори очи пъне се, брееееей не мърда тази кола. Поглеждам аз - ръчната дръпната Embarassed Пуснах я, колицата излезе. Но на колежката и до ден днешен не съм й казвала, че съм я карала да бута кола на ръчна ... и то в студа  ooooh!

# 1 541
strept,  ти си била за убиване.

# 1 542
Аз се сещам за една моя излагация, как не съм я разказала досега, просто не знам.
Та, млад шофьор съм, все се натискам да карам служебната кола, ама направо досаждах (понеже освен мен и още две колежки я ползваха). Един ден сме се разбрали с колегата да го закарам до Младост-3. И карам си аз в задръстването, свиркам си, говоря си с него, а той един такъв - млъкнал и само едносрично отговаря. Бре, викам си, този човек какво му стана, разсърди ли се нещо... И като някой не ми отговаря, аз започвам все повече да го разпитвам. Съответно, улисана в разговора, карам по-бавно и обърквам пътя. Той вече позеленял ми вика "Искаш ли аз да карам?" А аз "Нееееее, спокойно, сега на следващия светофар ще се престроя и сме на правилния път." По едно време ми каза "Я спри тук, аз ще се прибера пеша." Аз обаче съм любезна "Аааа, ама как ще вървиш толкова, още малко и пристигаме." И го гледам как на единия от светофарите вече си маха колана с бързи движения и си викам "Край, скочи човекът от колата!!!" и с бързо движение щраквам централното заключване. Той ме изгледа ужасено и с тънък глас "Аз искам да сляза!!!", а аз мило го питам "Ама защоо?" и той вече зачервен от срам "Ходи ми се до тоалетна, няма да издържа до нас." Embarassed Ами оставих го на светофара, явно е посетил някое заведение... много съм недосетлива значи... ooooh!
А една приятелка решила да впечатлява новото си гадже в хубавата си кола. И кара тя, ама на всяка по-засукана ситуация започва да крещи по някой от шофьорите. И при едно от изкрещяванията, дъвката й хвръква на предното стъкло.. Тя се обръща към младежа и го моли с най-милия си глас - "Извинявай, ще ми махнеш ли идъвката, че да виждам?" Laughing

# 1 543
Ох! Joy Joy Joy JoyПък аз помислих,че момчето се е уплашило да не му"сториш нещо" Joy hahaha

# 1 544
  • Euskal Herria
Това сигурно са били най-веселите ми болнични. Тъкмо си останах у нас и намерих темата. Че като почнах от 2005 г - не усетих как мина цялата седмица и стигнах до 2009 година. Смях се с глас, сина ми надничаше в стаята и накрая взех на глас да чета.
Присетих се за някои мои издънки. Ей сега ще ви дам съвет как да бъдете "образцови" майки. Току-що съм родила дъщеря ни и преди изписването, в родилния дом ми обясняват на колко часа да я храня, колко трябва да е почивката между храненията и пр. И аз като една млада, модерна и грижовна мама се съгласявам с всичко. Прибираме се у дома - радост голяма за цялата рода. Посрещат ни тържествено - първа внучка е това, не е шега работа. Хранене на 3 часа, водичка - вървим по режим, значи. В 21,00 - нахраних детето и то заспа. В 0,00 ч - не се събуди, въпреки опитите ми. Е, нищо, казвам си, поне и аз ще се наспя. Да, ама не. В 3,00 детето писва - събра цялата къща. Дере се, та се къса - ни вода помага, ни люлеене - НИЩО! Накрая свекър ми плахо ми казва: "Дай му да яде, бе татко" Ама аз - нали съм инструктирана - инатя се: "Не, в родилния дом казаха през нощта да не я храня. Трябва да има 6 часа почивка между нощните хранения"(А наум си казвам "Да бе, вие ще ми давате акъл") . Нищо не каза  повече човека, поседя още малко, а детето продължава да се дере. По едно време ми светва, че тая няма да я бъде и все пак се смилявам да му дам да яде. Милото то - заспа веднага след шишето с мляко. Чак после ми узря главата, че дъщеря ми си е избрала свой режим - от 21,00 ч до 3 през нощта са 6 часа, ама кой да сметне. За единия ми инат да уморя детето от глад.
А когато се роди синът ми - пак имахме издънки с яденето, ама тогава май лекарката беше виновна. Той се роди с много тежка жълтеница. След като се прибрахме от родилния дом, на посещение дойде педиатърка, която замествала нашата (била в отпуск). Та идва значи тази, поглежда го и ми нарежда във водата за пиене да слагам по 4 лъжички захар - детето е с тежка жълтеница (иктер) и трябвало да пие много вода. Каквото казва - това й правя, нали все пак тя е лекарката. Давам вода - той пие. Давам мляко - не ще. Бре, побърка ни. Не е ден, не е два - вода пие, мляко не ще. И рев, рев - до скъсване. Цялата махала се извървя да види това бебе, дето толкова реве. След 2 седмици рев и вода, аз вече бях сигурна, че детето ми е родено с някаква аномалия и сигурно затова не може да яде. Уговорихме  приема в болницата и вечерта преди да постъпим, след поредната порция рев, просто му сложих 1 лъжичка захар в млякото. Че като изпи цялото шише това бебе и като заспа - до сутринта. И ние заедно с него. Кой да се сети, че водата сладка и пресладка, а млякото - не и затова не го е искало. Едвам удържах мъжа си да не оскубе въпросната "педиатърка", че колкото пъти идва, само едно и също дрънкаше и после какви простотии още натвори, ама това са други истории...

Общи условия

Активация на акаунт