Номинации за най-голяма муня

• 3 563 676
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 085
След извесно щракане се затворих и си свърших работата и ще тръгвам да си ходя.И пак гледам умно и не мога да отворя вратата  newsm78.Пак се почна едно щракане,едни мъки,но не става.Поглеждам през прозореца и си казвам че няма начин да помоля някой от стоящите вън роми да ми помогне да се отключа,и пак продължавам да се мъча.След малко вратата ми се отваря отвън и един възрастен ром ми казва- Ко стана не моиш да излезеш ли.
Още не знам как ми отвори той,пък може и аз да съм си отворила,но толкова бях шашната,че не съм се усетила
Мисля, че има някаква блокировка, по гарите е забранено да се ходи в тоалетната, на влака. Този номер съм го правила на връщане от морето, в Бургас. Пътувахме с една приятелка и реших да се преоблека в тоалетната, че нощен влак, вече беше станало хладно.
И мен ме отвориха отвън  Blush, точно се чудех приятелката ми след колко време ще се притесни, за да ме потърси и се появи един чичо, на който особено много се зарадвах.

# 2 086
  • Германия
Е, ти пък сега, подхвърли ни въдичката и няма да ни я кажеш!  Crossing Arms
Ами не трябваше да я хвърлям..Blush

# 2 087
Flocke Отдавна не беше се появявала и си помислих обнадеждено, че си щастлива. Ти не си муня, не си с някой муньо  Hug
Нека всички истории останат в миналото.

# 2 088
  • последна надежда
Аз имам подобна история с обществени тоалетни.

Оказах се заключена в тоалетната на една институция в края на работният ден. Действието се развива зимата, часът е около 17.30, аз съм в напреднала брременност с разкритие 1см и дете на 8г.

Добре че имах телефон да звънна. То телефона го бях забравила сутринта на друго място на  един младеж ме гони 20 метра да ми го върне.

Тоалетните били служебни и се заключвали, но аз откъде да знам. Видяла съм че е отворена и съм влезнала с детето да пишкаме.

# 2 089
Тя историята не е моя, ама..
Като заговорихте за тоалетни..та се сетих, за познати на мои познати Laughing , които били в чужбина.та въпросната тоалетна била от тези с жетон от 1 евро, пускаш евро отваря се вртата и като влезеш автоматично се затваря след теб. Та наще хора-съпруг и съпруга, решили по ганьовски да метнат системата и да свършат и двамата работа с една монетка  Grinning Влязъл първо мъжа, свършил работа човечеца и на излизане бързичко се шмугнала съпругата му. Каква била изненадата за чакащите отвън  хора, когато тъкмо шмугналата се вътре съпруга свлякла облекло и седнала-в тоз момент вратата широко се отворила и разкрила прелести пред смаяните погледи на останалите чакащи пред вц-то  Shocked Явно тоалетната била с някакъв температурен датчик който се задейства като усети някой вътре, който се е оказал там, без да си пусне монетка  Grinning

# 2 090
Отдавна не съм писала в темата, ама като заговорихте за тоалетни.... Embarassed Laughing
Преди има-няма 100 години  Crazy, в дискотека сме с гаджето (настоящ съпруг  Mr. Green) и негов приятел. Отивам до вц-то и в един момент се оказвам заключена вътре. Блъсках, въртях брави и ключалки - няма и няма. Първоначално го приех спокойно - викам си - все ще дойде някоя пикла  Laughing и ще помогне. Да, ама не...Поседнах на тоалетната чиния и зачаках. По едно време взе да ме обзема паника, пък и яд на милото - що не забелязва, че ме няма, пък да ме потърси, да види как мизерствам в малката миризлива тоалетна  Crossing Arms Почнах с всички сили да чукам и удрям по вратата, а единственото, което чувах отвън беше музика, СИЛНА. Тъкмо се бях отчаяла тотално, когато чух по-силна музика, т.е. някой отвори вратата откъм дискотеката към вц-то, та се раздумках отново. Извадиха ме жива, здрава и невредима, ама така бях яхнала метлата, че на момента подбрах компанийката кой откъде е...Бях изкарала 45 минути заключена в гадна тоалетна, но пък слушайки последните хитове  Sunglasses
Оттогава си извадих 2 извода:
1. Телефона винаги плътно в мен;
2. В кризисни ситуации милото го отписвам; разчитам изцяло на себе си  Laughing

# 2 091
Последната разказана случка ме подсети за майка ми на един от последните Видински панаири Mr. Green. И тя като мен неможе да стиска, а пък обиколката дълга, посещение поне на 1 бирария в комбинация с кебапчета, та... припикава й се. Тоалетните са само едни, на края на панаира, иззидани постройки, мъжка и женска, без врати... Вандалите предната нощ разбили вратите, от голямата навалица организаторите не успели да ги поправят. Та прекосяваме с майка ми  и брат ми всички километри до заветната WC, чакаме поне 20 мин на опашка, накрая идва ред на майка ми... сваля гащите, наглася се... ама без врати, нали споменах, демек цялата опашка измъчени от нужда лелки седят срещу теб и чакат да си свършиш работата ooooh!. Е, неможа майка ми, просто не се получи...

Другата случка с тоалетна пак не е моя, а на мой съученик. То даже не е смешно, горкичкия. В 1ви клас отива до тоалетна, тогава имахме от тези клекала с вдигнато казанче и шнурче. Дръпнало момчето рязко връвчицата, тръбата идваща от горния етаж се откачва и излиза от оста Sick #Crazy Върна се в клас целия полян с ла..на ooooh! Класната се ошашави какво да го прави посред зима, ужасен студ, а той милия окъпан целия вунящ... Е, изпрати си го до вкъщи, ама после не ни питайте колко години в това училище сме дърпали шнурчетата със прецизна точност Embarassed Embarassed

# 2 092
Някой да си е забравял детето в супермаркета?

Бременна съм в осмия месец с малката голяма съм колкото целия магазин а и толкова тежа Никол като всяко 4-ри годишно дете мрънка за нещо сладко. В  този момент  виждам щанда с козметиката и бързо се запътвам на там да гледам мазилата кремовете и т.н взимам си каквото ми трябва (но не и дето) и отивам на там след като съм купила всичко  се насочвам към касите плащам си  и излизам. Отивам към колата натоварвам си багажчето  обръщам се към детското столче и какво да забележа Никол я няма слизам аз от колата и започвам  да рева  и да я търся. Не я намирам на паркинга и решавам да влеза в магазина да кажа на охранта че съм си загубила детето и този момент по уредбата се чува: Намерено е русо момиченце с дълга къдрава коса и лива рокля който познава детето моля да се яви в офиса на магазина. Политам аз към офиса да си прибере чадото и започвам да и се карам -  а тя милата  мамо  ти каза че отиваш да купиш шампоан и да те чакам при шоколадите аз те чаках ама ти не дойде. Какъв срам брах пред мнителните англичани да не ви казвам после един месец ходих да пазарувам в супермаркета който е на  5км от нас и досега не влизам без мъжа ми в този супермаркет.

# 2 093
Някой да си е забравял детето в супермаркета?

Бременна съм ....

Това принципно те оправдава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 094
Муня ви Шърли пак има с какво да се разпише Mr. Green
Бях за десетина дни на море.

Но това не е всичко. Един ден фиксирам половинката в морето как си гребе лениво и решавам да му спретна номер и да му събуя банския под водата (не си мислете, че съм някаква гаднярка, просто това си му е на него коронен номер и аз търся удобен случай за отмъщение...) Плувам аз, съзирам някаква глава до шамандурата, гмурвам се и се докопвам до гащетата. Дърпам и срещам съпротива. Хахаха, мисля си, ще се дърпаш, ааа? И продължавам да упорствам. Обаче си подавам главата, за да си поема въздух и срещу себе си виждам един ужасен човек, който е готов да вика спасителите ooooh! А моят Главан си излязъл спокойно на брега през това време и си чете книжката Laughing Криво-ляво се обясних, не знам дали ме разбра потърпевшият, но ми се струва, че е останал с ужасно лошо впечатление от българските жени... Crazy

Леле,как съм се смяла и още ми е смешно,а и съм на работа,но само като се присетя за тази случка и пак ме напушва... Joy

# 2 095
  • някъде на юг
Муня ви Шърли пак има с какво да се разпише Mr. Green
Бях за десетина дни на море.

Но това не е всичко. Един ден фиксирам половинката в морето как си гребе лениво и решавам да му спретна номер и да му събуя банския под водата (не си мислете, че съм някаква гаднярка, просто това си му е на него коронен номер и аз търся удобен случай за отмъщение...) Плувам аз, съзирам някаква глава до шамандурата, гмурвам се и се докопвам до гащетата. Дърпам и срещам съпротива. Хахаха, мисля си, ще се дърпаш, ааа? И продължавам да упорствам. Обаче си подавам главата, за да си поема въздух и срещу себе си виждам един ужасен човек, който е готов да вика спасителите ooooh! А моят Главан си излязъл спокойно на брега през това време и си чете книжката Laughing Криво-ляво се обясних, не знам дали ме разбра потърпевшият, но ми се струва, че е останал с ужасно лошо впечатление от българските жени... Crazy

Леле,как съм се смяла и още ми е смешно,а и съм на работа,но само като се присетя за тази случка и пак ме напушва... Joy

# 2 096
  • София
Да разкажа за майка ми, която също е в редиците на муните. Миналия месец по някаква причина ходила до общината в квартала. Непосредствено до нея има градинка с доста голяма, гола поляна. Разказва ми тя, как тръгнала по обедно, супер горещо време през въпросната поляна и изведнъж и се допръцкало. Била съвсем сама и както правела крачка по крачка се понапънала и издала характерния шумен звук  Joy Спрял шума и тя чула друг. Обърнала се стресната, непосредствено зад нея някакъв мъж. Как не е усетила, че идва не знам. Каза, че бил много бърз и тих, като котка. Изгледала го стресната, а той вдигнал нагоре ръце и казал " Нищо не чух, нищо не чух"  Joy Отминал я почти тичешком. Вечерта, като ми разказваше и потекоха сълзи от смях  Joy

# 2 097
Хаххаах, abet , заради майка ти, контракции  ще получа, ей  Joy Joy Joy

# 2 098
Така без да искам, изненадах селската мед сестра. Тя ходи по къщите да поставя инжекции и да мери кръвно с една торба в която събира гювеча - круши, краставици, домати, яйца - кой каквото даде. Та излезе от една тясна уличка, зави пред мен, без да ме забележи. А на следващото кръстовище се изряза яко, а после се огледа.
Ама, отде толкоз акъл, и таквоз възпитание, да кажа, че нищо не съм чул. Друг път ще знам.
Ето, затова обичам този форум, защото научавам нови неща.

# 2 099
...
Вечерта, като ми разказваше и потекоха сълзи от смях  Joy
O,сега и на мен ми текат сълзи от смях!Страшно изпълнение... Joy

Общи условия

Активация на акаунт