Номинации за най-голяма муня

• 3 570 475
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 570
  • out of space
Аз така се заключих в тоалетната на бензиностанция в Хърватия.
Умрях от ужас рейса да не тръгне без мен, отделно вратите от пода до тавана дограма, жега...
Развиках се на български "Помооощ", после се усетих, че не съм в България и се поправих на "Хееееелп!".
Е, извадиха ме де...  Crazy

# 3 571
Ох, по тоз повод с тоалетните, каква случка имам аз от преди десетина години  Mr. Green
Пътувам с нощния влак за Пловдив от Русе. Натоварила съм се с три сака и една раница. Нали съм студентка, значи мъкна чко буркани  Mr. Green И съм си поседнала кротко в една задимено кафе там на перона, обаче по едно време ме налегна малката нужда и викам ще се пикае, няма как. Отидох до бара да поискам ключа и помолих барманката да ми наглежда багажа, все пак да не ми отмъкнат скъпоценните буркани Mr. Green.
Тъййй. Влизам аз в тоалетната, обаче понеже много ме е гнус от такива обществени кенефи и затварям вратата с крак  Whistling Гоооляяямаа грешка! Mr. Green 
Бравата пада отвън на земята, а отвътре няма  Shocked И аз стоя малко, повиках, ама кенефа в едни складове затънтен, никой не ме чува. Викам ще прескачам. Стената на тоалетната не беше до тавана, обаче облепена с плочки и се пързалч. Опитах се да се изкача, набирах се, набирах се и в крайна сметка разбрах, че не ставам за алпинистка  Mr. Green Наближава времето за влака, а и багажите ми там.
След около 15 минути, жената идва, отвори ми..Сетила се, че много време ме няма, та решшила да провери  ooooh!
Добре, че не изпуснах влака ..

# 3 572
  • София
Е няма такъв смях! С тоя ВОДОМЕР сълзи ми потекоха!  Laughing Joy
Дали пък няма и Електромер колата newsm78, та да дойдат тия от Енергото ooooh!
е, като съм го подкарала по муньовски да попитам тогава аджеба как се казва това дето аз му викам "водомер" щото вече над 10 години като разказвам историята все така си му викам  Embarassed
те може и на "водомера" да се смеят приятелите ми, пък аз да си мисля, че на шофьорските ми умения
и една свежа случка - отиваме преди малко с колегата за сандвичи в Халите. Аз поръчвам първа, взимам моя и сядам на масичките да хапвам. Идва колегата и мърмори, че на мен са ми дали чинийка, а за него нямало. Викам сигурно са помислили, че сандвича ти е за вкъщи, не се ядосвай. Изяждам си аз обядчето, забърсвам се със салфетката и що да видя, ами аз съм взела подносчето за парите на продавачката  Crazy Срам-не срам, отивам да го върна, а жената се хили, превива от смях

# 3 573
  • В царството на мечтите
е, като съм го подкарала по муньовски да попитам тогава аджеба как се казва това дето аз му викам "водомер" щото вече над 10 години като разказвам историята все така си му викам  Embarassed
те може и на "водомера" да се смеят приятелите ми, пък аз да си мисля, че на шофьорските ми умения
и една свежа случка - отиваме преди малко с колегата за сандвичи в Халите. Аз поръчвам първа, взимам моя и сядам на масичките да хапвам. Идва колегата и мърмори, че на мен са ми дали чинийка, а за него нямало. Викам сигурно са помислили, че сандвича ти е за вкъщи, не се ядосвай. Изяждам си аз обядчето, забърсвам се със салфетката и що да видя, ами аз съм взела подносчето за парите на продавачката  Crazy Срам-не срам, отивам да го върна, а жената се хили, превива от смях
Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 3 574
е, като съм го подкарала по муньовски да попитам тогава аджеба как се казва това дето аз му викам "водомер"

Да не е оборотомер? Mr. Green

# 3 575
  • Варна
Няма логика да е оборотомер, той си мърда чувствително с натискането на газта.
Аз още като го разказа, реших че говори за т.1 от тази картинка.

# 3 576
  • София-в сърцата на моите деца
Няма логика да е оборотомер, той си мърда чувствително с натискането на газта.
Аз още като го разказа, реших че говори за т.1 от тази картинка.
Сигурно ще е за тези уреди PeaceИма и водомер и електромер и даже нивомер Joy

# 3 577
  • I want it all and I want it now.
Това е за температурата. Стрелката се движи, само ако има проблем.

Най вероятно е за оборотомера.  Peace

# 3 578
  • София
объркахте ме тотално, добре си знаех аз, че е водомер, що ми трябваше да питам  Crazy

# 3 579
Поне кажи водомера на кое от предложенията прилича Joy

Пунчик, и аз първоначално за това, което си показала си помислих, но... там пък няма 20  Rolling Eyes(не че няма чертичка за 20 Crazy)

# 3 580
Кажи марката и модела на колата и ще намерим снимка на таблото.  Peace Така ще се знае със сигурност.  Peace Но големи прозорчета са за оборотите и километража. Другите са малки за температурата и горивото.  Wink

# 3 581
  • до най-прекрасния мъж
Това е за температурата. Стрелката се движи, само ако има проблем.
Най вероятно е за оборотомера.  Peace
Ааа, грешиш, движи се докато стигне средата, тоест около 90 градуса, ако се покачи повече, тогава има проблем  Wink
Joy Joy Joy

# 3 582
Права си, така е.  PeaceПри мен е на сектори оцветено и честно казано рядко го поглеждам. Същото е с горивото. М.М. има грижата да зарежда и мие и обслужва колата.
 Аз само я карам  Laughing Не че не мога и аз да го правя ,но за момента така ме устройва.  Laughing

# 3 583
Ох, стига бе хора! Вече втори ден се хиля като луда с тоя ВОДОМЕР. Разказвам историята на приятели през сълзи от смях, барабар с коментарите дето праскате тука. И аз също си мислех че за ОБОРТОМЕРА става въпрос, макар че мъжа ми се усъмни (щом при 140 не помръдва), а то се оказа че имало още няколко НАМ-КВО-СИ-МЕРА.

# 3 584
  • София
Кажи марката и модела на колата и ще намерим снимка на таблото.  Peace Така ще се знае със сигурност.  Peace Но големи прозорчета са за оборотите и километража. Другите са малки за температурата и горивото.  Wink
марката не помня, да не говорим за модела, нали ви казвам, че това беше преди повече от 10 години
даже сега книжката ми е с изтекъл срок и не съм я подновявала, не ми и трябва, а технически съм много зле, ама много
Той общият ми шофоьрски стаж беше /като изключим курса/ и до едно съседно село. Съпружеското тяло каза мъдро, че ако карам добре на отиване, ще карам и на връщане, е да, ама не се наложи. На първия стоп още не спрях, огледах се и продължих. Той ме пита: "- Що не спря на стопа?", пък аз му отговарям, че ако спра не мога да потегля. Позеленя, но стисна зъби. После един остричък завой го взех със 70км/ч и на една боя разстояние от един насрещен, той ме пита защо не съм намалила като влизам в опасен завой, пък аз горката бях толкова зле със смяната на скоростите, с лостове и педали, че реших да се правя на Шумахер. И така, и той ме накара да отбия и да спра /аз това вече го бях тренирала с изпитващия/ и честно да ви кажа повече опити не съм правила. Не от всяко дърво става свирка, от някой правят китари  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт