Номинации за най-голяма муня

• 3 563 445
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 265
Хахах Пумукъл  Hug

Ние имаме много изцепки, ама не са за пред хора.. Mr. Green Blush Crazy

Оо сетих се за една, за която мъжът ми много ме подиграва.
Значи, търся си парфюм. Отивам до един склад, в който знам, че са маркови и на по-ниски цени. Започвам да оглеждам, разглеждам и душа, като луда, в един момент се спирам на един, който много ми хареса. Продавач-консултантката, залепена за мен ме преследва.
Тя: - Спряхте ли се на нещо?
Аз: - Да, този парфюм Зо Мюх, на каква цена е?
Тя: -  Shocked...Това не е Зо Мюх, а So Much!!!
Aз:  -Ъъъ, така де  Heart Eyes

При положение, че знам три езика, без немски, не знам откъде ми дойде идеята, че парфюмът се казва ЗО МЮХ  Joy
Срам голям, направо..

# 2 266
  • о`майна лунна нощ е
Хахах Пумукъл  Hug

Ние имаме много изцепки, ама не са за пред хора.. Mr. Green Blush Crazy

Оо сетих се за една, за която мъжът ми много ме подиграва.
Значи, търся си парфюм. Отивам до един склад, в който знам, че са маркови и на по-ниски цени. Започвам да оглеждам, разглеждам и душа, като луда, в един момент се спирам на един, който много ми хареса. Продавач-консултантката, залепена за мен ме преследва.
Тя: - Спряхте ли се на нещо?
Аз: - Да, този парфюм Зо Мюх, на каква цена е?
Тя: -  Shocked...Това не е Зо Мюх, а So Much!!!
Aз:  -Ъъъ, така де  Heart Eyes smile3532 smile3532

При положение, че знам три езика, без немски, не знам откъде ми дойде идеята, че парфюмът се казва ЗО МЮХ  Joy
Срам голям, направо..

smile3532 ... не е истина просто!

# 2 267
След успешната репетиция, vagabond, следващия път си покани публика  Joy Гарантирам ти пълна зала  Laughing
...те това е опита hahaha hahaha hahaha нали,Пум Mr. Green

# 2 268
Един път наш приятел в поседната минутка ни кани на имен ден .. Няма лошо, готин пич, ама в последния момент какво да му взема ?!
Тичам до нонстопа до нас, гледам, гледам... освен козметика няма какво. Голямо чудене падна и на най горния рафт виждам някакъв комплект аксесоари  в много готина кутийка. Една такава черна, абе лъскав беше. Реших аз, ама като не мога да го стигна викам на мацката на касата да дойде да ми го свали. Идва  тя, аз учтиво и показвам какво си искам. Момичето-    hahaha То било камерата, ами я скрили в кутия. Умрях от срам пред другите клиенти  Embarassed

# 2 269
Зо Мих, ами аз като пътувам сънена в тролея и изведнъж се облещвам през прозореца, защото виждам билборд с надпис "Вопих люляк". Брех! Това и у Вазов го няма, какви са тия романтики, какви поетични вопиещи души... Аз хубаво се унесох, но в кой век се събудих?!!?
После погледнах картинката и ми просветна. Не било Вопих, най-било Bonux. Бонукс, прах за пране.

# 2 270
За РИТКАта съм разказвала...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 07:05 от Пумукъл

# 2 271
Може да си го разказвала, но е било отдавна сигурно. Разкажи пак, интересно ми стана  Mr. Green .

# 2 272
Ясно е, че не е от билборд, преди години се разхождаме с мой познат и в един момент на скалата пред нас той прочита огромен графит Р U T K A  и се обръща към мен с въпроса:
- Я прочети какво пише там насреща?
Вдигам поглед и произнасям уверено:
- Ритка.  Laughing
При което той започва да се смее с глас и ме кара да погладна пак, хубаво...
Още ме бъзика и ритката и до днес успешно се използва вместо същинския "термин".  Mr. Green

# 2 273
Ами Тип-Топ куриери, правило ли ви е впечатление шрифта на колите им? тun тon.
Тун-Тон си го четем нашето семейство Simple Smile.

# 2 274
Това ме потсети, как един познат англичанин ме питаше какво означава -Пектопахт
от табелата на някякъв  РЕСТОРАНТ. Laughing

# 2 275
  • морето и сините вълни :)
vagabond,доста се посмях...И мъжо беше до мен и ме зяпа така  Shocked Shocked как се хиля като луда.Та ме пита на какво съм се смеела и му зачетох случая,като продължавам да се хиля и пак и пак и пак.
А той накрая ми вика-и ко на туй смешно ли му казваш?Въобще даже не е смешно!Горкия човечец вместо да го уважат го ползват за микрофон hahaha hahaha hahaha

# 2 276
  • Варна/Лондон
Аз пък  Сачи като излезнаха ги четях  Кару...  Embarassed

# 2 277
Аз пък  Сачи като излезнаха ги четях  Кару...  Embarassed
Joy Joy Joy Ох, посмях се от сърце!

# 2 278
Аз сък вместо чаени бисквити исках да си купя бисквити Геа ( На опаковката пишело Tea и то ръкописно, така че т приличаше на г Laughing)

# 2 279
  • Sofia
Ами Тип-Топ куриери, правило ли ви е впечатление шрифта на колите им? тun тon.
Тун-Тон си го четем нашето семейство Simple Smile.
Абсолютно всеки път го чета тун-тон и се чудя кои са пък тия...  Joy Трябва ми около минута да зацепя, всеки път.

Няколко пъти съм се чудила и дори веднъж май попитах мъжа ми защо велосипедите имат спици на колелата.... Embarassed И той ме гледаше доста изненадан.

Общи условия

Активация на акаунт