Номинации за най-голяма муня

• 3 570 465
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Ланкър, планините Овнерог
..........Момичеее,колко ти струват гърдитееее...
..........

Смееш ли да да кажеш цена след това  Joy

# 3 466
  • Шумен
Споменах прането на портфейла на милото  Blush Историята на мен ми се видя смешна, но като размислих впоследствие голяма муня излязох че не обясних на момента  Blush Случката се развива след изписването на племеницата, сестра ми ме привика на помощ първите дни и аз взех и милото да се поразходи и той Simple Smile Свекървата на сестра ми добра и разбрана женица и тя се върти около нас и гледа да помага според силите си (вече е на възраст жената). Една сутрин ме пита нещо за пране имаме ли че ще пуска пералня. И аз грабвам дънките на мъжо от стола, но нито проверявам нито ми минава през ума че му е в тях портфейла, не че го държи другаде като ги носи де  Rolling Eyes И след половин час жената идва при мен разтреперана и ми показва портфейла от който капе вода. Като почна да се вайка онази ти ми жена "Сега С. какво ще каже? Да не се развика и да строши нещо?" и направо трепери милата. А аз понеже и тогава и сега съм си все отнесена само изцепих "Май ще ми се смее", при което жената  Shocked и беше пред припадък. Викнах го да и докажа че няма страшно и да се сърди, на мен ще се сърди ама чак да мята нещо в яда си няма такова нещо. По-късно сестра ми ме светна че мъжа и ядосан вече бил разбил два телефона в стената и майка му се наплашила.

# 3 467
  • Пловдив
Знаете ли какво оставаше от изпран зелен паспорт? Найлоновата опаковка и .... снимката. Laughing
Мама беше я свършила тази. Прала на брат ми една риза, а паспорта бил джоба. Сега защо там е бил и как пък не го е усетила, историята мълчи. Но понеже тогава имахме полуавтоматична пералня, като взела да вади дрехите забелязала някакви дребни зелени боклучета. Почудила се какво ли е изпрала, но продължила да вади. После открила и снимката, пак се почудила що ще в прането. И накрая - „чак като видях найлончето, маме и навързах нещата“. Пък колко са ѝ се смели полицаите като отиде с брат ми да обясняват що няма паспорт ....

# 3 468
  • София
Олеле големи сте образи с тези пранета  Joy
По-късно сестра ми ме светна че мъжа и ядосан вече бил разбил два телефона в стената и майка му се наплашила.
Милата женица.

Аз все още нищо фатално не съм изпирала (освен един памперс на братовчед ми като беше бебе,после пуснах още три перални,за да се изчистят дрехите),но преди време щях да подпаля къщата.На вилата имаме печка Диана,ако ги знаете.В един момент през нощта ми става студено ... ставам и включвам печката,по едно време сутринта обаче ми замирисва на нещо изгоряло,понадигвам се лекичко,като си мисля че някой на вън нещо гори и що да видя  Shocked на милото дънките прилежно  сгънати на печката и излиза пушек от тях  ooooh!
 И после кой крив,този който пуска печката без да гледа има ли нещо върху нея,или този,който си оставя дънките върху печката?И двамата бяхме еднакво виновни.

# 3 469
  • София-Младост
Като казахте телефони.
Е телефона на дъщеря ми нямаше шанс обаче...оставило го детето в джоба на едни панталонки, аз съм минала събрала , изпрала, че и простряла... изобщо дори и при простиране не съм забелязала, че има нещо в джоба.

# 3 470
Аз май и друг път някъде съм се изтипосвала, ама *Bubble* пак ме подсети за моЙта муньовщина от преди повече от 10г. Констанца се роди баш по средата на зимата (не я е срам) и аз, нали ми е първо дете, да не взема да я простудя случайно  ooooh! Всяка вечер след баня хуууубаво й нагрявах бодито на един радиатор, за да е топличко, като я обличам  Crazy. И ми беше писнало от ревящото при обличане бебе. Не просто ревящо, а пищящо............ Мина време, докато се усетя, рева може и да е от нагретите метални копченца на бодито  Tired

Другата изчепка с нея е на баща й. Ще я слага на "конче" - хваща я под мишницитеее, засилва я на гореее и бааам - всичко се случва под касата на вратата  Whistling

Как оживя с нас това дете, не знам.

# 3 471
  • Шумен
Една муньовка постъпка и от свекървата пак с пране  Laughing Децата докато бяха на ДК свекър ми я взимаше от Търговище на обяд, съхраняваше в офиса в хладилника и всяка вечер ни я носеше за следващия ден та вечер вкъщи беше сборният им пункт свекървата след работа право при децата. Та идва той една вечер и невинно пита жена си къде му е сложила служебните пари като ги е извадила от ризата преди да я изпере, че цял ден не могли да се свържат по телефона. Жената беше шокирана като чу, ризката сутринта била простряна а денят си беше ветровит та като се притесни да не са отлетели а ставаше дума за заплатите на персонала, набързо се изнесоха към къщи. Там били, но какво е станало после така и не разбрах  Rolling Eyes

# 3 472
  • София-Младост
Една муньовка постъпка и от свекървата пак с пране  Laughing Децата докато бяха на ДК свекър ми я взимаше от Търговище на обяд, съхраняваше в офиса в хладилника и всяка вечер ни я носеше за следващия ден та вечер вкъщи беше сборният им пункт свекървата след работа право при децата. Та идва той една вечер и невинно пита жена си къде му е сложила служебните пари като ги е извадила от ризата преди да я изпере, че цял ден не могли да се свържат по телефона. Жената беше шокирана като чу, ризката сутринта била простряна а денят си беше ветровит та като се притесни да не са отлетели а ставаше дума за заплатите на персонала, набързо се изнесоха към къщи. Там били, но какво е станало после така и не разбрах  Rolling Eyes
Моля те ми обясни, че го прочетох 10 пъти и пак нищо...кой кого взима и съхранява в хладилника и после ви го носи...децата ли Simple Smile))))))))))) ДК какво е ?

# 3 473
Аз си го превеждам като Детска Кухня.

# 3 474
  • София-Младост
Аз си го превеждам като Детска Кухня.
Благодаря...Simple Smile))

# 3 475
Дядото взимал храната от Детската Кухня, съхранявал я в хладилника в офиса и вечер им я носил  Thinking

# 3 476
  • Шумен
Точно така  Peace Човека ни предложи да я пробваме и малките я харесаха повече от тази в Шумен и така повече от година  Simple Smile

# 3 477
  • София-в сърцата на моите деца
Боже,Боже-" Език свещен на нашите деди" ooooh!

# 3 478
  • I want it all and I want it now.
 Joy Joy Joy Четох го и аз 10 пъти и се чудех  Crazyкакво общо има свекървата с хладилника  Joy

# 3 479
  • Там, където ме обичат
Joy Joy Joy Четох го и аз 10 пъти и се чудех  Crazyкакво общо има свекървата с хладилника  Joy
Как какво? Муши свекървата в хладилника, щото я предпочита като тортата - студена и със свещи.  Mr. Green
И аз се чудих на това ДК. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт