Номинации за най-голяма муня

• 3 562 827
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 490
Това за двата лв. е истинска случка, но е за темата на муньовците. Отишъл мъжа ми да хвърли боклука, след като  чистил тревата из дворчето, облечен с някакво подходящо за тази му дейност яке. Леко ръмяло та си сложил човекът и качулка. Обърнат към контейнера, усетил как някой го пипнал за джоба. Погледнал след човека -  съседа художник. Бръкнал в джоба - 2 лв. Ама толкова го било срам, че са го взели за клошар, че не се е признал и до сега.

Tова е невероятно мило и човечно  HugНапомня ми на разказите на О'Хенри ...

И аз това си помислих. Вместо да заговориш, да подаваш и човекът да трябва да протегне ръка, за да вземе - просто ей така. Сякаш не е било дори, сякаш двата лева сами са се материализирали в джобчето му. Не знам защо точно, но аз се разплаках първия път като го прочетох. Може да е защото малко ме е прихванала свръхемоцията напоследък, но благодаря на черната котка, че разказа историята. Красива е.

# 2 491
  • Карлово
Такъв е Художникът - деликатен  Hug.

# 2 492
 ira_d, поласкана съм Blush!

Първата ни съвместна морска почивка с настоящия ми съпруг. Отправяме се на романтична разходка край морето. Аз облечена възможно най- подходящо- тясна рокля с цип по цялата дължина отпред.  Разбира се, да се върви по пясъка е приятно, но скучно и ние се отправяме към близките  скали. Там грациозно подскачайки по камънаците направих малко по- широка крачка и ципа на роклята се отвори около 10 см. В резултат от съвместните ни усилия да го поправим, малко по- късно вече беше отворен до кръста ми и то само защото го разкопчах отгоре за да спра процеса.

Прибрах ме се в не много приличен вид. Той- гол до кръста, а аз навлякла фланелката му върху остатъците от подлата рокля, които се развяваха около краката ми.   

# 2 493
  • София
Снощи с една приятелка се видяхме на по бира и приказки. Тя живее близо до заведението, аз ще спя при гаджето на 6-7 спирки от там. тръгваме си и както си вървим и си бърборим, аз виждам рейса и подскачам. Да, ама светофара е червен и ще изпусна въпросното возило. Подскачаме и двете на ръба на тротоара. Един човечец ни съжали, спря си колата и ни пусна да минем. Търча аз като бясна да хвана рейса, но усещам, че и приятелката ми тича с мен. В движение и казвам чао и се качвам. Вече в рейса започвам да се смея и и звъня:
- А ма, жено, ти защо тичаше с мен?
- От солидарност бе.

hahaha hahaha hahaha

# 2 494
  • Бургас
В обедната почивка купувам две пици, хващам такси като си мисля: по пътя спирам, оставям едната на майка ми в магазина и продължавам към работа. Стигаме до нея, влизам , подавам и я и на бегом към таксито, но телефона ми започва да звъни под тревога, в бързината едвам го изкарвам от чантата, и докато си отплитам ръцете пицата ми пада на земята, аз нервна вдигам на майка ми и с тон : "Кажи какво има , че си изтървах пицата на земята!?", а тя: "Ти хубаво си изтърва твоята, ама се върни за 5 минути, да пазиш магазина, за да не заключвам, че аз седнах на моята!" / а тя, влязъл клиент и къде, къде... пицата на стола Simple Smile)

# 2 495
# 2 496
ЕЕЕ това с пиците е уникално!  Joy

# 2 497
В обедната почивка купувам две пици, хващам такси като си мисля: по пътя спирам, оставям едната на майка ми в магазина и продължавам към работа. Стигаме до нея, влизам , подавам и я и на бегом към таксито, но телефона ми започва да звъни под тревога, в бързината едвам го изкарвам от чантата, и докато си отплитам ръцете пицата ми пада на земята, аз нервна вдигам на майка ми и с тон : "Кажи какво има , че си изтървах пицата на земята!?", а тя: "Ти хубаво си изтърва твоята, ама се върни за 5 минути, да пазиш магазина, за да не заключвам, че аз седнах на моята!" / а тя, влязъл клиент и къде, къде... пицата на стола Simple Smile)

Така се смях, че чак сълзи ми потекоха.... Позволих си да копирам твоята история в конкурса на смехотерапията, но писах изрично, че не е моя и да не участва в конкурса - просто е уникален извор за неподправен смях и си струва и други хора да си отпуснах душата!! Плз моля следварително за твоето позволение за тази публикация.........  Embarassed  bouquet

# 2 498
  • Бургас

Така се смях, че чак сълзи ми потекоха.... Позволих си да копирам твоята история в конкурса на смехотерапията, но писах изрично, че не е моя и да не участва в конкурса - просто е уникален извор за неподправен смях и си струва и други хора да си отпуснах душата!! Плз моля следварително за твоето позволение за тази публикация.........  Embarassed  bouquet

Имаш го разбира се   bouquet

# 2 499
Имаш го разбира се   bouquet

Целун!!  Heart Eyes  bouquet  bouquet Ох, аз бих копирала половината от тази тема там......... Вие сте гениални смехурки!!

# 2 500
  • Бургас
Влизам в банката, засичам първия поглед към мен и с учтиво Добър ден, задавам въпроса къде мога да си намеря бланки за платежни. Господина ме съпровожда до тях и аз започвам да обяснвам , че търся такава за плащане на удостоверение и тн. Още по-утиво започва да ми разгръща един каталог с примерни, за да си открия подходящата, само че такава с моя текст не намирам. Вече полуизнервена, го питам как да си я попълня, а той : Ами не знам!, а аз : Е, как така да не знаете!? и започвам да си мърморя полугласно и някак си си я попълвам сама. Обръщам се да огледам коя каса е свободна и виждам господина, който през цялото време си мислех, че е охрана, с едно куфарче, брои пари на касата. И той явно ме фиксира, че вече съм се усетила и започна да се усмихва иронично. Идеше ми да потъна в земята от срам. Днешните охранители по банките, носят същите ризи и панталони като бизнесмените или обратно Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 07:54 от daritt

# 2 501
  • Бургас
Моя  мъж се казва Николай съответно Никулден е много тачен и винаги се празнува с приятели.Та ден два преди Никулден го питам кой ще идва той съответно изброява.
Аз след 5-10мин дълбок размисъл заключвам: "Тодор сигурно няма да дойде нали и неговия брат се казва Георги"
ММ  Shocked "Ама ти знаеш ли кой съм аз и как се казвам?"

Случай 2 -Аз " О Ники ти си се подстригал"
-Той "О да преди 3 дни"

# 2 502
     Първата ни съвместна морска почивка с настоящия ми съпруг. Отправяме се на романтична разходка край морето. Аз облечена възможно най- подходящо- тясна рокля с цип по цялата дължина отпред.  Разбира се, да се върви по пясъка е приятно, но скучно и ние се отправяме към близките  скали. Там грациозно подскачайки по камънаците направих малко по- широка крачка и ципа на роклята се отвори около 10 см. В резултат от съвместните ни усилия да го поправим, малко по- късно вече беше отворен до кръста ми и то само защото го разкопчах отгоре за да спра процеса.

Прибрах ме се в не много приличен вид. Той- гол до кръста, а аз навлякла фланелката му върху остатъците от подлата рокля, които се развяваха около краката ми.   

Това ми напомни за една моя подобна случка...
И ние така с моето гадже, настоящ съпруг, бяхме на първата си съвместна почивка - море. Ще ходим да вечеряме, естествено в ресторант и аз решавам да си облека една от късите си по мен полички. Само че тя се закопчава цялата от пред с цип. Проблемът при мен беше, че явно ми се беше появило коремче, което при обличането на поличката ми отвори ципа. Аз обаче решила, че ще бъда точно с тази поличка, отново я закопчах и тръгнахме. Хубаво. Обаче като се нахранихме, изглежда още повече съм запълнила поличката и ципа пак се предаде и... - познайте. Откопча се до кръста, държеше се само на първоначалното копче. Моя номер беше, завъртване на страни на поличката и бегом в квартирата за друга.  Crazy

# 2 503
Здравейте, мен също са ме предавали дрехите. Случката е от преди няколко години,още бях студентка.След откриването на семестриалната година с група приятели се разхождаме из Благоевград.Времето  топло,народ - бол.Аз съм се изтупала с черен копринен костюм и една лилава копринена риза с бродерии и копченца тип перли- страшно я харесвах тази риза. Та вървим си ние из центъра,аз си държа сакото в ръка,а  мало и голямо само ме оглежда.Ама аз вдигнала кофата,т.е главата си мисля" Е,хубава съм ,нека ме гледат"Добре че след малко един приятел ми отвори очите. Обръща се към мен с думите "А бе, не че имам нещо против..." и многозначително сочи надолу .Поглеждам и що да видя- блузата ми се държи на копчето на яката, останалите явно са се разкопчали при някое мое по рязко  движение и аз цъфнах по сутиен.
Е,голям срам беше.Както можете да се досетите въпросната  риза  повече не я и облякох.

# 2 504
  • София
С приятелки съм в едно заведение, където брат ми е управител / този факт ще има нещо общо по- късно  Wink/ Една от поръчките е салата от марокански кус- кус. Носят ни яденето, пиенето, настроението е на макс. Носят и една каничка с една леко оцветена течност вътре. Реших, че е лимон за кус-куса. Близна едната приятелка, каза не, близна другата, каза водица си било. А бе общо взето голямо чудене беше и така и си остана каничката пълна и неуважена. След три дни си говоря с брат ми и му споделям, че много ми е харесала въпросната салата, но така и не сме разбрали за какво е тази каничка и това в нея. Той ми каза така:
- Това е много лек бульон с който се полива кус- куса, за да набъбне  Joy hahaha
Е ние си го изядохме не набъбнал  Joy
/пак беше вкусен  Wink/

Общи условия

Активация на акаунт