Номинации за най-голяма муня

• 3 570 397
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 315
Обикновена спокойна вечер. Приятелят ми гледа филм, лампите са загасени, аз ще се преобличам за сън. Започвам да си разкопчавам ципа на панталона и ... си защипвам кожата на корема с него Shocked Започвам да крещя и да се превивам по леглото, момчето в паника, успя за запали лампата чак на третия опит Laughing Опитвам се да преместя ципа нанякъде, обаче не става. Тъкмо се поуспокоя малко, приятелят ми се опита оправи инцидента, пак не става, аз пак започвам да рева с колкото глас имам УАААА, той пак изпада в прединфарктно състояние, ужас някакъв. Laughing Вече си представях трагикомични картини как отиваме в спешното (то как ли щях да отида) и аз с какъв срам обяснявам на лекарите какъв точно е проблемът и успях да си освободя кожата. Laughing
На другата сутрин пак ще се преобличам, момчето вика "внимавай да не направиш пак същия номер, че този път аз директно ще лежа с инфаркт, а ти ще си стоиш защипана." Laughing
П.П. В последствие разбрах че мйка му в съседната стая си е мислела, че крещя поради друга причина Embarassed Интересно ми е как остана с такова впечатление, след като аз ревях от ужас и си представям, че викането от удоволствие е доста по-различно.  Blush

# 3 316
  Aх, НеПоКорна, вие поне захар сте му сложили на вашия крем карамел  Laughing Моя първи опит за десерт - отварям маминия тефтер с рецепти, там всичко е точно - разбивам мляко,яйца и захар, колкото пише. После в шолички направо на котлона за да не се моткам сипвам по 2 с.л захар и чакам да се карамелизира. Бе карамелизира се, ама някакъв мноого съмнителен мирис се раздава- нещо не е като от маминия крем карамел. Бухнах и 2 ванилии, белким аромата му се оправи. Всичко вече идеално, слагам да пека (ама просто точка по точка следвам указанията). Щеше да е моят първи незабравим десерт (бе то всъщност никой, който го вкуси не го забрави наистина), ако лимонтузуто беше захар. Знам, че е тъпо след края на вица да се дават пояснения, ама на татко дали цял компотен буркан с лимонтузу за някакви си цели и нали кристалите със захарта са еднакви...та сещайте се вкуса  Mr. Green Joy

# 3 317
 Joy Елинор,при теб поне е било грешка.А аз каква баница направих на любимия  ooooh! Решавам да направя баница със сирене.Бъркам една доза плънка,но нали съм си щедра,пък и все пак за Него е,слагам аз богато,богато.Бъркам втора доза,но и тя не стигна за заливка.С третата направих заливката.И накрая като я изпекох,хич не приличаше на баница  hahaha.От прекалено многото плънка беше се получила тиклава еднородна смес.Ама той от срам ли,от какво ли,каза,че му харесала  Joy

# 3 318
  • на североизток от Рая
 Чета ви с усмивка, но и малко ви съчувствам за срама, който сте изживели.

Аз не си спомням издънка при готвенето. Ама не вярвам да не е имало, де. Като се омъжих, бях на 19 години и не умеех да готвя. Можех малко нещаа. Свекърва ми готвеше, аз гледах, питах, четях рецепти  и се научих. Вече отърване няма.  Laughing Ама сладкиши правя от дете. Те все препечени бяха. От страх да не останат сурови, все гледах да са кафяви.  Joy

Заради друго се включих.

Елинор, затъжих се за теб!  Hug Не съм те срещала и мислех, че вече не си в Бг. А и в темата при художниците не съм надниквала скоро.

Вчера си мислех за теб. Честно!  Hug Бяхме във Варна с дъщеря ми. Цял ден разпускахме двете. Седнахме до шадравана на центъра и се замислих колко момичета има от Варна във форума, пък не се видях с никое от тях. А като минахме край художниците, разгледахме картините. Тогава пък дъщеря ми попита дали  и ти си там. Аз й казах, че ще те позная ако си там. Но мислех, че си в Германия. Радвам се, че отново те намерих!  Hug

# 3 319
Joy Елинор,при теб поне е било грешка.А аз каква баница направих на любимия  ooooh! Решавам да направя баница със сирене.Бъркам една доза плънка,но нали съм си щедра,пък и все пак за Него е,слагам аз богато,богато.Бъркам втора доза,но и тя не стигна за заливка.С третата направих заливката.И накрая като я изпекох,хич не приличаше на баница  hahaha.От прекалено многото плънка беше се получила тиклава еднородна смес.Ама той от срам ли,от какво ли,каза,че му харесала  Joy

Оф това го направих тази година на Рождество.... Прекалено много плънка, че и я бях разбила и сиренето беше станало на прекалено дребно. Вкусна беше наистина, ама се поизложих с вида.

# 3 320
хихи,много сте свежи. Hug

Едно от баба ( мир на душата й)-отива при племенницата си в Сф.Леля отива на работа,а баба остава  да прави сладки в апартамента.По някое време звъни служебния телефон,отсреща,баба почти плачеща
– Весе,Весееее,голяма бела стана.
Леля разпитва за подробности,но баба зациклила с информацията ,акцентирайки на " голяма бела"
Горката Веска,представила си опожарен апартамент и др. подобни апокалиптични сцени,а се оказало,че баба объркала захарта със солта  Mr. Green

# 3 321
Майка ми прави вкусна солена палачинова торта, която приятелят ми обожава. Миналото лято няколко дни оставаме сами с него и аз ще демонстрирам кулинарни умения Laughing Обаждам се по телефона за рецептата-нищо сложно, правя палачинки, мажа със заквасена сметана с чесън, редя кашкавал и шунка. Запрятам ръкави да правя палачинки. Знам, че се слага захар в тестото, ама колко Thinking Нещо две беше, ама две лъжици или две чаши newsm78 Викам си две лъжици е малко, чаши ще да е. Наблъсках ги в тестото, опекох палачинките, направих тортата с всичките солени неща, сервирам и чакам реакция от типа "Аууу, невероятна е". Обаче...хапва мъжът и се пули, едва преглъща. Викам " Какво става, не е ли хубава?".Той: "Аа не си падам по комбинациите сладко-солено". Тогава реших и аз да опитам какво съм сътворила- о, ужас, палачинките сладки, та сладки, сосът солен... Stop Постоя тортата два- три дни в хладилника и после не разбрах по-нататъшната и съдба-предполагам, че е заминала към казаните Laughing     

# 3 322
  • София
Готвене и шофиране - две теми, в които непрекъснато се дъня  Mr. Green!
Гледам, че Джери ме е споменала вече  hahaha - аз съм тая муня, дето си сипа нафта вместо бензин в колата. Но какви муньовци са сладурите в сервиза, в който я закарахме и които казаха (след компютърна диагностика), че е заминал компютъра на колата и че съм скъсала ангренажен ремък  ooooh!!

Готвенето... Тъкмо съм станала новоизлюпена снаха. Свекърва ми ще готви грах с картофи, защото знае, че много го обичам. Дори е осигурила домашен, лично затворен от нея. Тъкмо почва манджата, но й се налага да излезе и ме моли да довърша готвенето, като дава инструкции, които стриктно спазвам. Въпреки това, от тенджерата се разнася кофти миризма. Мисля си, че сигурно е от начинът, по който затваря бурканите с грах и геройски довършвам манджата. Вечерта така стана, че излизахме и не вечеряхме заедно. Видях, че са хапнали от яхнията, когато се прибрахме и с половин уста питам дали е била вкусна. "Ооо, чудна! Много беше вкусна!", казват със свекър ми едновременно и със странен апломб. Брей, казвам, на мен ми миришеше странно, но се радвам, че ви е харесала. Еее, това отпуши ситуацията - на разбора установихме, че бурканът е бил прецакан. Аз не съм се усетила, но и свекърва ми не искала да ме обиди на "готвачка" и насмела свекър ми да яде, яла и тя  hahaha.

# 3 323
Сетих се за една изцепка от далечното ми моминско време:
Братовчедка ми скоро бе родила и искахме да свършим нещо двете една прекрасна събота. За гледачка бе спазарена мама, като уговорката е да отида в братовчедка ми от петък, да свършим каквото имахме да свършим в тях, да нагласим и оправим бебето събота сутринта и да го занесем при мама и да се юрнем по другите задачи - моята главна  роля в целият план е да шофирам /внимателно, много внимателно - все едно возя щайга с кристални вази  Mr. Green/
Петък вечер обаче ме омая с похотливостта си и събота в 10 усъмнах в чуждо легло. Flutter Звъни ми телефона - поглеждам дисплея:
- О, майка ми ми звъни! - отчитам се аз и натискам зелената слушалка. Разговора който мъжа в леглото до мен чу бе горе долу следния, като подчертавам той и хабер си нямаше за нашите планове и за това, че лъжа че съм спала при братовчедка си:

- Да, да станахме вече!
- Не бе мамо, бебето още не е готово ... ще ти звънна като се оправим.
- Да бе мамо!
- Добре.
- Добре де бързаме! Ще успеем, няма страшно.
- Мамо, наистина трябва да бързам!
- Айде, целувки ... добре, ще го нацелувам ...

Затворих телефона и щом погледнах мъжа видях най-широко отворените очи на света  Shocked Shocked Shocked

Crazy

# 3 324
...Затворих телефона и щом погледнах мъжа видях най-широко отворените очи на света  Shocked Shocked Shocked Crazy

...да позная ли - и той никога не се обади? Mr. Green

# 3 325
Муните сме аз, мъжа ми и дъщерята (на 3г. 6 месеца). Само да вметна, че снимката по-долу е за 18+.  Mr. Green

http://prikachi.com/images/948/4904948I.jpg

Копирана е от тук, не помня от коя тема, качих си я на десктопа, за да не забравя да я покажа на мъжа ми. Mr. Green(стори ми се интересна). Щерката обаче какво цъкала по лаптопа и случайно един ден поглеждам към монитора и малката се цъкли към него с думите "Рибкааа"  Laughing Laughing Laughing
Това ок, но влизаме вечерта да се къпем двете, развяваме се голи пред банята, а тя сочи към междукрачието ми с думите "Мамоо прави рибка, мамоо прави рибка"  Embarassed Joy Joy Докато загрея какво иска да ми каже дететооооо  Laughing. Laughing
Днес, пак в духа на поста ми, лежи мъжо на дивана по боксерки, а малката го стрялка с усмивка и сочи към него с думите: " Тате, дундата ти се вижда", при което за малко да паднах от фотьойла от смях.  hahaha Тя не знае мъжкото "нещо" как се казва, мисли си, че всички са дунди.  Laughing Къпе се с баща си и изобщо това не е табу вкъщи, но явно и е направило на момента впечатление. Mr. Green

# 3 326
Братовчедка ми скоро бе родила и искахме да свършим нещо двете една прекрасна събота. За гледачка бе спазарена мама, като уговорката е да отида в братовчедка ми от петък, да свършим каквото имахме да свършим в тях, да нагласим и оправим бебето събота сутринта и да го занесем при мама и да се юрнем по другите задачи - моята главна  роля в целият план е да шофирам /внимателно, много внимателно - все едно возя щайга с кристални вази  Mr. Green/
Петък вечер обаче ме омая с похотливостта си и събота в 10 усъмнах в чуждо легло. Flutter Звъни ми телефона - поглеждам дисплея:
- О, майка ми ми звъни! - отчитам се аз и натискам зелената слушалка. Разговора който мъжа в леглото до мен чу бе горе долу следния, като подчертавам той и хабер си нямаше за нашите планове и за това, че лъжа че съм спала при братовчедка си:

- Да, да станахме вече!
- Да бе мамо!
- Добре.

Затворих телефона и щом погледнах мъжа видях най-широко отворените очи на света  Shocked Shocked Shocked

Crazy
  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy newsm20

# 3 327

- Да, да станахме вече!
- Да бе мамо!
- Добре.

Crazy
  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy newsm20

smile3532 А как ли звучи неговата версия  Joy

# 3 328
  • София
Ооооооох, Дорииииис, няма такъв смях  Joy Joy Joy Горкият човек! Наистина, имаше ли следваща среща?  Flutter

# 3 329
История от преди няколко минути: да уточня, че в работата си директно много рядко
се срещам с други хора, които са на различна от моята позиция;
в понеделнишката вихрушка съм, чета мейли, пиша такива, използвам и още една система на комуникация, телефоните звънят нон-стоп ... докато пиша поредния мейл, съм притиснала
мобилния телефон между рамото и ухото си; в това време вратата се отваря
и непознат мъж казва: "Добър ден, търся красимило." Аз, леко шашната кой е и за какво съм му,
свалям телефона от ухото си, поглеждам го в очите и "авторитетно" изричам: "На телефона, слушам Ви!"  bowuu

Коментарите са излишни ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт