Номинации за най-голяма муня

• 3 551 801
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 3 960
Седя си в магазина и чакам клиенти и по някое време решавам да си сложа гланц на устните,бъркам в чекчеджето без да гледам и хващам лепилото за касовите ленти,така се омазах хубаво,едвам се изчистих ooooh!

Мисля ти да спечелиш наградата  Laughing Добре, че не си целунала някой клиент междувременно.

# 3 961
Седя си в магазина и чакам клиенти и по някое време решавам да си сложа гланц на устните,бъркам в чекчеджето без да гледам и хващам лепилото за касовите ленти,така се омазах хубаво,едвам се изчистих ooooh!
hahaha  Joy и аз така - седя си в магазина и чакам клиенти, ама едва ли някой ще се престраши да влезе, като ме гледа как си се хиля сама Joy

# 3 962
  • Варна
Смеете се вие,ама аз много се притесних да не си затворя устата Mr. Green

# 3 963
Смеете се вие,ама аз много се притесних да не си затворя устата Mr. Green

A, споко Simple Smile Моето малкото миналата седмица спука тубичката на лепило "Капчица" със зъбки. Не успя да му залепне устата  Crazy

# 3 964
  • Шумен
Не е ли водоразтворимо това лепило, би трябвало да се отмие  Peace
Валерия го направи това но със сухо лепило в лекарския кабинет. Докато държа Миша за слушалка нашата го взе, отвори и си намаца устничките докато я види сестрата (от нейното бюро го взе) и докато я спре вече имаше "ганц" (гланц) и се хвалеше  Joy Ама не залепна, изчистих я с мокра кърпичка  Peace

# 3 965
Със сестра ми сме на село, майка и татко забягнаха нейде из страната. Малката ми дъщеря /някъде около 2 годишна тогава/ е болна и пие сироп за кашлица, ама много силен с нещо упойващо. Обажда се майка да пита как е детето, ми то си е спокойно - спи като пън и следобеда и вечер. Майка много се учуди, защото това си беше голяма мъка със спането. Така 4-5 дена. Прибира се тя и тогава ни разконспирира. Има един сироп в спалнята и един долу до хладилника. Та сестра ми давала от този до хладилника след това и аз от този горе в спалнята и милото дете упоено си било през повечето време.
Сега ако се дават лекарства на дете, си закачаме един лист и пишем кой кога - какво е дал.

# 3 966
  • София
 Аз в продължение на няколко дни вместо Трахизан за гърлото смучех Валидол ooooh! Те и двата имат доста сходен вкус,най-накрая съвсем случайно погледнах гърба на опаковката и оп  Shocked откривам че смуча от Валидола на баба ми  Laughing

# 3 967
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз в продължение на няколко дни вместо Трахизан за гърлото смучех Валидол ooooh! Те и двата имат доста сходен вкус,най-накрая съвсем случайно погледнах гърба на опаковката и оп  Shocked откривам че смуча от Валидола на баба ми  Laughing

Joy Joy Joy  най-спокойните дни от години  Joy Joy

# 3 968
  • Бургас
На бъдни вечер,мъжа ми солидно се почерпи и аз трябваше да съм шофьор към къщи. Качвам се аз /за първи път / на джипа/, върти ми той ключа, а аз се опитвам да натисна съединитела. Натискам, натискам , все неуспешно, а аз повтарям "Твърд е, не става". Ядоса се той изкомандва ме да слизам, за да го пробва. Сяда , всичко си е наред. Качвам се пак аз, натискам "Пак е твърд!" Поглежда той вече, какво натискам аз, оказа се че съм натискала спирачката. Те педалите толкова раздалечени, че не предполагах , че съединитела е толкова в ляво Simple Smile

# 3 969
  • На острова

Joy Joy Joy  най-спокойните дни от години  Joy Joy
Joy

# 3 970
Боли те гърлото, ама не ти пука, нали  hahaha

Аз лекувах моя мъж с Ремантидин (противогрипно) , вмсесто Ранитидин (за киселини) и се чудех защо аджеба все не му минава стомаха (сигурно вече ме лъже  Crossing Arms ), а ми се спииии, ама не мога да го зарежа, нали го боли, лекувам го  Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 16:20 от Булка Марулка

# 3 971
  • София

Joy точно така.

# 3 972

Joy точно така.

hahaha

# 3 973
 Joy Ох, явно не съм сама  Crazy Аз съм толкова разсеяна, че имам много подобни муненски изпълнения, но сега се сещам само за един случай отпреди много години, още дете съм била. Та... една съседка ни беше на гости и майка съответно приготвя кафе, поднася го и започва бавно да се промъква между масата и столовете, аз отстрани виждам колко е некомфортно това и решавам естествено да помогна (на мама съкровището  Laughing ) и дърпам единия стол, за да мине по-лесно, а тя женицата искала там да седне... Още ми е пред очите с какъв замах падна, добре, че не се удари сериозно, че никога нямаше да си го простя.. Ама после се смяхме де  hahaha

# 3 974
  • 1st floor

Joy точно така.

hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Момичета, ще падна от стола от смях с вас!!!  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт