Номинации за най-голяма муня

• 3 570 757
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 615
"Извинете, не мога да си отворя вратата, заключих се!" не звучи като звуците, произвеждани от двама, а и момичетата отвън видяха, че влизам само аз.
Иначе ти ме подсети, тази дискотека беше на 2-3 етажа, впоследствие ме светнаха, че не е само тази тоалетна, а има и на нашия етаж. Та на другата се беше събрала опашка и изведнъж излязоха двама души (интересното е, че не се чуваха подозрителни шумове). Тогава им се чудих защо не са ползвали мъжката, там никога няма толкова хора, колкото в дамската.  Mr. Green

# 3 616
  • София/Горна Оряховица
Мии ... не  Rolling Eyes . А имам дискове от 2005!

Едни муни да ви изтипосам тук. Майка ми и аз.

Ще влиза жената да се къпе, ама се прави на идиот и си показва само главата на вратата на спалнята, решена да ме пита къде си държа кърпите. Аз пък съм усилено зачетена в една книжка и усещам някакво наблюдаване спрямо моята особа. И понеже наскоро четох темата за страшните случки и за градските легенди, центрирайки ококорената глава на майка ми надавам писък, достоен за филмиране  hahaha .

Майка ми още реве и се хили ... не знам що  hahaha

# 3 617
Аз не знам коя е по-голяма муня, но преди дни направих опит да приготвя тутманик. Е, нищо не се получи от него и решавам да го дам на кучето на съседката. Казвам  й какви са ми намеренията, а тя отвръща: Аааааааааа, то кучето има разстройство, няма да му дам от твоя "тутманик", и аз така Shocked А в интерес на истината, проблемът беше, че не беше много набухнал, иначе беше вкусен. Laughing

# 3 618
  • Шумен
Като споменахте куче с разтройство се сетих за моята котка с разтройство. Беше още мъник и явно настина и нацапа навсякъде из квартирата, не нарочно просто не устискваше до тоалетната си. Ветеринара наред с инжекциите които и слагаше (водих я няколко дни) ми даде прахчета и активен въглен. Е от бяла я боядисахме черна в главата още на първото даване  на въглена Rolling Eyes Та решавам аз да чистя основно последиците и за дезинфекция съм взела белина. То хубаво теракота си измих с нея, но и мокета в хола стана на едни светлички петънца тук таме, но поне бях сигурна че ми е чистичко накрая  Whistling Хазяина не остана очарован от това мое дело, добре че мокета като цяло беше светлокафяв та не личеше много-много моята намеса  Whistling

# 3 619
  • Gone with the wind
Аз не знам коя е по-голяма муня, но преди дни направих опит да приготвя тутманик. Е, нищо не се получи от него и решавам да го дам на кучето на съседката. Казвам  й какви са ми намеренията, а тя отвръща: Аааааааааа, то кучето има разстройство, няма да му дам от твоя "тутманик", и аз така Shocked А в интерес на истината, проблемът беше, че не беше много набухнал, иначе беше вкусен. Laughing

На теб може да ти е странно, но това си е голям проблем. Наскоро кучето на сестра ми беше с разтройство (за зла участ - точно го беше оставила у нас на отглеждане докато се върне от командировка) - милата гадинка беше 3 дни само на сухари + активен въглен докато не закрепихме положението, че никак не е приятно да чистиш след него. А аз все пак съм с двор, та трябва да го  чистя от двора, а не от някой килим напр., пък и може по цял ден да е на вън, а не да се опитва да стиска, докато го изведат. Представям си какъв ад е и за стопанина и за животинката ако са в апартамент  Confused

# 3 620
Ееее неееее- сефте откривам темата и чета повече от час, хилейки се. Сега решавам да ставам и да ходя към банята, и нещо ми тупва в краката. Незнайно как ми се е извадила лявата презрамка на сутиена /отпред се вади по-лесно, ама как се е получило едновременно и отзад, е голяма мистификация/, излязла е през блузата ми, седяла е на "балкона" докато чета тук, и като съм се надигнала, е паднала на земята.  Shocked  Crazy Че даже се стреснах! Реших, че е някаква едра буболечка, която ме е полазила и сега се изсулва!  Laughing

Студентска муньовска случка ми е да седя около 40мин. в асансьор /тока беше спрял/ в общежитието, без да знам, че имало ръчка и е можело да я дръпна, за да се отвори вратата. Нали съм от "село" и живея в къща! От къде да знам аз!

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 00:07 от Coolmummy

# 3 621
Студентска муньовска случка ми е да седя около 40мин. в асансьор /тока беше спрял/ в общежитието, без да знам, че имало ръчка и е можело да я дръпна, за да се отвори вратата. Нали съм от "село" и живея в къща! От къде да знам аз!
За тази ръчка мисля, че повечето хора не знаят, докато не им се случи да заседнат.
Като бях на 5 г. заседнах с майка ми в асансьора в работата ѝ и постояхме 15-20 минути докато ни извадят от там. Асансьора беше развален и вместо да спре на първия етаж, отиваше в мазето, не знам защо не бяха го спрели докато го оправят или поне да бяха залепили бележка (така че най-големите муньовци са тези, които отговарят за сградата). Но пък бяха сложили човек в мазето, който да вади заседналите, точно като сме заседнали бил излязъл за малко, но като се върна ни извади, по-точно ни обясни как да си отворим с въпросната ръчка. А майка ми е муня в случая, защото една от колежките ѝ също заседнала предните дни, но тя беше забравила за случая и за това и на нас ни се случи същото.

# 3 622
Кажете къде е тази ръчка. Simple Smile

# 3 623
Вътре в кабинката от страната на таблото с копчетата има една тясна вратичка (стига от пода до тавана на кабинката), като се отвори - вътре е ръчката. Не знам дали ми се разбра нещо от обясненията. Това съм го виждала само в по-старите асансьори, при тези новите с автоматичните врати мисля, че няма. Интересно от там как се излиза ако заседне.

# 3 624
  • Шумен
Зависи и точно как е заседнал асансьора. Случвало ми се е с майка ми да заседнем точно между етажите и ръчките на двете врати се падат точно на пода и тавана на кабината  ooooh! Постояхме си повече от час докато някой ни чуе и дойде да ни отвори. Бяхме на висок етаж заседнали в делничен ден следобед, добре че съседа разполагаше и с инструменти да свали стъклото на вратата без да го чупи за да стигне ръчката. Това беше преди ерата на мобилните телефони и си беше гадничко  Blush

# 3 625
Неслучайно на съвременните асансьори им викат "консерви".  hahaha

# 3 626
  • София
Сега решавам да ставам и да ходя към банята, и нещо ми тупва в краката. Незнайно как ми се е извадила лявата презрамка на сутиена /отпред се вади по-лесно, ама как се е получило едновременно и отзад, е голяма мистификация/, излязла е през блузата ми, седяла е на "балкона" докато чета тук, и като съм се надигнала, е паднала на земята.  Shocked  Crazy

И на мен ми се е случвало, само че на работа, ставам от бюрото, и презрамката ми пада от ръкава на ризата, умрях от срам,беше пълно с клиенти в офиса Embarassed

# 3 627
  • на изток от рая
Познайте кой, докато си търсеше из "Кино и ТВ" филмче и си скролваше набързо страницата, прочете "За феновете на Пениса" вместо на "Тениса".   ooooh!

# 3 628
 Joy Joy Joy
Аз имам от днес една просташка постъпка. Без да почвате, да кажа, че най-редовно си пия от шишето студен чай ( от два литра ).
Днес се прибирам от пазар, мъжът ми имаше гостенин. Заставам до него, надигам шишето, и си отпивам доволно Нести. По едно време се сещам, и се обръщам към него с въпроса: Искаш ли да ти сипя? Е познайте дали каза да...  Sick ooooh! Ама то и аз съм същата.  Joy

# 3 629
  • София
  И аз си пия от шишето, но не предлагам, да не си кажат:Я, па тая, колко е проста.Много е неудобно като няма и друго, от което да сипя.

Общи условия

Активация на акаунт