Номинации за най-голяма муня

• 3 562 760
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 875
Номинирам себе си  Mr. Green
Знам, че няма да спечеля, но поне малко съчувствие няма да ми е излишно  Laughing
И така...случи се преди 25 минути. Реших да направя на милото една бишкотена торта и за кой дявол реших да карамелизирам захар...До сега не съм го правила и естествено пуснах google  Blush Темата беше от bg-mamma - колко неочаквано  Mr. Green Прочетох как се прави и запретнах ръкави. Разтопих захарта и я изсипах на дъното на купата. И точно в този момент реших, че съм сбъркала и че трябваше да я излея на конци върху бишкотите....Затова по незнайни и за мен причини, забих среден пръст в току-що излятата захар с идеята да опитам  ooooh! ooooh! ooooh! Е, много бързо ми загоря на пръста, затова го лепнах на палеца...И извиках  Mr. Green Милото  Shocked Да, аз отново се изгорих по безумен начин...В момента дясната ми ръка е потопена в чаша със студена вода и ми се иска да спя така  Mr. Green Милото прави салата  Mr. Green
И като казах 'отново'  имам предвид една малка Коледна историйка....Действието се развива на Бъдни Вечер 2009. Накратко - залепих си палеца на крака върху духалката с метална решетка...Исках да се стопля...е,загрях се доста  Joy
П.С. Само да кажа, че по-късно с лява ръка ще си ям тортата...изстрадах я Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 20:27 от echolalia

# 1 876
И аз тук с една кратка историйка:
кучето Чари от аватара беше разгонено, и не ходехме на полянката да си играе, а все по тайни улички се крием от набезите на мъжкарите  ooooh! Един ден ни среща познат и ни пита: Къде ходите? Няма ви на полянката...Аз: Ми разгонени сме  ooooh! веднага се усетих и се поправих  Mr. Green Това с Ние това, ние онова ми е останало от бебешките години на дъщеря ми  Mr. Green

# 1 877

smile3532 Много си откровена! Не се срамувай- пролет е... птички, пчелички...  Flutter

Изгорените и защипаните пръсти ме разсмяха от сърце, но едва ли на пострадалите им е било смешно...Съдя по себе си, че заради прословутата си лакомия често съм си парила езика с какво ли не  Tired

# 1 878
  • В събота
Случката е от Цветница, не е толкова смешна, но си е муньовска Simple Smile

Отиваме с дъщеря ми и една приятелка на кафе, на връщане към колата започвам да си търся ключовете. Ами няма ги!!! Тъкмо смятах да връча щерката на отговорно пазене и да се върна в заведението да ги издирвам и пред очите ми просветна - колата ми е отключена, а ключовете спокойно си висят на таблото...

# 1 879
O, това съм го правила. Карахме някакъв ужасяващо скъп сааб по онова време.
Милото паркира пред Мола, щеше да търси нещо набързо вътре. Аз бях решила да остана в колата, съответно и той си е оставил ключа на таблото. Тръгва той, на мен нещо ми щуква и решавам, че мога да се разходя с него и тръгвам, че и тичам даже да го настигна. Той като ме видя и първото - къде са ключовете. Аз - кви ключове? Crazy Лелеееее, направо хвърча обратно до колата  Joy Никой не ни я беше взел, слава богу. После такова конско ми чете. А аз така виновно гледах  Blush Ама като не съм шофьор и не се сещам за тези неща, аз от колите само влизам и излизам.  Crazy

# 1 880
O, това съм го правила. Карахме някакъв ужасяващо скъп сааб по онова време.
Милото паркира пред Мола, щеше да търси нещо набързо вътре. Аз бях решила да остана в колата, съответно и той си е оставил ключа на таблото. Тръгва той, на мен нещо ми щуква и решавам, че мога да се разходя с него и тръгвам, че и тичам даже да го настигна. Той като ме видя и първото - къде са ключовете. Аз - кви ключове? Crazy Лелеееее, направо хвърча обратно до колата  Joy Никой не ни я беше взел, слава богу. После такова конско ми чете. А аз така виновно гледах  Blush Ама като не съм шофьор и не се сещам за тези неща, аз от колите само влизам и излизам.  Crazy
Ха ха, аз много примерно заключвам. Веднъж заключих колата с ключовете на таблото. Връщахме се от море и стана много весело.
С малката обикаляхме половин час докато баща й някак си отвори.

# 1 881
Е чак да се номинирам за муня - не, ама...
пътуваме с щерката в автобус. Тя спи и аз й подпирам главата с едната си ръка, другата ми - свободна. Между краката си стискам бутилка запечатана минерална вода. И, когато понечих да я отворя, част от съдържанието й естествено се разля, нали е стисната, а и ги пълнят до горе. Когато станах имах  хубави мокри петна -  отпред и отзад  Laughing

# 1 882
Да се изтипосам и аз... не е хубаво само да чета и да се смея... Mr. Green Историята се развива миналото лято в Свищов.Там сме с моя приятелка за изпити.Отседнали сме в хотелската част на университета.Да обясня първо,че коридорите по етажите и самите стаи са застлани с мокет.От този прословут мокет се носи миризма на "мокри кучета".Та така,за поредния изпит се уговаряме с един колега да отидем в неговата стая и да ни покаже как се решават едни задачи.Влизаме с моята приятелка в неговата стая аз си събувам чехличките и си мята златната чанта Mr. Green на леглото.Решаваме ние задачи...потим се...уж ги разбираме и вече мислим да си ходим...Аз грабвам чантата,мятам руси букли...и тръгвам да излизам ... в един момент моята приятелка прививайки се от смях ми вика:"Силвеее,така ли ще си ходиш!?" Embarassed И всички се заливат от смях.... Mr. Green После тя ми разказва:"Гледам до леглото на колегата чехли като твоите и си мисля колко странно мъж с такива чехли.После те погледнах,а ти си стоеше боса вкоридора! Joy И така всеки път разказва историята за чехличките ми на всеки,който не я знае! Embarassed

# 1 883
Преди години се разбираме с брат ми да ме чакат с негови приятели в една кръчма.Отивам аз,ама вече се постъмнило а те седнали отвънка.Нещо се бях нервирала,сядам на масата,  запалвам си цигара,започвам да обяснявам много възмутено за какво съм нервна(тогава бях много късогледа и си бях забравила очилата,сега съм с операция на очите).Един приятел на брат ми,който не познавах много добре си сложил слънчевите очила на масата с горната рамка надолу,а пред очилата две бирени бутилки,и се вижда само извивката за носа,аз нали съм без очила и мисля това за пепелник и си слагам цигарата там.момчето ме погледа,погледа,подхилква се и ми вика,това са ми слънчевите очила по принцип,мене ме досрамя,ама бая си се посмях 

# 1 884
Влизаме с мъжа ми в асансьора, като преди това съм светнала лампата във входа и в асансьора съм разгледала лампата колко смешно свети, една такава мъничка, като точица. Натискам копчето и нетръгва, и аз, нали все нещо умно трябва да предположа - уф, ама пак ли няма тооооооок  hahaha Добре, че беше мъжът ми с мен, не някой друг, да ми се смее много, той си ме знае човека каква съм си блейка.

# 1 885
  • о`майна лунна нощ е
Редовно взех да си самоизпращам ЛС.
Не обръщам внимание, че съм "Изпратени", а не "Получени" съобщения, натискам "Отговор" и ... хоп "Имате 1 непрочетено съобщение"  ooooh!

# 1 886
Аз имам напоследък две-три
кулинарни "мунини"...
Мъжът спомена, че като малък в стола е ял кекс със сирене.
- Нещо като мързелива баница?- питам аз
- Не, бе, кекс, ама без оцветител и орехи.
Ми тогава махам тези съставки и ето ти го кекса със сирене...Разбърках сместа и вместо канела и орехи добавих сирене. Прибира се моят от работа и отхапва  #Crazy :
- Ама ти и захар ли си сложила?  ooooh!
- Че аз, ако не сложа захар си е 1 към 1 мързелива баница. А ти искаш кекс със сирене...
Не се наемам да преценя кой от двамата е по-муньо, но в края на краищета въпросния кекс се изяде по-бързо от всеки друг  Peace

Същия ден ще правя зелен фасул- яхния. Около 40 минути манджата ври на котлона и аз отварям хладилника и вземам доматения сок кутия, сипвам на око в тенджерата и виждам  Sick , че съм хванала кутията плодов сок Екзотик...

# 1 887
  • София
Пумукъл , аз така съм яла картофена яхния. Между другото най- вкусната в живота ми. Бабата беше объркала шишето с доматен сок и беше сипала нектар от кайсии. Уникално вкусно стана  Peace Повече такава яхния не можахме да докараме  newsm78

# 1 888
Пумукъл , аз така съм яла картофена яхния. Между другото най- вкусната в живота ми. Бабата беше объркала шишето с доматен сок и беше сипала нектар от кайсии. Уникално вкусно стана  Peace Повече такава яхния не можахме да докараме  newsm78

В Унгария съм яла преди години такива сладко-солени гозби, при тях и салатата, и лещата бяха със захар. На мен също ми допада, пък и не че толкова се отрази на яхнията  Mr. Green

# 1 889
Най-вкусните кюфтета по чирпански бяха едни дето, бяха забравени на котлона, прекипели отвсякъде, полузагорели - аз не обичам манджи, ама тогава се бихме за една голяма тенджера. Повече не станаха така, колкото и да ги "забравяхме" на котлона  Crossing Arms newsm78

Общи условия

Активация на акаунт